selishcim ben kova burcuyum eşimde ikizler
tamam tsk ederim ..yapacagim aynen :)
benim düdüklü biraz hizli normalde kuru fas. 15 dk da pisiriyor o zaman bunu 6-7 dk yapayim en fazla :)
bunlar bu burçların güzel tarafları birde çekilmez yanlarını koysana
abowww nasıl bir çiftsiniz siz yaaben kova ile ikizlere ikinciye denk geliyorum beni bu çiftler çok şaşırttı..D yenilik meraklısı entellektüel kova ile çift karakterli heyecanlı dengesiz tiplerden ikizler..sizin evlilik çok yorucu olmuyomu ikizler kadar hevesli zevkli mantıklı pratik zeka lafebesi hazırcevap erkeğe bir zeka küpü kova karşılık verebilir heralde ama uyumlusunuz bu konuda problem yok.. ikizlerde güzellik meraklısı oluyorlar..evlenipte çoluga çocuga karışıp eşinin bakımsızlığından yakınan çoook ikizler erkeği tanıyorum.. onun için bakımlı olmak çok önemlidir yenilik önemlidir..buda sizin yapamayacağınız zor gelen birşey değil..yanlız ona beğenisini beklediğinizi söylemeyin onu heyecanlandırın gizlenin sizi araştırsın sır küpü olun sizi çözmek için çaba harcasın..erkekler aslında çok konuşan muhabbbet eden kadınlardan çabuk sıkılıyolar..biraz gizemli olmak gerek.öyle değilse bile fazla açıklama yapmamak olaylar hakkında,insana sanki sır küpüymüş açılmayı bekliyen hazineymiş havası katıyor.bence erkeğini baştan çıkartmanın ve ilgili kılmanın tek yolu bu:) hep mutlu olun inş..
olabülür
OĞLAK Burcu (23 Aralık-20 Ocak)
İnatçı keçi seni. Seni gurur budalası, pire için yorgan yakan şapşal seni. Dobralıkla patavatsızlığı bunun kadar karıştıran başkası yoktur şu cihanda. Her an bir siniri krizi geçirmeye müsaittir. Onun için o daha iyi, bu daha kötü gibi bir ayrım genelde yoktur. İki şey arasında kıyas yapamayacak kadar absürt ve gereksiz bir insandır. Bu nedenledir ki, çok mecbur kalmadıkça saçlarınızın yeni şeklini, kıyafetinizde yaptığınız değişikliğin nasıl olduğunu, bu rüküşten veya daha doğrusu bu garip insandan başka birine sorsanız iyi edersiniz. Yani biraz kaz kafalının tekidir. Onun aklı fikri arkadaşlarıdır. Sonra da onlardan yer nanayı , görür Hanyayı Konyayı. Özel hayatının didiklenmesinden hiç hoşlanmaz.
aynen geyik topiğine çevirmişsiniz dıyebirazdan adminler gelir
:) aynı bizim gibi, genelde insanlar kova ikizler uyumuna şaşırıyorlar...
aynen geyik topiğine çevirmişsiniz dıye
Ne kadar güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti.Demek kova zeka küpü hemen üzerime alınıyorum
aynen canım hemde ne keçi...sendemi keçisin?
aynen işte demekkı butun erkekler aynı mantıkta bnmkıde bunu soyluyorBenim eşim de öyledir,ara ara söyler.
"şımarırsın diye söylemiyorum"diyor bi de...Ordaki bayanlara da söyle eşleri eminim şımarırlar diye söylemiyordur"diyor
çoktandır uyarı almamıştım..banlanmamıştımda.. acaba paraşütümü hazırlasam mı?
Benim eşim de öyledir,ara ara söyler.
"şımarırsın diye söylemiyorum"diyor bi de...Ordaki bayanlara da söyle eşleri eminim şımarırlar diye söylemiyordur"diyor
yaaa surda agız tadıyla sohbet edıyoruz banın ne geregı var yahuuuuçoktandır uyarı almamıştım..banlanmamıştımda.. acaba paraşütümü hazırlasam mı?
aynen canım hemde ne keçi...ama yınede sevıyorum burcumu yaaa durusttur sadıktır....ama çok pintiyimdir:44:
aynen işte demekkı butun erkekler aynı mantıkta bnmkıde bunu soyluyor
hayır topiği geyiğe kaydıralım dicez konu başlığından kaybediyorruz iyimi
yaaa surda agız tadıyla sohbet edıyoruz banın ne geregı var yahuuuu
kendımı mahmut hocanın dersınde gıbı hıssettım
bu ne ayol bizim kırk yıllık karızmatık oğlak burcu ne hallere düşmüşOğlak Burcu
Uğurlu günü: Öğretmenler günü
Uğurlu sayısı: Açılan sandık sayısı
Uğurlu rengi: Bukalemun rengi
Uğurlu taşı: Dikili taş
En sevdiği çiçek: Çiçek Dilligil
En sevdiği yemek: Patlıcan oturtma
En sevdiği müzik: Sanat müziği (sanat sanat içindir olanından)
En olumlu özelliği: Kurban derilerini Türk Hava Kurumu na bağışlamak
En olumsuz özelliği: Ayşe Arman okumak
Anlaştığı burçlar: Şemsi paşa pasajında sesi büzüşen koçlar
Anlaşamadığı burçlar: Dönerciye Abi soğanı az, döneri bol olsun diyen akrepler
En büyük arzusu: Bir dönerci ustasıyla evlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?