guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

tamam tsk ederim ..yapacagim aynen :)
benim düdüklü biraz hizli normalde kuru fas. 15 dk da pisiriyor o zaman bunu 6-7 dk yapayim en fazla :)

ben fasulyemi 30 dk pişiririm..açar kapağını birde erayağda un kavurur öylede 5 dk pişiririm..harika oluyo..bence 6 dk çok az ne o kız patttismi kaynatıyon

bunlar bu burçların güzel tarafları birde çekilmez yanlarını koysana

olabülür

OĞLAK Burcu (23 Aralık-20 Ocak)

İnatçı keçi seni. Seni gurur budalası, pire için yorgan yakan şapşal seni. Dobralıkla patavatsızlığı bunun kadar karıştıran başkası yoktur şu cihanda. Her an bir siniri krizi geçirmeye müsaittir. Onun için o daha iyi, bu daha kötü gibi bir ayrım genelde yoktur. İki şey arasında kıyas yapamayacak kadar absürt ve gereksiz bir insandır. Bu nedenledir ki, çok mecbur kalmadıkça saçlarınızın yeni şeklini, kıyafetinizde yaptığınız değişikliğin nasıl olduğunu, bu rüküşten veya daha doğrusu bu garip insandan başka birine sorsanız iyi edersiniz. Yani biraz kaz kafalının tekidir. Onun aklı fikri arkadaşlarıdır. Sonra da onlardan yer nanayı , görür Hanya’yı Konya’yı. Özel hayatının didiklenmesinden hiç hoşlanmaz.

Sanki kimin umurundaysa, bunun kendi gibi sıkıcı kurallarla boğulmuş özel hayatı. Eğer bir filmi onunla birlikte izleme gafletine düştüyseniz şayet, size durup dururken, oyuncunun en son ne söylediğini sorar. Filmin her sahnesinde yorum yapar, o da olmadı absürt bir şey bulur kafanızı karıştırır. Olmadık yerde güler, olmadık yerde soru sorar. Onu sorar, bunu sorar... Sanki mezar taşına yazdıracak, yıllarca bilmem kimlerin canına tak ettirip öğrendiği onca gereksiz bilgiyi.

Son düzenleme:

Ne kadar güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti.Demek kova zeka küpü hemen üzerime alınıyorum

eheheh dogruuuuu

:) aynı bizim gibi, genelde insanlar kova ikizler uyumuna şaşırıyorlar...

çünki şaşırılacak bir çiftte ondan bir arkadaşım kovaydı yengeç burcuyla tutkulu bir aşk yaşadı..sonra olmadı ikizler burcuyla görücü usulu evlendi ama yorumları duysan bunlardan öte aşk yokmuş demesine göre..bazen tutku değilde hayata bakış açısıda mutluluğu tetikliyor..kanımca

Benim eşim de öyledir,ara ara söyler.

"şımarırsın diye söylemiyorum"diyor bi de...Ordaki bayanlara da söyle eşleri eminim şımarırlar diye söylemiyordur"diyor

Ne kadar güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti.Demek kova zeka küpü hemen üzerime alınıyorum

kova gibi akkııllı bir burcunda pasiiif beceriksiz vur enseye tokadı al lokmayı tiplerden biriyle evli kalma ihtimali çok düşük..onun gibi entellektüel yenilikçi ve mizah anlayışı kuvvetli olmalı..bayılmasamda seviyorum bu kovaları..benm babam kova ikrah geldi onun yüzünden face mi kapattım..habire paylaştıklarıma yorum yapıyodu.D

sendemi keçisin?
aynen canım hemde ne keçi... ama yınede sevıyorum burcumu yaaa durusttur sadıktır....ama çok pintiyimdir:44:

"şımarırsın diye söylemiyorum"diyor bi de...Ordaki bayanlara da söyle eşleri eminim şımarırlar diye söylemiyordur"diyor
aynen işte demekkı butun erkekler aynı mantıkta bnmkıde bunu soyluyor

demekki insan zaten şımarık olucakki adam mecburen iltifalar yagdırıcak işin rajonu bu olsa gerek

aynen canım hemde ne keçi... ama yınede sevıyorum burcumu yaaa durusttur sadıktır....ama çok pintiyimdir:44:

aynen işte demekkı butun erkekler aynı mantıkta bnmkıde bunu soyluyor

Oğlak Burcu

Uğurlu günü: Öğretmenler günü
Uğurlu sayısı: Açılan sandık sayısı
Uğurlu rengi: Bukalemun rengi
Uğurlu taşı: Dikili taş
En sevdiği çiçek: Çiçek Dilligil
En sevdiği yemek: Patlıcan oturtma
En sevdiği müzik: Sanat müziği (sanat sanat içindir olanından)
En olumlu özelliği: Kurban derilerini Türk Hava Kurumu na bağışlamak
En olumsuz özelliği: Ayşe Arman okumak
Anlaştığı burçlar: Şemsi paşa pasajında sesi büzüşen koçlar
Anlaşamadığı burçlar: Dönerciye Abi soğanı az, döneri bol olsun diyen akrepler
En büyük arzusu: Bir dönerci ustasıyla evlenmek

bu ne ayol bizim kırk yıllık karızmatık oğlak burcu ne hallere düşmüş
banlanmak farz oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…