- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
uc koca bulabilmis diye bakarsak sansli bende bosandim daha da bulamiyomAlakası yok bir kuzenim var yaşça benden çok büyük ve çirkin 3. Evliliğinde şuan bilmem anlatabildimmi....
icerigiyde okuyaydinKonunun girizgahına hasta oldum yalnız
Evet 'Allah çirkin şansı versin' denen söz burdan çıkmaktadır, ne oldu ?
Sende mi çok güzelsin, yolda herkes tek sana mı bakıyo
Ay yazık yaa...Alakası yok bir kuzenim var yaşça benden çok büyük ve çirkin 3. Evliliğinde şuan bilmem anlatabildimmi....
var mi boyle bisey cidden?beni bosverin bana saldirmayin rica ediyorum.kisiligime dair yorum yapmayin.hepiniz harikasiniz ve hepinizi onemsiyorum ama gerek yok.
az once arkadasim cirkin bahti var dedi de ciddi var mi?sizce?
Bugün bi bende yok şu egonun çeyreği. .libidom yerlerde..ahhh ahhKonunun girizgahına hasta oldum yalnız
Evet 'Allah çirkin şansı versin' denen söz burdan çıkmaktadır, ne oldu ?
Sende mi çok güzelsin, yolda herkes tek sana mı bakıyo
Olsada bir işe yaramıyormuş baksana. Libidodan çatlayıp ölmekte varBugün bi bende yok şu egonun çeyreği. .libidom yerlerde..ahhh ahh
İçerik yok işte onu diyorum tek girizgah varicerigiyde okuyaydin
bende de yok sakin olBugün bi bende yok şu egonun çeyreği. .libidom yerlerde..ahhh ahh
Aman allah korusun. Az olsun öz olsun.Olsada bir işe yaramıyormuş baksana. Libidodan çatlayıp ölmekte var
var mi boyle bisey cidden?beni bosverin bana saldirmayin rica ediyorum.kisiligime dair yorum yapmayin.hepiniz harikasiniz ve hepinizi onemsiyorum ama gerek yok.
az once arkadasim cirkin bahti var dedi de ciddi var mi?sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?