- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Onu anlamadım bende bu naısl bi girizgah dedimMesajın başında saldırmayın demiş ama gardını almış arkadaş
Bence bu konuyu acmakla hata ettin , şimdi "sen kendini güzel mi buluyorsun" egolusun"lular kaçırmaz böyle konuları fena rahatsızlarvar mi boyle bisey cidden?beni bosverin bana saldirmayin rica ediyorum.kisiligime dair yorum yapmayin.hepiniz harikasiniz ve hepinizi onemsiyorum ama gerek yok.
az once arkadasim cirkin bahti var dedi de ciddi var mi?sizce?
Bence bu konuyu acmakla hata ettin , şimdi "sen kendini güzel mi buluyorsun" egolusun"lular kaçırmaz böyle konuları fena rahatsızlar
Evet ona da bakıyormus herkes noldu yavrum sen niye bu konuya bu kadar içerledin ya sana bakarlar üzülme valla üzüldüm senin haline...Konunun girizgahına hasta oldum yalnız
Evet 'Allah çirkin şansı versin' denen söz burdan çıkmaktadır, ne oldu ?
Sende mi çok güzelsin, yolda herkes tek sana mı bakıyo
Tecavüz edercesine baktılar bana diyosunEvet ona da bakıyormus herkes noldu yavrum sen niye bu konuya bu kadar içerledin ya sana bakarlar üzülme valla üzüldüm senin haline...
Ay sen hala orda mısın ben su an farklı bir konuya yorum yapıyorum amaTecavüz edercesine baktılar bana diyosun
Bunu kıskanılacak bişey ilan ediyosun
Ne acı, bir de kadınsın
Evet ona da bakıyormus herkes noldu yavrum sen niye bu konuya bu kadar içerledin ya sana bakarlar üzülme valla üzüldüm senin haline...
Ben de biraz eglenın dıye yazıyorum zaten :)Ay konuya değil de sana yorum yapacağım çok komiksin.
Yavrum filan diyo ya ben böylesiyle muhatap olmam.Ay konuya değil de sana yorum yapacağım çok komiksin.
Sakin olmadığımı nerden çıkarttın tatlım?espri anlayışını verip yerine egomu satın aldın yok diyorsun da?)bende de yok sakin ol
Yavrum filan diyo ya ben böylesiyle muhatap olmam.
Her yorumumu da beğeniyo
Sonra alıntı yapıp aksini yazıyo, ilginç cidden
Yavrum filan diyo ya ben böylesiyle muhatap olmam.
Her yorumumu da beğeniyo
Sonra alıntı yapıp aksini yazıyo, ilginç cidden
Forumda sadece 1 kişi güzelmişNoluyo ne ara konu acildi bu hengame cikti
'Ben dönyanın en gözzel garısıyam' vak'ası vardı, konu kapandı da bu başkasının konusuKonu ne yahu ben anlamadım, ne tartışıyonuz
Şanssızlık gözüken şeyin belki de birsürü şans getireceğini asla bilemeyiz. Ancak yasayarak zamanla görebiliriz.
Hayat salt iyi ya da salt kötü degildir. Iyiyle beraber kötülük de gelir, ayni sekilde kötülükle beraber iyilik de..
Şanssızım ben diye bakarsanz hayatınizdaki şanssızlıkları görürsünüz sadece. Çünkü onları görecek sekilde algı yaratıyorsunuz kendinize. O yüzden algınızı degistirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?