- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Nasip bence şans mans hikaye...
sanssixim ya da sansliyim demedim.siz de boyle dusunuuor musunuz genelliyor musunuz diye sordum.konu ile ilgili yorum icin tesekkur ederim.
yo devam edin lutfen.nasil daha seviyesiz olunur ogreniyorum bendeForumda sadece 1 kişi güzelmiş
O da @kadinistemezse nickli üyeymiş
Her gören tecavüz edercesine bakarmış, hatta üstüne yürüyenler varmış
Her güzellik sözü geçen konuya damlıyo
Durun en güzel benim, güzellerin düşmanı çok olur, herkes beni kıskanıyo diye geziniyo işte
Durum bu
Olan konu sahibinin konusuna oldu
Geçmiş olsun
Vay arkadaşForumda sadece 1 kişi güzelmiş
Durun en güzel benim, güzellerin düşmanı çok olur, herkes beni kıskanıyo diye geziniyo işte
Durum bu
Geçmiş olsun
Ben seviyesizlik içeren tek kelime yazmadımyo devam edin lutfen.nasil daha seviyesiz olunur ogreniyorum bende
Ozgven patlamasi dedikleri bu olsa gerekForumda sadece 1 kişi güzelmiş
Durum bu
Geçmiş olsun
...
sanssixim ya da sansliyim demedim.siz de boyle dusunuuor musunuz genelliyor musunuz diye sordum.konu ile ilgili yorum icin tesekkur ederim.
ahaha biri de konuya konunun acisindan yaklasmadi zaten sende yaklasmaRabbim gönül güzelliği versin deyip konuya başka açıdan yaklaşayım
guzelligini sermaye gorenlerin durumu yaniBoş bir avuntudur bazı güzeller için, başaramadıkları herşeyi güzel olduğuna yorup, güzelim ya şansım yok sanırlar. Oysa düpedüz başaramamışlardır bazı şeyleri. Hepsi değil tabi, güzel olup, başarılı olan, kariyeri olan, çalışkan ve zeki istikrarlı kadınlar da çoktur.
senin durumun da çenene vurmuşahaha biri de konuya konunun acisindan yaklasmadi zaten sende yaklasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?