Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

sagol canım ya neden çok kocaman çıktı
ikinci de minicik çıkmışş..

çok güzeller canım bende bu ay toplu ön alışveriş yapacağım.........,fotoları koyacağım.

çok güzeller canım bende bu ay toplu ön alışveriş yapacağım.........,fotoları koyacağım.

sagol canım...
Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin , aldıklarımızı hayırlı güzel günlerde giydirmek nasip etsin..

Minikannişş
Canım bebişinin cicileri süperlerrr... :teytey::teytey:
Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallahh

güzel anneler valla hepsine baktım süperler yawww bende almak istiyorum ama hala çalışıyordum şimdi bu haftada eşim çalışıyor off yaawww valla imrendim bu kadar eşyayı görünce

hepside çok cici şeyler kızlar.allahım sağlıklı.mutlu.iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inş.bizde geçn gün annemle gittik bişeyler almaya.beşiğini aldık.hastane çıkışı.alt açmasını,ayakkabısını aldık.inş.yakında bende eklerim onların resimlerini.

kızlar ben daha hiç birşey almadım. sorunlu geçti hamileliğim o yüzden cesaret edemedim bişey almaya kayın pederim bebek battaniyesi, havlu takımı birde küçük bir bavul almış. Peki sizce ben geçmi kaldım birşeyler almak için?

merhaba Rumiye a.s. hayır canım neden geç kalmış olacaksın; ben de sadece üç dört parça kıyafet dışında birşey almadım daha alınacak çook şeyim var yavaş yavaş olur hepsi inşAllah canım bizler ve bebişlerimiz sağlıklı olalım da

rumiyecimm bende merveye katılıyorum canım bende bir iki parça eşya aldım onlarda iç dış zıbın,bir iki çift çorap o kadar. bir ay sonra annemler gelecek herşeyini o zaman almayı düşünüyorum allah nasip ederse.

Merhaba kızlarr
Bu hafta sonu oğluma yatağını, pusetini, mama sandalyesini , oto koltuğunu aldık..
Bir de süt pompasını , yenidoğan emziğini , bir tane biberon , tarak ve fırça gibi ihtiyaçlarının da çoğunu aldım... Ufak tefek eksiklerimiz kaldı.
Allah sağlıkla oğluşumu zamanında bana kavuşturmayı nasip etsin inşallahhh

En yakın zamanda resimlerini ekleyeceğim..

Ufak tefek aldıklarımız

mama sandalyemiz

Pusetimiz

oto koltuğumuz + ana kucağımız

Yatağımız şimdilik ikea kataloğundan resim.. Evde kurulunca onu çeker eklerim

Son düzenleme:

mama sandalyemiz

Pusetimiz

cnmm super hepsı valla negusel yaa herkes neler alıyoo
bende artıkın alısverıse cıkmak istiyorum yaa off
gule gule kullanın cnm
o en usttekıler ne cansucum acıklarmısın bızleree bızlerde bılgılenelımsırnaşık şey

Avent in süt pompası , göğüs ucu kremi , banyo süngeri , yeni doğan emzik i , emniyetli kulak temizleme çubuğu( belki lazım olur) , silikon göğüs ucu koruyucusu ( yara olursa ya da göğüs ucum olmazsa diye) , göğüs pedi , loğusa kullan at çamaşırı , fırça tarak seti , Dr browns gaz önleyici biberon , 6 aydan sonra güvenli meyve yemesi için emzik gibi aparat ve odasının kapısına BORA harfleri

hmm anladım cnm
bu gogus ucu sılıkonlı koruyucu iimiymiş tahrıs oldugu zamanmı gecırıyormus cnm ??
yani onuda almak gerek sanırsam cok saol cnm yaa
gule gule kullanın analı ogullu:1hug:

hmm anladım cnm
bu gogus ucu sılıkonlı koruyucu iimiymiş tahrıs oldugu zamanmı gecırıyormus cnm ??
yani onuda almak gerek sanırsam cok saol cnm yaa
gule gule kullanın analı ogullu:1hug:

göğüs koruyucu canım tahriş olduğunda geçirmiyor.Ama daha fazla canının yanmasını önlüyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…