çok güzeller canım bende bu ay toplu ön alışveriş yapacağım.........,fotoları koyacağım.
Minikannişş
Canım bebişinin cicileri süperlerrr... :teytey::teytey:
Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallahh
kızlar ben daha hiç birşey almadım. sorunlu geçti hamileliğim o yüzden cesaret edemedim bişey almaya kayın pederim bebek battaniyesi, havlu takımı birde küçük bir bavul almış. Peki sizce ben geçmi kaldım birşeyler almak için?
kızlar ben daha hiç birşey almadım. sorunlu geçti hamileliğim o yüzden cesaret edemedim bişey almaya kayın pederim bebek battaniyesi, havlu takımı birde küçük bir bavul almış. Peki sizce ben geçmi kaldım birşeyler almak için?
merhaba Rumiye a.s. hayır canım neden geç kalmış olacaksın; ben de sadece üç dört parça kıyafet dışında birşey almadım daha alınacak çook şeyim var yavaş yavaş olur hepsi inşAllah canım bizler ve bebişlerimiz sağlıklı olalım da
mama sandalyemiz
Pusetimiz
cnmm super hepsı valla negusel yaa herkes neler alıyoo
bende artıkın alısverıse cıkmak istiyorum yaa off
gule gule kullanın cnm
o en usttekıler ne cansucum acıklarmısın bızleree bızlerde bılgılenelımsırnaşık şey
Avent in süt pompası , göğüs ucu kremi , banyo süngeri , yeni doğan emzik i , emniyetli kulak temizleme çubuğu( belki lazım olur) , silikon göğüs ucu koruyucusu ( yara olursa ya da göğüs ucum olmazsa diye) , göğüs pedi , loğusa kullan at çamaşırı , fırça tarak seti , Dr browns gaz önleyici biberon , 6 aydan sonra güvenli meyve yemesi için emzik gibi aparat ve odasının kapısına BORA harfleri
hmm anladım cnm
bu gogus ucu sılıkonlı koruyucu iimiymiş tahrıs oldugu zamanmı gecırıyormus cnm ??
yani onuda almak gerek sanırsam cok saol cnm yaa
gule gule kullanın analı ogullu:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?