Güzellik belası!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Güzel olmak için illa hokka burun iri dudaklar Ve güzel kirpikler mi olmalı..hayır dediğinizi duyuyorum biliyorum da..ama ne yazık ki artık erkekler çok daha fazla güzelliğe merak salmış durumda..çünkü hem estetik hem makyaj inanılmaz gelişti.

artık boyayı yüzüne sürüp çıkmıyor 90lardaki gibi insanlar resmen sanat eseri yapıyorlar ,bi Kibariye bi anda adriana ya dönüyor..instagram face 'e kimse doğal fotoğrafını koymuyor herkes makyajlı herkes filtreli pozlarda herkes Makeup programlarının uzmanı olmuş.bu durumda da erkekler daha güzelini gördüğü için daha güzeline merak sarmış durumda.
Kimse kimseyi beğenmiyor. Adamın tipi hakkı bulut istediği kadın tipi megan fox..ben bi erkekte güzellikten önce başka kriterleri arıyorum tipini beğenmesem de görüşüyorum adam tutup seni beğenmiyor.beğenilmemek koyuyor o ayrı.Beğenmediğin adamın seni beğenmemesi daha bi koyuyor ..güzellik bu kadar önemli mi Ya bi durun .ağzı burnu gözü güzelse hemen atlayıveriyor ,karakterin iymiş mesleğin şöyleymiş kariyerin şuymuş,sönüp gidiyor.Ben bi tanımaktan yanayım misal adamı.adam tanımayı bile istemiyor hemen reddediyor.etraftan da duyuyorum cok böyle şeyler.fotoğraftan karar veriyorlar hemen.özellikle kadınlar tanıyıp sevmekten yanayken erkekler ilk görüşte aşkı arıyor.
Sadete geliyorum daha önce görüştüğüm olumlu devam ettiğim güzel ilişkilerin oldu ama evlilik yoluna giremedim .Yas 29 beyin yanmış durumda estetik mi olalım illa, makyajlı mı gezelim bu adam makyajsız halini görecek nasılsa bi gün..hersey güzellik değil bu lafı en çok erkekler söyleyip en çok onlar güzelliğe önem veriyor
Öyle dertleşmek istedim .söyleyeceklerim bu kadar dostlar

O begenmeyen adamlarin tipi ne b.ka benziyor acaba burda sadece bunu merak ettim. Allah bilir kisa boyludurlar....cucuk boylu erkeklerin ne dedigi de beni hic irgalamazdi kankaaaaaaaaaa

not: Evet daha once hic 1.75- bir erkekle olmadim, olmayi dusunmem bile ne yapayim kisa boy erkekte cok itici.

Bunlarin g.tleri kalkmis gercekten sanki kendi Brad Pitt. Sen normal bir vatandassin, adam normal bir vatandas beraberce guzel vakit gecirip hayati paylasacakasiniz bu kadar. kendilerini nimet saniyorlar herhalde????

Ben önce yanıma yakışsın demiyorum acıkcası beni sevip değer versin istiyorum eskiden yakışıklılığa çok önem veriyordum yaşlandıkça değiştim galiba..

Aynen bende normalde uzun boylu isterim tabiki ama illa olacak diye bi kaide Yok belki kısa boyluyla daha mutlu olucam bilemiyorum diyorum artık eskisi gibi değilim.

Ben önce yanıma yakışsın demiyorum acıkcası beni sevip değer versin istiyorum eskiden yakışıklılığa çok önem veriyordum yaşlandıkça değiştim galiba..
Yakışıklılığın tanımı da değişiyor zaten zamanla içimizde.
Ama önce içimin alması lazım.Heyecan duymadığım adamı tanımak istemedim ben hiç.

Yillardir ayni seyi soyleyen hep uzun erkeklerle takilan 175 boyunda arkadasim 170 boyunda bi adamla evlendi
Ama çok mutlu ve hamiş

Başlangıçta erkeklerin güzelliğe önem verdiği doğru ama bir erkek ciddi düşünüyorsa kafa yapısının uymasına da dikkat ediyor bir süre sonra. Ayrıca siz yakışıklı olmayan erkeklerin yanında güzel kızlar var diyorsunuz öyle düşündüğünüz için sırf onları görüyorsunuz ama çok yakışıklı olup çok doğal olan çok ahım şahım olmayan kızlarla çıkan da var gönül meselesi bu demek ki anlaşamamış ayrılmış. güzellere karşı bi önyargı olmuş sizde ama illa ki sizi de huyunuzla sevecek biri vardır kısmet

Bahsettigin tipteki oyuncak bebeklerle erkekler zaten evlenmiyor.
Hevesleri gecip , doyduklari zaman hayat arkadasi seçme olayina giriyorlar.
Dış görünüşe ben de önem vermem önce insan olacak
Elbette herkesin de bir kriteri var.
Bunu da önce aynada kendimize bakip belirlemeliyz diye düşünüyorum.

Etrafınızda sizin çok çirkin diyebileceğiniz evli ve mutlu hiç kadın yok mu? Hatta eşleri yakışıklı olan. Yani olay tamamen bu değil.

Bana göre biriyle ilişkin olabilmesi için önce onun gözüne hoş gelmesi lazım. Her gün göreceğin adamı beğensen iyi olur yani :) ben böyle düşünürken hafif tombik bir adamı sevdim ve onunla evlendim. Bana göre dünya yakışıklısı bunu samimi olarak söylüyorum. Bakınca bile mutlu oluyorum resmen :)
Doğru mudur bilmem ama bir Çin atasözü okumuştum, "sevecek olan ilk görüşte sever" diye... Yani ilk görüşte aşk değil tabii ama en azından hoş bulmak ister insanlar. İlk aşama budur malesef. Sonrası sonra :)

katılamayacağım, gayet de çirkin hatunlar, yumurta gibi çocuklarla evleniyor çevremde.
sadece düzgün giyinen, bakımlı, şık, tarzı olan kadınlar daha çok beğeniliyor o kesin.
artık erkekler de giyimden makyajdan anlıyor ve bunları beceremeyenleri çoğunluk itici buluyor.
ha farkettiyseniz çoğunluk dedim çünkü "makyaj yapan kadınlardan iğreniyorum" diyen erkek de gördüm "eyelinerını düzgün çekememişti, ona bakmaktan bişeye konsantre olamadım" diyen erkek de.

güzellik anlayışı her daim kendini yeniler ve her dönemin bir popüler güzellik anlayışı vardır ama ideal çiftler için yeterli standartları oluşturmaz sadece güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…