Güzellik belası!!

Yani evli tum kadinlar mi manken, siradan insanlar iste. Kocalari da siradan abiler, gayet de mutlu olanlari da var. Mutlu olmak icin ille manken model olmak gerekmiyor ki.

Ama ben konu sahibesine katiliyorum, bizim toplumun iyice civisi cikti:

Kadinlar

-Elinde telefon , varsa yoksa sosyal medyaya foto koyma pesinde , bos beyinli

Erkekler:

- Kadin parasi yeme meraklisi, sorumluluk almak istemeyeni, evli olup elinde telefon kariyla kizla mesajlasani

bu tabloda duzgun kadin/erkek bulan kacirmasin herkes bir hos oldu artik.

Çok abartı olmasa da ben de makyajlı gezen bir kadınım. Makyajsız, saçıma şekil vermeden asla çıkmam. Ama bu bütün erkeklere güzel görünmek için değil tabi, valla yalan değil. Sadece kendimi iyi hissediyorum ve de güzel görünmek istediğim bir erkek var.
Yani herkes kendisi için en güzelini ister de abartmamak lazım. Yerini bilmek iyidir. Tipine bakmadan çok uçan insanlar var. Sana bakmayacak insanlar bellidir yani, boş hayallere kapılmamak lazım. Ama bazı erkek bireyler böyle maalesef. Bir tanesi de benim arkadaşım olur. Adam kırk kilo, saçlar asker tıraşı, giyim tarzında babamla kapışır ama bu şehirde de hiç güzel kız yok dedi geçenlerde. Ben böyle kaldım. Kardeş o güzel olmayan kızlar sana bakar mı hiç, onu bir söyle diyemedim. Böyle erkeklere tek sözüm var derhal o dev aynasını atıp, bir boy aynası edinin.

Güzellik önemli şimdi, hersey ruhtur dıyemeyız en azından ben dıyemem ama etrafa baksana butun evliler, sevgilisi olanlar çok mu güzel?? Daha güzelini görünce hemen oraya koşmaya hazır olan adamlar zaten evlilik nıyetınde degıller, olsalarda sen evlenme yani... Sonuçta güzel bile olsan illa ki senden daha güzeli çıkar yani, en güzel, tek güzel biz olamayız.

Benim boyum 1.56 hep cok kisayim diye uzuluyodum. Simdi ciddi dusundugum kisinin boyu 1.65. Cok sukur kisa boyluyum diyorum. Bi ara acaba cok mu kotu dururuz, ayrilsak mi diye dusunuyordum. Ama uzun boylu biriyle evlenip mutsuz olmak da var. Evet fizik onemli ama onemli olan onunla mutlu olabilmek..

Bu hale getirende sosyal medya ve kadınlar. O kadar kolay ve basit oldular ki.
Adamlara bakıyosun nerden baksan 100 kilo saç baş daha 20 li yaşta dökülmüş gitmiş isteklere bakıyosun 50 kg uzun boylu bakımlı hatun??
Geçenlerde zuhal yada esranın programından birine denk geldim tam hatırlamıyorum hangisiydi.
Adamın kurduğu cümle şu:
"Dışı güzel olsun, huyu çirkin olsa da ben düzeltirim" eziğin tipini görseniz s.müğünüzü atmazsınız.

Aynen yahu. Ninelerimizin evliliklerine ozenir oldum. Bizimkiler gayet birbirlerini seviyorlar mesela hem de 60 yildir

O adamlar uzak olsun.Hepsi iyi gün dostu gibi düşmez kalkmaz bir allah derler ya hani düşene de bir tekme de bunlar atar.

guzellıkle alakalı gorusler bıldırılmıs ama
benım ınstagramda cok rahatsız oldugum
ve ıstıla seklınde hertaraftan cıkan
koca popolu kadınlar varya
mıllet afedersınız poposuyla kafasını bozmus ne vıdeolar ne vıdeolar tek kelımeyle ıgrencler

Niye sen seçilen oluyorsun ki? Fizik tabi ki önemli ama bakımlı her kadın hoş oluyor zaten.

Deme öyle squat candır.

bende aksini düşünüyorum...
erkekler evet güzelliğie geliyor ilk etapta ama ilişkinin evliliğie gitmesi için farklı kriterler giriyor . güzel diye hemen atlıyor çıkmak istiyorlar ama evliliğie gelince iş o zaman farklı oluyor .
bide şöyle birşey var her ne kadar doğallık denilsede estetikli burun kaynak saç mavi lens üçlüsü erkeklerin dikkatini çekiyor ama dediğim gibi kaliteli tipler zaten yapaylığa prim vermez . yapaylık prim yapsaydı dünyanın en güzel kadınları doğal olmazdı . hiç bir estetik harikası yıldız olamıyor gerçek anlamda ..

İnsana sevdiği güzel görünür, emin ol bir gün biri çıkacak ve hiç bir kusurunu görmeyecek, o da zaten senin için doğru kişi olacak. Diğer dediklerine tamamen katılıyorum, gittikçe yozlaşıyoruz. Dış görünüş önemli ama öneminin en fazla iki ay sürdüğünü sonra baska şeylerin devreye girdiğini insanlar anlayabilse keşke.

yok anacım bazı ev kadınlarımı dıyım ev ortamında cekılmıs koca popolarını koyuyorlar
squat la bıle ona sahıp olunmaz
Kalça estetiğini diyorsan, katılıyorum. Ben yaptıramam, ya ne de olsa ameliyat bu, sırf görüntü için o riske giremem.

Kendini bilen erkekler zeki kadın arıyor zaten, güzellik kavramından ziyade. Sahteliğede kadınlar zemin hazırlıyor. Aydınlatıcısı ayrı, kapatıcısı ayrı, bi ton pudra, fondoten, ipek kirpik, postişler.. ne sadelik kalıyo ne bişey. Yada bi ton filtre uyguluyo adam bi gerçeğine bakıyo bi resme şok!! Adamlarda ne görüp neye inanacağına şaşırıyo Bizim bakkal Mahmut amcaya o kadar efekti uygula o da Adriana Lima'ya benzer zaten..

Valla benim burnum büyük, dudaklarım da öyle pek dolgun falan değildir.. Ama saçlarım tenim gözlerim çok güzeldir mesela boylu posluyum. Her yeri kusursuz olamaz insanın. Sizin de dış görünüş olarak güzel olan tarafınıza odaklanın. Bakımlı olmaya dikkat edin. Boya küpü olmak ve bakımlı olmak ayrı şeyler bunun da altını çizeyim.

Aklı başında ve düzgün adamlar daha doğal ve sade kadınlardan hoşlanıyor genelde. Herkes bi insanın ilk etapta dışına sonra içine bakar. Ama bazen tipini beğenmediğim bi erkek sohbet ederken beni etkileyebiliyor ve ona karşı bakış açım tamamen değişiyor.

Siz mutlu olmak istiyorsanız insanları salt dış görünüşüyle değerlendiren insanlardan uzak durun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…