Güzellik belası!!

Beni sevse de daha güzelini bulunca gidecek. Bütün erkekler böyle değil mi?

Düşünüyorum da adam tam istediği tipte ona ilgi gösteren bir kadın bulsa beni mi hatırlayacak? Işık hızıyla gider valla.

ben şanslıyım eşim makyaj yapmamı istemez ben de hiç beceremedim zaten eyeliner çekmeyi düz çizgi çekemiyorum daha eyelinerde kedi makyajı benim neyime

Hislerime tercüman olmuşsun canım. Bugün üye oldum ve bu konudaki sorunumu paylaştım. İnşallah kendin gibi düşünen biriyle evlenirsin.

Beni sevse de daha güzelini bulunca gidecek. Bütün erkekler böyle değil mi?

Düşünüyorum da adam tam istediği tipte ona ilgi gösteren bir kadın bulsa beni mi hatırlayacak? Işık hızıyla gider valla.
Niye bu kadar karamsarsin yahu? 1 gün bile aklıma gelmedi benden güzelini bulsa gider diye. Erkekleri de bu kadar gömmeyelim bence. Dış görünüş dışında kendilerini sevdikleri kadına bağlayan bir sürü manevi etken var onlar için de.

Konu sahibinin bahsettiği gibi kariyer, kişilik ve kültürel seviye olarak dönüp bakılmayacak erkekler bile güzel ve çekici kız istiyorlar.
İlla ki dış görünüşe çok fazla önem vermeyenlerde vardır ama günümüzde sayıları çok az.

ben pek katılmıyorum tipe bu kadar takıntılı olduklarının. Çünkü ne çok güzelim ne uzun boyluyum ne de doğru düzgün fiziğim var. Ama görüşmek istediğim insanla her daim görüştüm, ve devamını istemeyen ben oldum. Senin de sanmıyorum ki yüzüne bakılmayacak bir insan olasın. Ya görüştüğün tipler hep sıkıntılı çıkmış yada sen dış görünüşe veya ciddiyete takılıp muhabbeti kaçırmışsın bence. Bir de bu tanışmalar görücü usülü mü? Öyleyse zaten olay dış görünüş tamamen. Sohbet bile olmaz görücüde , evlenir miyiz diye düşünmekten.

Kendine güven , rahat ol, evlenir miyiz diye düşünmeden tek amaç güzel vakit geçirmek olarak yaklaş hoşlandığın insana. Yine de olmazsa kendi kaybetmiştir

Hiiiiiç sanmıyorum. Adam gerçekten çok güzel , tam istediği gibi bir kadın bulacak ve benimle olmaya devam edecek? Her şeyi unutur çeker gider valla.

Ben kurtulamayacağım bu fikirlerden sanırım.

Erkekleri bu hale getirenler kimler acaba??sağda solda tek amaçları kendini beğendirmeye çalışmak olan kadınları gördükçe orta çağdaki köle pazarları aklıma geliyor.asıl erkekleri, hem de boy ve fizik fukarası türk erkeklerini (kekoluklarına değinmiyorum bile) böyle şımartan, kadınları da beğenilmeye mahkum eden ve birbiriyle yarışan kadınlar dır suçlu.işi genital estetiğe kadar getiren zavallı kadınlar.sizin sorunuza gelince estetik ve aşırı makyaj bi rşey kazandırmaz derim, çünkü daha estetiklisini ve daha makyajlısını bulunca ona gidicektir o adam.

Guzel yakisikli ilgi ceker ama ilk goruste sonrasinda oturup iki cift laf edebiliyormusun kafa yapilari uygunmu hayat gorusu tavri davranisi bunlar onem kazanir..makyaji yaparim kendim icin guzel giyinirim kendim.icin spor yaparim kendim icin bunu yapinca zaten kim beni guzel bulmus kim bulmamis cokda onemli degil

Hiiiiiç sanmıyorum. Adam gerçekten çok güzel , tam istediği gibi bir kadın bulacak ve benimle olmaya devam edecek? Her şeyi unutur çeker gider valla.

Hiç öyle değil inan. Neyse inşallah bir gün sana böyle hissetirmeyecek kişi gelir de beni de anarsin.

Niye öyle diyorsun barış arduç la gupse özay örneği geldi aklıma. Adam tipe baksa milyon kere ayrılır tabir edilen güzellikte birkaç bayanla ilişki yaşayabilirdi.
Adam olanı bulmak mesele oda şans tabi biraz..

Olgunlaşmış erkekle olgunlaşmamış erkek arasında ki fark mı desem , kişilik mi desem bilemedim .

Ama sıfır makyaj birini görünce ''oha lan sıfır makyaj cesarete bak '' diye böğüren erkek gördüm

Ek olarak çok makyajlılarla da olgunlaşmamış olanları dalga geçiyor ...

Bence bu konuları bu kadar takmamak gerek. Makyaj yapmak, bakımlı olmak, modayı takip etmek, güzel giyinmek vs. bunlar da emek isteyen şeyler. Eskiden inanılmaz üşenirdim, genel bakım ve ekstra ufak tefek bakımlar haricinde pek birşey yapmazdım ama son senelerde makyaja modaya merak sardım, düzenli spor sağlıklı beslenme derken estetik yaptırmadan ciddi anlamda değiştim.

Sade kızdan bayağı bakımlı kıza geçiş yapmış biri olarak söylüyorum kolay değil, saygı duymak lazım. Süs bebeği, boş insan gibi yakıştırmalar biraz saçma. Benim instagram hesabımı da görseniz bu tarz düşüncelere kapılırsınız herhalde. Ama o süs bebeği dediğiniz kız 3 dil bilen, okuyan, yazan, insandan hayvana bir sürü canlıya gönüllü yardım eden biri mesela. Sadece son yıllarda görüntü olarakta olabileceğimin en iyisi olmaya çalışıyorum ve bunun için zaman harcıyorum hepsi bu. Tercih meselesi...

Nişanlım 0 makyajsız, eşofmanlı halimi de bilir, ilişkimiz başladığında da gayet boşvermiş bir tiptim, erkeklerin sadece güzelliğe önem verdiğini pek sanmıyorum. Tanıdıklarım içinde obezinden, uzun burunlusuna, evli ve mutlu bir sürü kadın var, bunların bazıları çok cici ama bazıları da çekilmeyecek kadar sinir bozucu tipler, hani kendi ne huyu güzel hatunlar ama yine de bulmuşlar kendilerine göre birilerini. O açıdan fazla takma bence, güzel bir uyum yakalayabildiğin birini bulunca bu düşüncelerin silinip gidecek...

Size çok hak veriyorum. Devir şartlı sevgilerin devri..Makyaj yapmıyorum. Hiç makyaj malzemem yok.Bir erkek yaptığım makyaja,kaşıma gözüme aşıksa zaten o birliktelikten bir derinlik ya da kalıcılık beklemek hata olur. Her ne olursa olsun kendiniz olun. Kimseye kendinizi beğendirmek ya da birşey ispat etmek zorunda değilsiniz...

İçte nasıl önemliyse dış görünüşte bir o kadar önemli.

Yillardir ayni seyi soyleyen hep uzun erkeklerle takilan 175 boyunda arkadasim 170 boyunda bi adamla evlendi
Ama çok mutlu ve hamiş
Benim kocişim de 1.70
Ama Çok tatlı
Ahahha bugün çok rezilim bu ne biçim yorum kociş falan
Konu sahibi yanlış adamlar çıkmış karşına hep, evlilikteki aşk sevgi uyum ve bağlılık dış görüntünün çoooook üstünde bambaşka özelliklerle kuruluyor. Sakın bu tiplere kafayı takıp modunu düşürme

Gecen bu konuyu burdan biriyle konustuk ben sahsen kisinin makyajli guzel bakimli haline asik olacak erkegin belli bi sure sonra baska kadinlarada sarabilecegi dusuncesindeyim

Yada siyle soyleyelim varsayalim kilo aldiniz saciniz dokuldu Allah muhafaza bi kaza gecirdiniz o zaman ne olacak

Kesinlikle sizin dediklerinize katiliyorum ama bir yere kadar evet erkekler icin guzellik cok onem arz edecek seviyede ama bu bence bizim icin avantaj yani ben oyle goruyorum

Ben kililu biriyim hayatta makyaj yapmam abartili giyinmem ama olabikdigince duzgun gorunmeye calisirim

Ve bir ortamda eger yuzlerce guzel kizin icinde karsimdaki bana ben oldugum icin deger veriyorsa o insan benim icin kiymetlidir

Ya i dizin dediginiz bu guzellik mevzusu sadece erkekler icin degil insanlar hemcinsleri arasinda dahi bu duruma dikkat ediyor abartiyorsun diyenlet olacak ama inanin tipini tarzini dis gorunusunu begenmedigi yanina yakistirmadigi icin tanidiklarina disarda selam vermeyen insanlar var

Ve birde ben sunu dusunuyorum iyle gordugumede inaniyorum
Bi insan dunyanin en guzelide olsa en cirkinide olsa belli bir sureden sonra goz oyle alisiyor ki yuzunde bi tuhaflik olsa ne bileyim yanik buyuk bir dogum izi vs inan insanin gozu ona nile alisiyor (yanlis anlasilmasin yanigi yada dogum lekesini kotulemiyorum sadece ilk anda ilgi cektigi icin ornek olarak kullandim)

Mesela soyle bi ornek vereyim 10 yil kadar once is yerinde birinden hoslanmistim ama tamimiyle karakteri beni etkilemisti gecen yil karsilastik yanimdaki yakin aarkadasima iste bu oydu dedim

Aman mucella dedi bende yillardir nasil biri diye dusunuyordum dedi soz ettigim kisi kilolu normal boylu yakisikli diyemeyeceginiz biri ama karaktrr olarak herkesin sevip deger verdigi biri ve bu insan manken gibi bi kizla evlendi

Lutfen dis gorunusunuz icin karamsar dusunmeyin siz dogal kalmaya devam edin bunca yapay sahte guzelligin icinde biri size gerçekten deger verir severse onun sevgisinden suphe etmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…