• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik bu kadar mı önemli?

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
Bakıyorum aşk ilişkilerinde gerek bir ortama giriyorsun biryerlere katiliyorsun sanki sıradan ortalama bir tip sen kendine bakmaya hakkın yok.
Yani ozguvenli olmak için şart mi sizce ortalamanın üstünde tipte olmak.? Çok doldum bugün sanırım kızlar kendimi sevmek istiyorum ben de ama cevrendekilerden olmuyor .

Güzellik degil bak mesajini okursan özgüven demişsin. ..yani uzun lafin kısası ortam insani olmak için rahat ve özgüveni yuksek olucaksin bi kacda espri patlatinca senden iyisi olmaz:KK67:

Güzellik degil bak mesajini okursan özgüven demişsin. ..yani uzun lafin kısası ortam insani olmak için rahat ve özgüveni yuksek olucaksin bi kacda espri patlatinca senden iyisi olmaz:KK67:
Ya istediğin kadar sempatik ol zeki ol en fazla tatlı olabilirsin
Hiçbir zaman o güzel kızların değerinde olmayacağım ki göz teması sorunum dışında komik biriyim bile
Ama etrafımda herkes göçmen herkes fıstık gibi.
Ben de haliyle kötü hissediyorum

Biraz bakim yapilirsa,bir iki iltifat ilgide alirsan ozguven patlamasi yasiyorsun bu defa daha bi kendine guvenin gelince guzellesiyorsun.:)
Ben kızların yorumlarına önem veriyorum genelde hep.
O yüzden bilmiyorum ya oyoe iltifat ede olmadı çok y yakinlarim eder onlarda bizahmet :D

yok yahu
ortalıkta o kadar tipsiz kadın var kı :=) hatta bazıları ne yaparsa yapsın tipsizdir, ama özgüven var işte..
bakım ve özgüven çok önemlı

Özgüvenli olmak için illaki çok güzel olmak lazım diye mi düşünüyorsun..(anlayabildiğim bu)

Benim tanıdığım özgüvenli insanlar genelde vasat..

Muhabbetli insanın kımse güzelliğine bakmaz ki..

Ise kendini guzel ifade edebilmek icin gelistirmekle baslayabilirsin..

Bunu ukalalik olsun diye soylemiyorum.

Yazdiklarini bir defa oku ne anliyorsun Allah askina soyle biz de ona gore yorum yapalim:KK14:

yok yahu
ortalıkta o kadar tipsiz kadın var kı :=) hatta bazıları ne yaparsa yapsın tipsizdir, ama özgüven var işte..
bakım ve özgüven çok önemlı
Herkes acınası gozlerle bakiyor iste bende oyle gorulmek istemiyorum
Tipsiz degilim ama normal bir kızım
Şimdi gelip ben ozguvenli ozguvenli dolasirsam u kız kendini ne sanıyor hiçbirşeyi yok derler direk bu çok kötü.

Herkes acınası gozlerle bakiyor iste bende oyle gorulmek istemiyorum
Tipsiz degilim ama normal bir kızım
Şimdi gelip ben ozguvenli ozguvenli dolasirsam u kız kendini ne sanıyor hiçbirşeyi yok derler direk bu çok kötü.
çevreye göre yaşarsan
sana ait bir hayatın olmaz :KK66:
agzı olan konusur, laf döner, söylenır... boşver
salla

Ise kendini guzel ifade edebilmek icin gelistirmekle baslayabilirsin..

Bunu ukalalik olsun diye soylemiyorum.

Yazdiklarini bir defa oku ne anliyorsun Allah askina soyle biz de ona gore yorum yapalim:KK14:
Bundan bir önceki soru da ifade sorunum var iletişim bozukluğu buda ozguven sorunu zaten.
Bunu söylemiştim bir önceki sorumda yani ifade edemiyorum düşüncelerimi yanlış anlaşılmak korkutuyor.

Özgüvenli olmak için illaki çok güzel olmak lazım diye mi düşünüyorsun..(anlayabildiğim bu)

Benim tanıdığım özgüvenli insanlar genelde vasat..

Muhabbetli insanın kımse güzelliğine bakmaz ki..
Insanlar o kisilere acınası gozlerle bakıyor gibi geliyorda.

Ben kızların yorumlarına önem veriyorum genelde hep.
O yüzden bilmiyorum ya oyoe iltifat ede olmadı çok y yakinlarim eder onlarda bizahmet :D
Ben kendimi guzel bulmam.lise yillarinda cilgin bedisteki banu gibiydim :) universitede ortama uyum sagladim bi iki bakim ee birazda kurs kitap (kültür icin).simdi girdigim ortamlarda bakislari uzerimde hissediyorum.durum bu oluncada daha bi diklesiyorum
Halen daha cirkinim ama ozguvendenmidir yoksa karsimdaki insanin nezaketindenmidir iltifat aliyorum

bende güzellik yok (göreceli bi kavram tabi ama)
özgüven yok
bakım da yok denebilir

ama ben kendimi seviyorum ve dünyadaki bütün iyi şeylere layık buluyorum :)Kimsenin düşüncesini de önemsemiyorum
içinde bulunduğum grup beni dışlayacaklar mı mesela? asıl ben onları kaale almıyorum :D

eskiden senin gibi olduğum için durumunu anlıyorum, ama o tür insanları boşverdiğin zaman huzur bulacaksın ;)

ben tas gibi slav irkindan elflerin arasinda anadolunun bagrindan kopmus bi turk kizi olarak yasiyorum:KK53: kizlar o bahsettiginiz gocmenleri ezer gecer guzellikte ama benim gozum kasim yeter:21: kendine guven canim,kendini kimseye begendirmeye ugrasma,sen kendini sev,begen..zaten sirf yuz guzelligi icin kizlara yukselen erkeklerde varsin kendini yoluna gitsinler.

ben tas gibi slav irkindan elflerin arasinda anadolunun bagrindan kopmus bi turk kizi olarak yasiyorum:KK53: kizlar o bahsettiginiz gocmenleri ezer gecer guzellikte ama benim gozum kasim yeter:21: kendine guven canim,kendini kimseye begendirmeye ugrasma,sen kendini sev,begen..zaten sirf yuz guzelligi icin kizlara yukselen erkeklerde varsin kendini yoluna gitsinler.
Rusyada filan misin
Canım göçmen dediğim bulgaristan göçmeni
Zaten ruslar gibiler sınıfta simsiyah sacli tek benim hatta okulda herkes kumral sarışın filan.

bende güzellik yok (göreceli bi kavram tabi ama)
özgüven yok
bakım da yok denebilir

ama ben kendimi seviyorum ve dünyadaki bütün iyi şeylere layık buluyorum :)Kimsenin düşüncesini de önemsemiyorum
içinde bulunduğum grup beni dışlayacaklar mı mesela? asıl ben onları kaale almıyorum :KK70:

eskiden senin gibi olduğum için durumunu anlıyorum, ama o tür insanları boşverdiğin zaman huzur bulacaksın :KK66:
Üniversiteye seneye gidincegeçer mi sence ?

Güzelliği bilmemde para çok önemli :D Para olunca bakımda oluyor , şık kılık kıyafette oluyor dolayısıyla özgüven oluyor sonrada ilgi odagı olman daha basit oluyor. Tabi şansda ayrı bir etken bunların illa olmasına gerek yok. Bende de özgüven eksikliği var ama ben şöyleyim güzel değilim falan diye düşünmemek lazım birde özgüvenli olmak burnu havada olmak değil kendine saygın olsun yeter

Ben kendimi guzel bulmam.lise yillarinda cilgin bedisteki banu gibiydim :) universitede ortama uyum sagladim bi iki bakim ee birazda kurs kitap (kültür icin).simdi girdigim ortamlarda bakislari uzerimde hissediyorum.durum bu oluncada daha bi diklesiyorum
Halen daha cirkinim ama ozguvendenmidir yoksa karsimdaki insanin nezaketindenmidir iltifat aliyorum
Illa ortalamanın ustundesindir mutevazilik yapma

Back
X