• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik bu kadar mı önemli?

Ya istediğin kadar sempatik ol zeki ol en fazla tatlı olabilirsin
Hiçbir zaman o güzel kızların değerinde olmayacağım ki göz teması sorunum dışında komik biriyim bile
Ama etrafımda herkes göçmen herkes fıstık gibi.
Ben de haliyle kötü hissediyorum
Bu kızların düşüncesi.erkekler baya baya çirkin,kilolu kafınları beğeniyor aslında

adriana lima bile aldatıldı
düşün yani :KK53:
Miranda kerr de hatta çirkin bir kadınla aldatmış orlando bloom.
Güzellikten ziyade dikkat çekici olmak için karizmatik filan olmAk gerekiyor yada ozguvenli sanırım bilemiyorum.

Miranda kerr de hatta çirkin bir kadınla aldatmış orlando bloom.
Güzellikten ziyade dikkat çekici olmak için karizmatik filan olmAk gerekiyor yada ozguvenli sanırım bilemiyorum.
gör işte :KK53:
iş sadece güzellik degıl. tanıyana kadar belkı.. ama sonrası işte böyle olur

Bakıyorum, evet yaş 19. Az daha büyü zekanla, tavrinla, kulturunle ozguvenli olmayı ogreneceksin. :KK66:

Güzelliği bilmemde para çok önemli :KK70: Para olunca bakımda oluyor , şık kılık kıyafette oluyor dolayısıyla özgüven oluyor sonrada ilgi odagı olman daha basit oluyor. Tabi şansda ayrı bir etken bunların illa olmasına gerek yok. Bende de özgüven eksikliği var ama ben şöyleyim güzel değilim falan diye düşünmemek lazım birde özgüvenli olmak burnu havada olmak değil kendine saygın olsun yeter
Güzel dedin de ne biliyim

Rusyada filan misin
Canım göçmen dediğim bulgaristan göçmeni
Zaten ruslar gibiler sınıfta simsiyah sacli tek benim hatta okulda herkes kumral sarışın filan.

yok canim slovenyadayim..burda rus kadinlari cok begenilmiyor,hatta erkekler rus hatun gordu mu kaciyor servet avcisi bunlar diye:KK39:
yerlileri bebek gibi bunlarin bide ruslardan farkli olarak cok yonluler..
neyse konu o degil:KK53:
ne yazik ki turk erkeklerinin cogunda beyaz ten sari/kumral saca ilgi var ama bu senin cirkin oldugun anlamina gelmiyor ki..
eminim cok hos bi kizsindir,tek eksigin ozguven..

yok canim slovenyadayim..burda rus kadinlari cok begenilmiyor,hatta erkekler rus hatun gordu mu kaciyor servet avcisi bunlar diye:KK39:
yerlileri bebek gibi bunlarin bide ruslardan farkli olarak cok yonluler..
neyse konu o degil:KK53:
ne yazik ki turk erkeklerinin cogunda beyaz ten sari/kumral saca ilgi var ama bu senin cirkin oldugun anlamina gelmiyor ki..
eminim cok hos bi kizsindir,tek eksigin ozguven..
Ortalama bir tipim normal yani çok hoş değil
Te nin beyaz benim ama saçlarım kömür gibi biraz zebani gibiyim
Üniversitede aci cam rengini

Ya istediğin kadar sempatik ol zeki ol en fazla tatlı olabilirsin
Hiçbir zaman o güzel kızların değerinde olmayacağım ki göz teması sorunum dışında komik biriyim bile
Ama etrafımda herkes göçmen herkes fıstık gibi.
Ben de haliyle kötü hissediyorum
göçmen kızlarından çok güzel esmer bombalar var . yani bu işin sonu yok :) herkesden iyisi bir yerde var . bu işin emin ol standardı yok.

Bakıyorum aşk ilişkilerinde gerek bir ortama giriyorsun biryerlere katiliyorsun sanki sıradan ortalama bir tip sen kendine bakmaya hakkın yok.
Yani ozguvenli olmak için şart mi sizce ortalamanın üstünde tipte olmak.? Çok doldum bugün sanırım kızlar kendimi sevmek istiyorum ben de ama cevrendekilerden olmuyor .
kendinden emin özgüvenli olmak önemli,nasıl kızlar erkeklerde ozgüvene bakıyosa erkeklerde kızlarda özgüvene bakiyo :)) çirkin olabilirsin ama kendine de güvenin olmalıı :KK19:

Sonunda biri benim gibi düşünüyor
Normalin üstü bir tip olsaydım illa ozguvenli olurdum illa iltifatlar filan ego yapar o kişide.
Bence bu bir gerçek .ama güzel olmayanlar özgüven sahibi değildir diye bi durum da yok.o yüzden kendini her koşulda sevmelisin.ve kendini kabullen her şeyinle...

Iste benim stilime bakiyorsa aysenurun aysegulun aslinda cok guzel olmadiklari halde ne kadar ozguvenli durdugunuda gorursun.ha bide ozden cerrahoglu..yuz guzelligi yok sadece boy fizik var..

Bu tarz bi ornek vermek istedim..yani ozetle guzellik senin kendini guzel gormenle olur;)

Bence bu bir gerçek .ama güzel olmayanlar özgüven sahibi değildir diye bi durum da yok.o yüzden kendini her koşulda sevmelisin.ve kendini kabullen her şeyinle...
Ya ben çok güzel de degilim cirkinde hani çirkin olsan farklı bi cekiciligin filan olur belki karizmatik olursun da ben sırada nin baya

Back
X