- 21 Kasım 2015
- 225
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi TearsFears
Resmin var mi :) belki sana bir tarz yaparız merak ettim seniÇocukken çok mu ezildim acep? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmin var mi :) belki sana bir tarz yaparız merak ettim seniÇocukken çok mu ezildim acep? :))
Doğru belkide pısırık kalmisimdir sizin görüşünüz saygı duyarım.şu şikayetleri hiçbir erkekte duyamayız ya sırf pipileri var diye özgüvenli dolanıyor herifler , biz ise yok çok az güzelim yok şöyle yok böyle , göz kontagı kuramama gibi sıkıntıların için profesyonel destek almanı öneririm valla şu okuduklarımdan çıkardıgım sen sırf dıger kızlardan daha az güzelsin diye psikolojin bozulmuş böyle kafamda sus pus oturan özgüvensiz diger güzel kızların gölgesinde yaşayan pısırık bir kız canladı, halbuki bır kadını güzelliği zekası eğitimi yetenekleridir gerisi boş zırva, bırak kaşın gözün normal olsun o gözü bile olmayanlar var , az şükür et bence.
:)) canım yaa.. Allah çirkin bişey yaratmamıştr. AmaÇok güzel çocukları kiskananlar olur hep.Nazar degismistir
Nasıl yükleniyor ki.. ama özelden atılabiliyorsa. Millete gösteremem kendimiResmin var mi :) belki sana bir tarz yaparız merak ettim seni
güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır diye klişe bir cümle kurmak istedimBakıyorum aşk ilişkilerinde gerek bir ortama giriyorsun biryerlere katiliyorsun sanki sıradan ortalama bir tip sen kendine bakmaya hakkın yok.
Yani ozguvenli olmak için şart mi sizce ortalamanın üstünde tipte olmak.? Çok doldum bugün sanırım kızlar kendimi sevmek istiyorum ben de ama cevrendekilerden olmuyor .
En sevdiğim klişegüzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır diye klişe bir cümle kurmak istedim![]()
Özel mesajdan oluyor ordan konuşalım atıyorum ben mesaj:)) canım yaa.. Allah çirkin bişey yaratmamıştr. Ama
Nasıl yükleniyor ki.. ama özelden atılabiliyorsa. Millete gösteremem kendimi![]()
Bol makyaj da yap sal saçlarını sık parfümünün ooh senden güzeli yokBahtın güzel olsun be canım. Şu özgüven egoya dönüşünce hiç çekilmez oluyor. Sana tavsiyem kişisel gelişim kitapları oku.
Tabi tabi... Hıhı evet... Güzel oldukları için değil, özgüvenleri tavan olduğu için bazı kızlara bir sürü erkek pervane oluyor, birçok görücü geliyor. Hıhı, tabi. Aynen...