- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
göremedim canım:))ama yorumunu çok beğendim benimde atasım geldi:)Gördün mü sen de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göremedim canım:))ama yorumunu çok beğendim benimde atasım geldi:)Gördün mü sen de?
heh hehKork sen kork...
Bana attın bi kere şimdi herkese atcam. Merakta kalmasınlar![]()
göremedim canım:))ama yorumunu çok beğendim benimde atasım geldi:)
gençlerimizden umutlu olmak istiyoruz inşallah tabi@Margarikotin konuyu kapatabilir miyizz![]()
ciddimisin ev halimlemi süslü halimlemiAt hemen, sana da yorum yapayım![]()
ciddimisin ev halimlemi süslü halimlemi![]()
doğru diyosun ev halimi atayım korkma yanlız
Ev halinle at ki yanıltmasın süsün püsün...![]()
doğru diyosun ev halimi atayım korkma yanlız![]()
ok.Ehehe korkmam merag etme. Ama çıkıyom şimdik, dönğnce yorumlarım.
at bana dakızlar,biliyorum güzellik çok göreceli bir durumdur. benim için de bu böyledir,ama yine insan merak ediyor işte.bana özelden yardım edecek olan var mı?mesaj atsam bir bakıverseniz.at diyenlere atacağım hemen,çok teşekkürler![]()
at banada biraz garip oluyo ama neysekızlar,biliyorum güzellik çok göreceli bir durumdur. benim için de bu böyledir,ama yine insan merak ediyor işte.bana özelden yardım edecek olan var mı?mesaj atsam bir bakıverseniz.at diyenlere atacağım hemen,çok teşekkürler![]()
Evet yeni üyeyim ve düşünemedim onu birkaç arkadaş uyardı onu o yüzden atmıyorum artık kimseyeUuuu yeni üye ,konu ilginç resim yollama durumu var ama ne resmi gelir allah bilir
Konu sahibi fotoğrafını burda neden paylaşmıyorsun eğer herkes görür derdindeysen ,fotoğraf yolladığın ya da yollayacağın kişilerin iyi niyetli olduğundan ne kadar eminsin?