güzellik her şey!

bir kere kız o çocuğu sevmiyor.

hoşlanıyordur sadece ....o yüzdendir de ailesine açmıyor konuyu

güzelliğine gelince...

güzelliğinin farkında ve talipleri çok ...e doğal olarak oturup bir seçim yapıyodur kendince ...ilerde evleneciği insanla ilgili

ne var bundan?

Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter, Güzelliğime güvenme bir sivilce yeter demişler. Arkadaşın gibi onlarcasını görmüşümdür bunları hayatından out etmelisin senin gibi düşünen bi kıza yakışmaz hala arkadaşlık ediyor olmak. ayrıca ewet malesef güzellik herşey ama güzellik ruhla birleştiği zaman herşeydir. sevgiler

bu da senin görüşün senin için yoktur demekki.saygı duyuyorum.

bu da senin görüşün senin için yoktur demekki.saygı duyuyorum.

yok tabi...tabi ki ilerde yuva kuracağın insanı seçeceksin ...kolay mı öyle....

sadece tasviip etmediğim şey kızın hala o çocuğu yedekte tutması ama o da onun doğrusu....

Son düzenleme:
yok tabi...tabi ki ilerde yuva kuracağın insanı seçeceksin ...kolay mı öyle....

sadece tasviip etmediğim şey kızın hala o çocuğu yedekte tutması ama o da onun doğrusu....
şakamısın ciddimi anlamadım.
iyide yuva kurulacak adam öylemi seçilir.beş kuruş etmez insanlar karşısındakiler.onları koca seçse ne seçmese ne.
o onları kullanıyor.erkeklerde onu.
burda hata benim ki göre göre onla muhabbet ediyorum.ama başka kız arkadaş yok işyeri yakınımda.ya içeriden dışarı çıkmaycam yada muhabbet edicem.ben ediyorum deli gibi.yanlışı biliyorum ama yapıyorum.ama pat diyede muhabbeti koparamam.yavaş yavaş uzaklaşmam gerek.işte öyle.buda benim doğrum.

:) güzellik herşey.birde çok akıllı olmayacan.gözlemlerim bunlar :))
ruh muh yok artık.anı yaşamak var :)
biri olmasa diğeri.
birde duyduğum bir söz vardı.yedeklemeden kimse kimseden ayrılmaz diye doğru galiba :)

Bak senin yaptiginda bana ters geliyor iste... O erkekleri kullaniyor, erkekler onu bundan rahatsizsin madem sen niye onu kullaniyorsun? Gerekirse arkadassiz kal , yanliz kal genede icinin almadigi hoslanmadigin sevdigin icin yaninda olmadigin biriyle gorusme. Sizinkine danisikli dovus derler...

ne demk şakamısın ya?

ben onun konuştuğı kişileri nerden bilebilirim ....tahminimi söyledim sadece ...

çoğu kız artık hangisinde para çok onu seçiyor hem sevgili hem koca olarak...

ve sen ne kadr uzaklaşmaya çalışsan da aynı iş yerinde olduğun sürece yapamiycaksın

bunu da melissa dedi dersin ....

neden uzaklaşamayım.benim kendi iş yerim.ve belirli saatlerde çalışıyorum genelde ben iş yerinde ya ders çalışırım yada kitap okurum.ben onu dinliyorum sadece ve gözlemliyorum :)o beni hakkımda hiç bir şey bilmez mesela hep o anlatır bende dinlerim.o kadar.istersem uzaklaşırım.emin ol.yeni bir kitaba bakar
bak unutmuştum para muhabbetini :)
parada çok önemli artık.paran varsa tamamdır :)i
kızlar gözlemlerimi yazıyorum

utandım.haklısın bende de hata var.ama uzak kalamadım.ben uyardım onu kaç kere.erkekler ondan bişi saklamıyor ki.bile bile kendisi devam ediyor.ben hissettiklerimi söylüyorum
bir sürü günaha ortak oluyorum.özür dilerim ALLAH'ımdan ve sizden.kusura bakmayın

sana uzaklaşma diyen yok ....tabiki sana uymuyorsa uzaklaşacaksın

lakin kız güzel ve hayranı çok....tabiki içlerinden eninde sonunda birini seçecek...

bunda yanlış bir şey görmuyorum ben...sadece yedekte tutmasın diğerini ....

kısaca anlatmak istediğim bu.... iyi akşamlar...

dedikodu yapmış oldum.özür dilerim.sadece bana ters geliyordu onu yazıya döktüm.ama bende bile bile ona ortak oldum neyse konu kapansın.özür dilerim sizlerden.

Guclu ol arkadassiz kaldin diye gorusmek zorunda degilsin. Kendine arkadas bulursun gorusme bu insanla.

erkekler bir kadını güzelliği için istiosa istesin be canım güzellik ömğr boyu kalıcı değilki 20 sene sonra o erkek başkasınıda istemeye başlar nasılsa önemli olan sana sen olduğun için değer veren birini bulmak.bi kız için erkekleri peşine takmak çokda zor bişey değil.bu işi her kız yapar istese.iki göz süzüp iki cilveli konuşma yeter ama çoğumuzun aradığı bu değil işte

Benim de var böyle bir arkadaşım. Hatta ablam diyebilirim. Sürekli ne kadar güzel ne kadar asil ne kadar elit bir kadın olduğundan bahseder, karşısına çıkan erkekleri aşağılar vs. Ama en sonunda birini sevdi, adam şimdi hapis cezasında mafyatik ilişkilerinden dolayı. Adam onu sayısız kere aldattı, alkol alıp telefonda yağdırdığı küfürler o biçim, bizimki hala vazgeçemiyor. Kendi ailesiyle ilişkileri desen ayrı tuhaf. O onun hayatı, beni ilgilendirmez. Hee hee diyorum söylediklerine açıkçası. Söyledikleriyle yaşadığı hayat tamamen tezat içinde çünkü. Sanırım bir nevi kişilik bozukluğu bu. Bana düşen ona benzememek. Anlaşamadığımız bir konu yok. Onu o şekilde kabul ettim ben, çünkü sanırım böyle mutlu oluyor. Demem o ki, siz de kendi hayatınıza bakın, her koyun kendi bacağından asılır demişler.

Yanlis fikirler....
Erkekler guzelin degil istedigini alabilicek kisiye yaklasir..

inan güzellikle ilgisi yok canım , eğer kız konuşacak gibiyse biraz ışık görürse erkek direk geliyo..hani çoğu nefes alsın yeter modunda..

ben de siz gibi düşünüyorum ,böyle bir şeyi kabul edemem , evli ,sevgilisi olan insanların ufak tefek yalanlarına bile tahammül edemem..tipik bir başak hatunu olarak dürüstlük konusunu abartıyorum sanırım..hatta çoğu zaman armut gibi her şeyi anlatıp kendimi zor duruma sokarım

bence arkadaşınızla biraz mesafe koyun aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…