- Konu Sahibi montesorri
-
Bence boş ver canım sen bu kızın hayatını..saçma işlerle uğraşıyor..gözünde büyütmüşsün sen yazmadın mı kısa ve şişman diye..benim bildiğim bütün kiloluların yüzü güzel oluyor..sen hayatına bak..boşver isterse on kişiyle evlensin..bence bu kız güzelim diye senin üzerinde psikolojik baskı kurmuş..direk söylemese bile hareketleriyle,erkeklerin peşinde olmasıyla dünya güzeli gibi davranıyor,seni eziyor,ezdirme kendini..ve onun hayatına sakın özenme..[/QUOT
:)bana bunu hissettiriyor.ben senden güzelimi.ama ben ondan herşeyimle farklıyım.oda bunun farkında :)seviyorum bu forumu yahu.güzel insanlar var.yorumları iç açıyor teşekkür ederim sizlere :)
Valla hiç bir erkeğin "çıktığım sevdiğim biri var" dedikten sonra
sırf güzel diye bir kızı hala isteyeceğini düşünmüyorum.
Belki sizi kandırıyordur.[/QUOT
bilmiyorum ben onun yalancısıyım.ama söyledim dedi.hatta facebooktan erkek arkadaşının fotosuna bakayım demiş onuda göstermiş.bırak ayrıl ben seni alıcam demiş.erkeklerin genleri değişti artık :) tuhaflaştılar.
galiba.öncelikle merhaba.nasıl anlatsam bilmiyorum konu ne onuda bilmiyorum aslında ama gözlemlediğim bir olayı anlatmak istiyorum.benim bir kız arkadaşım var.yüzü çok güzel ama boyu kısa fiziği çok güzel değil şişman .bu kızın bir erkek arkadaşı var bunlar bayadır çıkmışlar 2 yıl ara verilmiş şimdi tekrar başladılar ve evlenmeyi düşünüyorlar.bunlar daha önce ailelerine söylemişler evlenmek istediklerini ama olumsuz karşılanmış ve ara ondan olmuş.şimdi erkek arkadaşı gayet ciddi.kız arkadaşımın ailesine söylesin istiyor ki istemeye tekrar gelmek için.ama bu kız arkadaşım söylemiyor erteliyor.bu arada kız GÜZELya peşinde bir sürü kişi var.ve arkadaşım diğer insanlarlada telefonda görüşüyor.onu uyarıyorum eğer ciddi görüştüğün erkekten soğuduysan ondan ayrıl diyorum.hani kullanmış gibi oluyor onu.bana öyle geliyor en azından. arkadaşım onlara gerçeği söylüyor erkek arkadaşı olduğunu.isterseniz sizi kuma alayım diyor.harem kuracam diyor ama hala peşinden ayrılmıyorlar.
ben onu kıskanıyormuyum bilmiyorum.buraya neden yazdım bilmiyorum ama güzel olmak herşey artık onu iyi anladım.ama onu tanıdıkça insanlara güvenim kalmadı.erkeklere hele hiç.güzel olmak artık herşey olmuş.hanım hanımcık olmak out artık.
bir kere kız o çocuğu sevmiyor.
hoşlanıyordur sadece ....o yüzdendir de ailesine açmıyor konuyu
güzelliğine gelince...
güzelliğinin farkında ve talipleri çok ...e doğal olarak oturup bir seçim yapıyodur kendince ...ilerde evleneciği insanla ilgili
ne var bundan?
bu da senin görüşün senin için yoktur demekki.saygı duyuyorum.
şakamısın ciddimi anlamadım.yok tabi...tabi ki ilerde yuva kuracağın insanı seçeceksin ...kolay mı öyle....
sadece tasviip etmediğim şey kızın hala o çocuğu yedekte tutması ama o da onun doğrusu....
Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter, Güzelliğime güvenme bir sivilce yeter demişler. Arkadaşın gibi onlarcasını görmüşümdür bunları hayatından out etmelisin senin gibi düşünen bi kıza yakışmaz hala arkadaşlık ediyor olmak. ayrıca ewet malesef güzellik herşey ama güzellik ruhla birleştiği zaman herşeydir. sevgiler
Bak senin yaptiginda bana ters geliyor iste... O erkekleri kullaniyor, erkekler onu bundan rahatsizsin madem sen niye onu kullaniyorsun? Gerekirse arkadassiz kal , yanliz kal genede icinin almadigi hoslanmadigin sevdigin icin yaninda olmadigin biriyle gorusme. Sizinkine danisikli dovus derler...şakamısın ciddimi anlamadım.
iyide yuva kurulacak adam öylemi seçilir.beş kuruş etmez insanlar karşısındakiler.onları koca seçse ne seçmese ne.
o onları kullanıyor.erkeklerde onu.
burda hata benim ki göre göre onla muhabbet ediyorum.ama başka kız arkadaş yok işyeri yakınımda.ya içeriden dışarı çıkmaycam yada muhabbet edicem.ben ediyorum deli gibi.yanlışı biliyorum ama yapıyorum.ama pat diyede muhabbeti koparamam.yavaş yavaş uzaklaşmam gerek.işte öyle.buda benim doğrum.
şakamısın ciddimi anlamadım.
iyide yuva kurulacak adam öylemi seçilir.beş kuruş etmez insanlar karşısındakiler.onları koca seçse ne seçmese ne.
o onları kullanıyor.erkeklerde onu.
burda hata benim ki göre göre onla muhabbet ediyorum.ama başka kız arkadaş yok işyeri yakınımda.ya içeriden dışarı çıkmaycam yada muhabbet edicem.ben ediyorum deli gibi.yanlışı biliyorum ama yapıyorum.ama pat diyede muhabbeti koparamam.yavaş yavaş uzaklaşmam gerek.işte öyle.buda benim doğrum.
ne demk şakamısın ya?
ben onun konuştuğı kişileri nerden bilebilirim ....tahminimi söyledim sadece ...
çoğu kız artık hangisinde para çok onu seçiyor hem sevgili hem koca olarak...
ve sen ne kadr uzaklaşmaya çalışsan da aynı iş yerinde olduğun sürece yapamiycaksın
bunu da melissa dedi dersin ....
Bak senin yaptiginda bana ters geliyor iste... O erkekleri kullaniyor, erkekler onu bundan rahatsizsin madem sen niye onu kullaniyorsun? Gerekirse arkadassiz kal , yanliz kal genede icinin almadigi hoslanmadigin sevdigin icin yaninda olmadigin biriyle gorusme. Sizinkine danisikli dovus derler...
neden uzaklaşamayım.benim kendi iş yerim.ve belirli saatlerde çalışıyorum genelde ben iş yerinde ya ders çalışırım yada kitap okurum.ben onu dinliyorum sadece ve gözlemliyorum :)o beni hakkımda hiç bir şey bilmez mesela hep o anlatır bende dinlerim.o kadar.istersem uzaklaşırım.emin ol.yeni bir kitaba bakar
bak unutmuştum para muhabbetini :)
parada çok önemli artık.paran varsa tamamdır :)i
kızlar gözlemlerimi yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?