güzellik her şey!

güzellik geçicidir... ama huy güzelliği kalıcıdır... bence bu duruma hayıflanman saçma ... eger yaptıklarından hosalnmıyorsan uzak dur ondan... ama bana birazcık kıskanmışsın gıbı geldi unutma her koyun kendı bacağından asılır...

Bir bayan hayatında tek kişi olmasını istediği zaman isterse dünya güzeli olsun diğer erkekleri peşinde gezdirmez, onlara arkadaşının yaptığını yapmaz. Karakterle alakalı bir şey bu...

Kız arkadaşın güzel olmasa bile yine erkekler peşinden ayrılmazdı çünkü davranışlarından dolayı onu rahat bir kız olarak görüyorlar bence. Arkadaşın çok yanlış davranıyor, sakın imrenme ona.

kız, erkek arkadaşım var dediğim halde peşinde olan erkek erkek değildir.

o cinsin isterse yüz tanesi peşinde olsun ne farkeder :)

zaten facebook muhabbeti anladığım, zaman geçiriyorlardır.

arabanı üstüme yaparsan evlenirim diyen kızla evlenmek isteyen gerizekalı varsa Allah mesut etsin derim

Kisa boylu ve sisman bir kiz nasil kiskanilacak kadar guzel oluyor ben orayi asamadim daha konuda. Yuzu isterse biblo olsun, feristahi olsa o fizikle donup bakmazdim bile. Benim guzellik kriterlerime hic uymuyor :). O kizda erkekleri ceken baska birsey vardir, madem pesinde cok kisi var.

benim düşündüklerimin aynısını bu arkadaş yazmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…