- 31 Ocak 2020
- 42
- 20
- 38
- Konu Sahibi sevdaliii1234
-
Demeyin oyle, cocuklarin istikbali soz konusu ahahahahÇok saçma. Olmadim olmamda. Parasi icin yada yakisikliligi icin hayatima almam hickimseyi ben
Yakışıklı olan da Bi gün muşmula olacaktı bence böyle düşünmeyinBen yaptim, sonradan ayrilip bir musmulayla evlendigime de cok pisman oldumAllahtan cocuklar bizim tarafa benziyor
İyi de musmula olana kadar her sabah yunan heykeli bi adamla uyanmak vardiYakışıklı olan da Bi gün muşmula olacaktı bence böyle düşünmeyin
Demeyin oyle, cocuklarin istikbali soz konusu ahahahah
Tabi ki oyle, ben isin girgirindayimEvet ama o insanla mutlu olamayacaksam ? Benim icin herseyden once mutluluk geliyor
Benide normali Bulmaz hiç rahat ol yalnız değilsinYani ortalamanın üzeriydi benim için belki de benim duyduğum tensel çekim hissiydi ama görünce ayaklarım yerden kesiliyordu ( el ele bile tutuşmadık, utanırdım bakmaya) sonra adam psikopat çıktı ahahah akli dengesi sorunlu şüpheci paranoyaktabi herkesçin geçerli değildir bu, zaten akıllı beni bulmaz höff
Tabi ki oyle, ben isin girgirindayim
Amaaan neticede ben bosandim. Bari bunca yilimi yakisikli birine bakarak gecirseydim diyorum isteKeşke evlenecegimiz insanin kriterlerini belirleyebilsek ama kismet iste
Amaaan neticede ben bosandim. Bari bunca yilimi yakisikli birine bakarak gecirseydim diyorum istedusunsene hem musmula, hem mutsuzsun ve bosaniyorsun. Ben alip basimi nerelere gidem
Sen taktigi bulmussunKiz ben güleç aldim da ne oldugülüyordu aldim sonra 2 sene surat yapti bana. Sonra dedimki benim gbi güleç bir kiza yakismiyorsun bosanalim. O gunden beri ne espri yapsam güler bazen bisey dedim sanar yine güler. Neye güldun diye sorarim bilmem der ama yine güler
Sen taktigi bulmussunbenimki de guluyordu ama cirkindi yani adam, siradan bi tipti oyle Boyleee sabah uyanir uyanmaz yanimda super yakisikli bir adam olsa, Her gune daha iyi baslardim Yuksek ihtimalle
Kiz cildirma, bak yine basa donduk “cocuklarinin istikbalini dusun”Benim eski sevgilisim vardi birtane goren nerden buldun bunu derdi begenmezlerdi ama o beni cok güldürürdu yani insan yaşlanmaz onunla o derece.
Ayrildik tabisonra hodük kocam ilen evlendim o da gorenin cok yakisikli dedigi ama benim bu duurumdan hic hoslanmadigim aksine sinir oldugum durum. En iyisi cirkin koca
Ewet pust çıkmıştıKızlar hiç hayatınızda gayet yakışıklı fakat huyları yada kafa yapısı sizinle aynı olmayan hoşunuza gitmeyen bir erkek ile sadece yakışıklı ve çekici olduğu için sevgili oldunuz mu yada evlendiniz mi eğer olduysanız sonradan pişmanlık duydunuz mu ve ne yaptınız?
Kiz cildirma, bak yine basa donduk “cocuklarinin istikbalini dusun”bak ben simdi bebeleri kac yasinda basketball’a yazdirsam diye dusunuyorum, zira babalari yer cucesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?