Güzellik insanı sadece aldatır mı?

sevdaliii1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
42
20
38
Kızlar hiç hayatınızda gayet yakışıklı fakat huyları yada kafa yapısı sizinle aynı olmayan hoşunuza gitmeyen bir erkek ile sadece yakışıklı ve çekici olduğu için sevgili oldunuz mu yada evlendiniz mi eğer olduysanız sonradan pişmanlık duydunuz mu ve ne yaptınız?

Yani ortalamanın üzeriydi benim için belki de benim duyduğum tensel çekim hissiydi ama görünce ayaklarım yerden kesiliyordu ( el ele bile tutuşmadık, utanırdım bakmaya) sonra adam psikopat çıktı ahahah akli dengesi sorunlu şüpheci paranoyak tabi herkesçin geçerli değildir bu, zaten akıllı beni bulmaz höff

Benide normali Bulmaz hiç rahat ol yalnız değilsin

Keşke evlenecegimiz insanin kriterlerini belirleyebilsek ama kismet iste
Amaaan neticede ben bosandim. Bari bunca yilimi yakisikli birine bakarak gecirseydim diyorum iste dusunsene hem musmula, hem mutsuzsun ve bosaniyorsun. Ben alip basimi nerelere gidem

Amaaan neticede ben bosandim. Bari bunca yilimi yakisikli birine bakarak gecirseydim diyorum iste dusunsene hem musmula, hem mutsuzsun ve bosaniyorsun. Ben alip basimi nerelere gidem

Kiz ben güleç aldim da ne oldu gülüyordu aldim sonra 2 sene surat yapti bana. Sonra dedimki benim gbi güleç bir kiza yakismiyorsun bosanalim. O gunden beri ne espri yapsam güler bazen bisey dedim sanar yine güler. Neye güldun diye sorarim bilmem der ama yine güler

Sen taktigi bulmussun benimki de guluyordu ama cirkindi yani adam, siradan bi tipti oyle Boyleee sabah uyanir uyanmaz yanimda super yakisikli bir adam olsa, Her gune daha iyi baslardim Yuksek ihtimalle

Sanırım şöyle sadece yakışıklı olduğu için değil ama. Üniversitede bir üst sinifimda bulunan bir delikanlıyı aynı fakültede 2 yıl okumusuz ve 2 yılın sonunda görür görmez aşık oldum. Beyefendi de beni 1 haftadır gözüne kestirmiş sonra biz sevgili olduk. Ama o beni ben onu öyle çok seviyordum ki ama ne boy ne pos ne yakışıklılik hiç bir işe yaramiyormus. 3 yıl sevgililik hayatımın sonlarında o atanıp polis olunca anladım. Hayat görüşüme ters bir şekilde davranmaya başladı ataninca. Sonra düşündüm böyle bir eşim yada çocuklarımin babası olmasını ister miyim diye. Aldım karşıma güzelce konuştum bak böyle böyle yeni huylar edindin sana da sağlığına da zararlı dedim. Devam ederse ilişkimizin biteceğini söyledim devam etti ve bitti. Aradan 3 buçuk yıl geçti atandigim yerde normal bir yakışıklılığa sahip ama mükemmel bir iş arkadaşim oldu. Sevdim, sevdik şimdi nişanlıyız. Aynı şeyleri yaparak mutlu olabiliyoruz, hayata bakisimiz değerlerimiz aynı daha ne isterim ki. İyi ki olmamış diğeriyle. Önemli olan tip falan değil. Kafa yapısı, aile yapısı

Sen taktigi bulmussun benimki de guluyordu ama cirkindi yani adam, siradan bi tipti oyle Boyleee sabah uyanir uyanmaz yanimda super yakisikli bir adam olsa, Her gune daha iyi baslardim Yuksek ihtimalle

Benim eski sevgilisim vardi birtane goren nerden buldun bunu derdi begenmezlerdi ama o beni cok güldürürdu yani insan yaşlanmaz onunla o derece.
Ayrildik tabi sonra hodük kocam ilen evlendim o da gorenin cok yakisikli dedigi ama benim bu duurumdan hic hoslanmadigim aksine sinir oldugum durum. En iyisi cirkin koca

Kiz cildirma, bak yine basa donduk “cocuklarinin istikbalini dusun” bak ben simdi bebeleri kac yasinda basketball’a yazdirsam diye dusunuyorum, zira babalari yer cucesiydi

Ben de yakışıklı fobisi var o yüzden hayatımda hiç şans vermedim onlara ben

Ewet pust çıkmıştı

Kiz cildirma, bak yine basa donduk “cocuklarinin istikbalini dusun” bak ben simdi bebeleri kac yasinda basketball’a yazdirsam diye dusunuyorum, zira babalari yer cucesiydi

Ya ben basketbol da oynadim hentbolda artik sut icmekten midem bulaniyordu. Danino yiyordum boyum uzasin diye. Sonuc 150 genetik napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…