sağlığınız yerinde mi engeliniz var mı yoksa kendinize olmadık yerden dert aramayın lütfen ki engelli olan kişiler bile hayat dolu bi silkelenin kendinize gelin !Merhaba hanimlar,
Suan kotu bir halde komplekse girdim. Sanki ben bu dunyadan degilim gibi. Her gordugum insanla kiyasliyorum kendimi tabikide saglikliyim bu bile sukur sebebi sukurde ediyorum. Ama ne biliyim bu aralar kiyaslamalar basladi. Hormanlarin bir oyunumudur geçici birsey midir? Yardimlarinizi esirgemeyin aglaya aglaya yaziyorum bu satirlari.
sağlığınız yerinde mi engeliniz var mı yoksa kendinize olmadık yerden dert aramayın lütfen ki engelli olan kişiler bile hayat dolu bi silkelenin kendinize gelin !
Yahu ben bazi kadinlarda bir özgüven goruyorumki kadin cirkinsede özguvenden ne bileyim iletisimden sicak kanliligindan kurtariyor.
O yuzden hersey guzellik degil. Enerji cok önemli.
şans diye bir şey var her güzelliği ezer geçer bence
adet ve yumurtlama donemine yakin zamanlarda bayanlar kendilerini aynaya bakinca begenmezler genelde hormonlarinda bir etkisi olabilir buyuzdenBelkide haklisiniz hormonal biseye olabilir bu durumum.
adet ve yumurtlama donemine yakin zamanlarda bayanlar kendilerini aynaya bakinca begenmezler genelde hormonlarinda bir etkisi olabilir buyuzden
gecer merak etmeyin siz her halinizle güzelsinizIlac kullaniyorum yzum bir degisik oldu hem ondan hemde dedigin gibi regl hormanlari birlesti.
Bunu değiştirmeye çalışsanız...O sicakkanlilik ozguven enerjide bende yok. Tam tersi buz dolabiyim.
Bunu değiştirmeye çalışsanız...
gecer merak etmeyin siz her halinizle güzelsiniz
Sıcakkanlılık içinizden geldiği gibi davranmayla olur.Inanin cok istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Merhaba hanimlar,
Suan kotu bir halde komplekse girdim. Sanki ben bu dunyadan degilim gibi. Her gordugum insanla kiyasliyorum kendimi tabikide saglikliyim bu bile sukur sebebi sukurde ediyorum. Ama ne biliyim bu aralar kiyaslamalar basladi. Hormanlarin bir oyunumudur geçici birsey midir? Yardimlarinizi esirgemeyin aglaya aglaya yaziyorum bu satirlari.
Önemli olan iç güzellik. Dışını Avon halleder
Hormonlar yanda psikolojik Etmenler olabilir.
Sıcakkanlılık içinizden geldiği gibi davranmayla olur.
İlla mıçmıç olmaya gerek yok ama duygularınızı kontrol etmeyin.
İçten davranın, yapmacıklıktan ve gereksiz nezakketten uzak durun.
Biribi gördüğünüzde mutlu oluyorsanız hissettirin, olmuyorsanız aynı soğukluğa devam edin.
Bu yavaş yavaş karakterinize işleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?