Güzellik kompleksi

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.281
5.225
398
Merhaba hanimlar,
Suan kotu bir halde komplekse girdim. Sanki ben bu dunyadan degilim gibi. Her gordugum insanla kiyasliyorum kendimi tabikide saglikliyim bu bile sukur sebebi sukurde ediyorum. Ama ne biliyim bu aralar kiyaslamalar basladi. Hormanlarin bir oyunumudur geçici birsey midir? Yardimlarinizi esirgemeyin aglaya aglaya yaziyorum bu satirlari.

sağlığınız yerinde mi engeliniz var mı yoksa kendinize olmadık yerden dert aramayın lütfen ki engelli olan kişiler bile hayat dolu bi silkelenin kendinize gelin !

sağlığınız yerinde mi engeliniz var mı yoksa kendinize olmadık yerden dert aramayın lütfen ki engelli olan kişiler bile hayat dolu bi silkelenin kendinize gelin !

Canim zaten saglikli oldugum icin sukur ediyorum. Boyle bir yorum yazmanin geregi yoktu!

Yahu ben bazi kadinlarda bir özgüven goruyorumki kadin cirkinsede özguvenden ne bileyim iletisimden sicak kanliligindan kurtariyor.
O yuzden hersey guzellik degil. Enerji cok önemli.

O sicakkanlilik ozguven enerjide bende yok. Tam tersi buz dolabiyim.

Belkide haklisiniz hormonal biseye olabilir bu durumum.
adet ve yumurtlama donemine yakin zamanlarda bayanlar kendilerini aynaya bakinca begenmezler genelde hormonlarinda bir etkisi olabilir buyuzden

adet ve yumurtlama donemine yakin zamanlarda bayanlar kendilerini aynaya bakinca begenmezler genelde hormonlarinda bir etkisi olabilir buyuzden

Ilac kullaniyorum yzum bir degisik oldu hem ondan hemde dedigin gibi regl hormanlari birlesti.

Inanin cok istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Sıcakkanlılık içinizden geldiği gibi davranmayla olur.
İlla mıçmıç olmaya gerek yok ama duygularınızı kontrol etmeyin.
İçten davranın, yapmacıklıktan ve gereksiz nezakketten uzak durun.
Biribi gördüğünüzde mutlu oluyorsanız hissettirin, olmuyorsanız aynı soğukluğa devam edin.
Bu yavaş yavaş karakterinize işleyecektir.

Önemli olan iç güzellik. Dışını Avon halleder

Ay kış geldi ya olur böyle şeyler Çok da şey yapma. Sen güzelsin. Hoşsun. Biz çirkiniz :)

Bu yaziyi bilgisayarima yapistiracagim. Ben pek duygularimi yonlendiremiyorum. Sanki karsimdaki kirilirmis gibi hissediyorum. Korkuyorum. Ya soguk duruyorum ortamdan kendimi izole ediyorum. Arkadaslik surerse uzun zaman sonra sicakkanli oluyorum. Bir baski hissediyorum. Sanki ayiplanacakmisim gibi yada dalga gecilecekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…