Güzellik kompleksi

Ben de böyleyim sarışın mavi gozluyum ama sürekli yok burnum çok büyük keşke daha çok saçım olsaydı fizigim güzel olsaydı söyle olurdu falan ergen miyim neyim

çok güzel mi buluyon kendini yoksa çirkin mi..anlamadım

Ben de böyleyim sarışın mavi gozluyum ama sürekli yok burnum çok büyük keşke daha çok saçım olsaydı fizigim güzel olsaydı söyle olurdu falan ergen miyim neyim

Bende ayni ergenligi yasiyorum sorma

Hic sorma ya buzdolabi bile ben islevseldir. Iste o enerjide bende yok malesef

O kucuk dokunuslari bende yaptirdim. Bir ara iyiydim ama su aralar goctum.

Cok tesekkur ederim moral oldunuz bana

Goguslerim hollanda inegine donmus durumda gulusumdede biraz sıkınti var
Maddi durumun varsa cocuk mocuk isleri yoksa yat bicak altina.. benim cocuklar kucuk olnasa yarin ameliyat olurdum. Benimkilerin boyutu iyi ama biraz deforme oldular. Sen nasil muylu olacaksan oyke yapmalisin.

Mesela benim burun kenarinda kilcal damarlar olustu son dogumdan sonra vs. vs. Disardan pek gozukmuyo ama ben biliyorum o yeterli. Yas geciyo bakim sart oluyo..onun icinde lazere gitmeyi planliyorum. Vucudumuz farklilasiyor ki cok normal. Daha hassaslasiyoruz. Eskiden bakim olmadanda oluyodu ama artik bskmak gerekiyo gerek saca gerek cilde.. sporda yapilsa super olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…