Güzellik kompleksi

Kaç yaşındasınız?

Çok çok güzel insan gerçekten az var. 30 da 1 gibi. Hani bir bakınca yeniden bakmak isteyeceğin kadar güzel. O bile maksimum 45 yaşına kadar taşıyabileceğiniz bir güzellik. Sonra en fazla yaşına göre güzel kadın kategorisine giriyorsun.

Bunun için kompleks yapmaya, bugünü kaçırmaya değmez. Bir de güzelliği ile gündem olan kadınlara yaşlanmak daha fazla dokunuyor, kabullenemiyorlar.

Son düzenleme:

24 yasindayim. Doğru soyluyorsunuz neden boyle bir durum icindeyim bilmiyorum. Gecici bir durumdur umarim.

Suret dis gorunus ruhumuzun fiziki olarak yansimasi degil midir neden guzellik sadece etiket gibi anlasiliyor anlamiyorum guzellik hal hareket konusma hepsini iceren karakteristik ozellikleri de iceren bir olgudur bence..

neyiniz eksik her gördüğünüz insandan? Doğada herşey o kadar eşittir ki aslında aslında eşit demeyeyim de tamamlayıcı diyeyim.. Herşeyin herkesin kusursuz bi bütünlüğü ve tamamlayıcı özellikleri vardır.. güzellik aslında insanoğluna dayatılan kalıplaşmış kavramlar değildir.. Güzellik bütünüyle içinde, dışında ve hayatında olandır. Biraz felsefe yapmış gibi oldum ama bunlar gerçekler.. bakış açını değiştirmelisin Eminim çok güzel bi insansın

Hamileyken ben de oyleydim esimin basinin etini yerdim estetik yaptiricam yuzumu gerdiricem burnumu yaptiricam kendimi begenmiyorum diye. Dogumdan sonra biraz bakimla kuaforle cozdum sorunumu canim. Simdi akrabalarim cevrem sen genclestin yaslanmiyorsun hic diyorlar hep. Ozguvenim yerine geldi. Sen de kendine bak kufore git bir imaj yenile kendine gelirsin . Emin ol ki psikolojik bunlar.

tam olarak kafaya taktiginiz sey nedir?
guzellik kompleksi ve bu dunyadan degil gibi hissetmek arasinda ben baglanti kuramadim sanirim.

tek bir seye takildiysaniz kuafor, alternatif tip, en olmadi estetik cerrahinin cozemeyecegi sey yok.

Bu kadar üzmeyin kendinizi.
Hepimiz kendimize göre güzeliz.
Benim kaş yapım saç yapım bir başkasında yok.
Bir başkasının görünüş ve edası da bende yok.

Böyle düşünün.
Herkesin güzelliği şahsına münhasırdır.

Eğer rahatsızlığınız değişebilecek bi durumsa örneğin kilo sorunu olabilir bunu çözün. Yok değilse kendinizi sevmeyi öğreneceksiniz bi şekilde. Güzelliğin pek çok kapıyı çabasız açtığı fikrine katılıyorum ne yazık ki ama inanın her şey bu değil önemli olan da bu değil. Özgüvenli kendine güvenen kadınların eline isterseniz dünya güzeli olun su dökemezsiniz. Ve bu durum şansa estetiğe de bağlı değil tamamen size bağlı. Eksiklerinizle kendinizi kabullenin ve sevin dünya üzerinde sizden bi tane var yazık değil mi kendinize bunu mu layık görüyorsunuz eminim çok daha güzel şeyler hakediyosunuzdur kendinizi kimseyle kıyas etmeyin

Cok tesekkur ederim yaziniz icin. Ozguven bencede herşeyden cok cok onemli ne yazikki benim ozguvenim yok denecek kadar azaldi. Onceden boyle degildim sanki. Daha az sosyallestim. Kendimle daha cok bas basa kalip sariyorum galiba. Bence bir spor salonuna yazilmaliyim.

Bilemiyorum bir arkadasimin vucdunuzu begeniyorum hop derken birinin davranislari gibi tek fiziksel degil davranissal olarakda bakiyorum olaya cok tatlisiniz sizdede cok guzelsiniz <3

Bazı kadınlar görüyorum bütün olarak bakıldığında çok güzel değil ( aslında herkes ayrı güzel bence ama işte güzellik dayatmalarına göre diyeyim) ama öyle bir enerjisi var ki herkesi etkiliyor.
Hormon diyorsanız ondandır. Arada geliyor insana.
Ben de o buzdolaplarindan biriyim işte orası ayrı.

3 ay once gittim kuafore herkes diyir sende bir degisiklik var diye. Ben anlamlandiramiyorum. Umarim bir anlik duygudur.

Cok tesekkur ederim

Evde durmayın. İnsan evde durdukça kendine sarıyor bisürü kusur buluyor saçma sapan. Sonra gittikçe eve kapanıyo olan özgüven de gidiyor tamamen. Mümkün olduğunca sosyalleşin spor salonu iyi bir başlangıç. Bol şans

Hepmi boyleydin anlik birseymi? Gunumuzde cirkin kadin yoktur fakir kadin vardir diyolar:)

Yahu ne aglayacaksin.ben cok zengin degilim ama burnumu begenmiyordum aileme yalandan demistimki nefes alamiyorum gittim nalit oarayla indirim yapa yapa yalvara yalvara kucuk oynayisla ameliyat oldum cok dogal guzel bir burnum oldu. Ince dudaklarim beni sinirli ve asabi gosteriyordu gittim cok az ml dolgu yalprdim. Saclarimin uclarina hafif isiltilar attirdim.ohh birde makyaj yapiyorm soyle hafif dogal. Valahi disari bir cikiyorum cirkinsemde kendimi adrianayla yaristiriyorum.tavsiyem dogal guzelligin yoksa hafif dokunuslar sart. Ohh pskilojimde duzeldi guzellestikce. Yalan yok vallahi benim dısım gucel olunca anca iyilil melegi oluyorum mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…