- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştuğum biri, tanıyoruz yani aileler felan birbirini. Ben anlayamadım sorunu kıskanılcak ne olabilir ki diyeBu erkek kim?
Ben vallaha yani her açıdan baktım ama burda hiç kıskanılacak birşey göremedimBoş yapmış
Sizce bu sağlıklı bi düşünce mi gerçekten? Ne kadar rahat karşılamışsınız...Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim![]()
Ben vallaha akıl erdiremedim biliyorum zaten çok kıskanç ama bunu duyumcu çok tuhaf oldum ve sen bilirsin dedikten sonra mesajına cevap vermedim çünkü ne yazacağımı şaşırdımBunun bi tık ilerisi “kıskanıyorum, çalışma, evde otur, çocuk bak”.
bu fikre de saygı duyarım ama erkeğin baskısıyla değil kadın çalışmamayı kendi tercih ederse.
Konuştuğum biri?Konuştuğum biri, tanıyoruz yani aileler felan birbirini. Ben anlayamadım sorunu kıskanılcak ne olabilir ki diye
Karşılamışsın deyince ne demek istedin fazla anlamadım ama yani şok oldum ve baya güldüm çünkü hiç beklemedimSizce bu sağlıklı bi düşünce mi gerçekten? Ne kadar rahat karşılamışsınız...
İzin verdin derken gel bu yorumu yap demedim ona?Bir insan neden başkalarının kendisinin hayatı hakkında hadsiz yorumlar yapmasına izin verir?
Cidden anlamadin mi?Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/
bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim![]()
Üzerinde hiçbir vasfı yok. Salla gitsin. Bu adam sana hayatı zindan eder. Ufak kıskançlıklarla başlar, büyür de büyür.Ben vallaha akıl erdiremedim biliyorum zaten çok kıskanç ama bunu duyumcu çok tuhaf oldum ve sen bilirsin dedikten sonra mesajına cevap vermedim çünkü ne yazacağımı şaşırdım![]()
İşte tabiki akıla bu geliyor ama ben zaten hemşirelik okuyorum ve bana çok destek oluyor bu konuda devam et felan diye ama işte kursa böyle deyince ben şok oldum bu yüzdenCidden anlamadin mi?
Meslek sahibi olma,çalışma elime bak kii kendimi bir sey sanayim demek istemiş.
İşte tabiki akıla bu geliyor ama ben zaten hemşirelik okuyorum ve bana çok destek oluyor bu konuda devam et felan diye ama işte kursa böyle deyince ben şok oldum bu yüzdenSize ayar veriyor ki bir çok erkek ciddi anlamda ve anlamsızca kıskanç. Bence kıskançlık ne boyutta olursa olsun hastalıktır. Karşında kim olursa olsun hayatını sınırlandırsın istemiyorsan asla taviz verme
İşte benim şok olma sebebim ben zaten hemşirelik okuyorum ve bana çok destek oluyor bu konuda devam et felan diye ama işte kursa böyle deyince ben şok oldum bu yüzdenKonuştuğum biri?Arkadaş mı? Flört mü? Anlamadım.
Kıskanılacak hiçbir şey olamaz bu durumda. Bir şeyler öğrenmeye kursa gidiliyor sadece. Tamam sen kıskanmaya devam et deyip, işinize bakın artık her neyi kıskanıyorsa.