• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik merkezi (kocam)

• Konu Sahibi Konu Sahibi igy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.
Bana bu zulmü yapan adam güzellik merkezine falan gidemez.

konudan bağımsız size izin vermediği her şeyi kendi yapıyor

Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.
Evlilik mi kölelik mi anlamadım.
"İzin vermiyor"..... Yıl 2023...

Valla benimki gitti. Ben dedim git diye. Güzellik merkezini de ben buldum. Tırnaklarını yiyordu. Hanibal Lecter gibi. Protez tırnak yaptırdı. Bir müddet çok güzel kullandı o tırnakları. Sonra yeniden yemeye başladı. 😡
İnsanlar birbirlerinin hayatını daha konforlu hale getirmek için evlenir. Zindan etmek için değil.

Valla benimki gitti. Ben dedim git diye. Güzellik merkezini de ben buldum. Tırnaklarını yiyordu. Hanibal Lecter gibi. Protez tırnak yaptırdı. Bir müddet çok güzel kullandı o tırnakları. Sonra yeniden yemeye başladı. 😡
İnsanlar birbirlerinin hayatını daha konforlu hale getirmek için evlenir. Zindan etmek için değil.
İrez bunu beğenmedi asdfg

Evet söyledim ama hiç tarzım değildi...oda kısıtlamasaydıda bende izin verseydim...sık boğaz oldu
Ne saçma ilişkileriniz var ya. Hayır tencere kapaksınız sözü kötü değil bu arada gerçekten öylesiniz. Eşiniz yobaz sizde ona ayak uyduruyorsunuz işte çünkü düşünce şekliniz aynı. Bence gayet ponçik bi ilişkiniz var memnun olmanız gerek :) Siz ve irez irez gibilerle çok şükür şu sosyal medya dışında karşılaşmıyorum düşman başına. irez irez kız bu arada senin eşin burada takılmana nasıl izin veriyor bakiim hı haber var mı? çoh ayıp çok.

Sorma ya seri şekilde 👎machine 😂😂 işkillendim baktım hemen aynı şeyleri yaşayan kankisi bu 🫡 😂
Hayır yorumunu da yapmamış, tükürüp kaçan çocuklar gibi saldırmış. Kafamda profili canlanıyor hem de akrabalarıma çok benziyor asdfgh Şaka bir yana böyle hem cinslerini ezen erkeklerin tarafını tutanlara çok üzülüyorum gerçekten. Olay sadece kıyafetten ibaret değil o adam seni eş olarak değil, aile kurmak için de değil tamamen çıkarları, hizmetini görmesi için almış ama kadınlar bu kıskançlığı sahiplenme, sevgi olarak görüyor çok yazık gerçekten.

Hayır yorumunu da yapmamış, tükürüp kaçan çocuklar gibi saldırmış. Kafamda profili canlanıyor hem de akrabalarıma çok benziyor asdfgh Şaka bir yana böyle hem cinslerini ezen erkeklerin tarafını tutanlara çok üzülüyorum gerçekten. Olay sadece kıyafetten ibaret değil o adam seni eş olarak değil, aile kurmak için de değil tamamen çıkarları, hizmetini görmesi için almış ama kadınlar bu kıskançlığı sahiplenme, sevgi olarak görüyor çok yazık gerçekten.
Ayni kisi olabilir ya yan hesap

Konudan bile haberim yok yine geriden geliyorum :KK70: Patlatmış mı yani?
Bikac haftalik konu ya detay hic hatirlamiyorum ama sanki oylece kapandi gitti, bildirimlerde geriye gidersem bos bi animda bulcam merak ediyodum😅 arkasi gelmedi. Kazen yazmisti uyenin baska hesabi daha var bekleyin diye. Bekledik bekledik kaldi oyle

Bikac haftalik konu ya detay hic hatirlamiyorum ama sanki oylece kapandi gitti, bildirimlerde geriye gidersem bos bi animda bulcam merak ediyodum😅 arkasi gelmedi. Kazen yazmisti uyenin baska hesabi daha var bekleyin diye. Bekledik bekledik kaldi oyle
Of ya geçende yengem geldi 1 senelik dedikoduyu 5 dk de anlatmaya çalıştı zaten onları da hiç duymamıştım benim gündemi yakından takip etmem lazım asfghn
giphy.gif

Back
X