- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Hayır yorumunu da yapmamış, tükürüp kaçan çocuklar gibi saldırmış. Kafamda profili canlanıyor hem de akrabalarıma çok benziyor asdfgh Şaka bir yana böyle hem cinslerini ezen erkeklerin tarafını tutanlara çok üzülüyorum gerçekten. Olay sadece kıyafetten ibaret değil o adam seni eş olarak değil, aile kurmak için de değil tamamen çıkarları, hizmetini görmesi için almış ama kadınlar bu kıskançlığı sahiplenme, sevgi olarak görüyor çok yazık gerçekten.
Böyle bir kesim malesef büyük bir ölçü de var.Ben karı-kocanın birbirine sorumluluk duyması gerektiğini düşünüyorum ama sınırlı çerçeve de ve kişiliğini sahiplenmeden bozmadan kendisine saygısını yitirtmeden.
Adeta babasına hesap sordurtmayan tipler ama sevgilim izin vermiyor derken gözleri parlıyor sağlıklı değil dersen ama aşık bana diyor gayet normal görüyor.
Bu erkekler insanı hayattan soyutlar herkese kulp bulur arkadaşları sıfırlar kendine bağımlı hale getirir. Tüysüz kuş gibi hisseder kadın adamdan ayrılsa.
Adam da özgüvensiz temelde ve kendisi son derece riyakar oluyor kendi eşini açık giyindirmez ama diğer kadınlara en eblek eblek bakan da bu erkeklerden çıkar.
Kılık kıyafetin ölçüsü görecelidir de diğer konu herkesi potansiyel eşini çalacak biri gibi görmeleri tam bir hastalık. Erkek doktor istemez dedi konu sahibi en kötü bir senaryo düşünelim aksi durum oldu vakitsiz doğum başladı diyelim hastahanedesin kadın dr yok doğurdun doğuracaksın erkek dr var burda diye hayıflanan eşin var. Tam çıldırmalık !! içinde mi tutacak bu çocuğu yolda doğurur artık. Ayyy...
Kadını soktuğu durum seviye çok iğrenç.
Böyle bir eşle bir saniye soyadını taşıyıp evli kalamam.
Ama konu sahibi ve kocası birbirine çok uyumlu insallah boşanmazlar uzak diyarlar da yaşarlar belki şirinleri de görürler ama onlardan da kıskanırlar birbirlerini

Son düzenleme: