• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik merkezi (kocam)

• Konu Sahibi Konu Sahibi igy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

igy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
15
-34
1
42
Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi. >>>>eşimde beni kuaföre göndermez erkek ise.denize havuza giremem eşim olmadan.mayokini anca giyebilirim dizlerde felan.sppr salonu olmaz sadece bayanlaron gittiği yerlere gidebilirim...o bana bunları izin vermiyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi.
Benimki de gidiyor. Sorun olduğunu düşünmüyorum ne olabilir ki.

Merhaba arkadaşlar.
Eşlerinizi güzellik merkezlerine gidip 1 saat boyunca işlem yaptırırmısınız ? İçeriye kimseyi almıyorlar.eşiniz ve bayan giriyor örn:yüz temizleme işlemi.
Niye siyam ikizi misiniz işlem odasına kadar girsin? Holde oturur beklesin koltukta. Çay,tv,dergiler karıştırsın.
Normal yerlerde bunlar var. Erkek almıyoruz yassakk diyen yerlere gitmiyorsanız

Düzenleme: ben yanlış anlamışım pardon. Eşinize yapılacak işlem. Niye girmesin? Ne olsun istiyorsunuz? Siz de mi girmek istersiniz cilt temizliğine? Bir sivilce o bir sivilce siz mi sıkacaksınız?

Baş başa kalırlarsa ne olur?sevişecekler mi?

Eşim bunlara para tuzağı diyor malesef git diyorum gitmiyo evde ben zooorrrla yapıyorum ona, kendim gidyorum. Ama hemen hemen tüm erkek iş arkadaşlarım gidiyor evet. Bence de normal.

Kıskanmışsınız sanırım yalnız kalmalarını.. bence bunun üstünde çok düşünmeyin. Olabilir neden olmasın. O tarz yerlerde 3.kişi ne mana olur yaniii

Benim kocamda avukat. Kons bi kadın geldi davası için 1 saat kapıyı kapatıp konuştular müvekkili oldu şuan
O başka.mecburi işi eşinizin....ama güzellik salonu mecburi değil keyif için....veya sağlık olsun sorun değil benim için.....kendiside bana izin vermiyor.erkek bayan kuaförüne gitmeyi veya spor salonu olsun.erkek olan yerde yüzemem yanımda o olursa yüzebilirim.....herşey karşılıklı sanırım.

Oluyorum okuyorum yine anlamıyorum ne demek istiyorsunuz
Nedemek mi istiyorum...erkel bayan kuaförüne gidemeö neymiş erkek okşuyprmuş kafamı.erkeklerin olduğu spor salonuna gidemem gitmemde.denize giremem eşm olursa sadece veya havuza.maypkini giyebilirim dizlerde felan.işte böyle

O başka.mecburi işi eşinizin....ama güzellik salonu mecburi değil keyif için....veya sağlık olsun sorun değil benim için.....kendiside bana izin vermiyor.erkek bayan kuaförüne gitmeyi veya spor salonu olsun.erkek olan yerde yüzemem yanımda o olursa yüzebilirim.....herşey karşılıklı sanırım.
O zaman anlaşıldı.Tencere kapak. Dağılabiliriz

Durum buysa siz de göndermemekte haklısınız. Kısasa kısas. Ama olması gereken ikinizin de bu hastalıklı düşünceleri kafanızdan atmanız.

Nedemek mi istiyorum...erkel bayan kuaförüne gidemeö neymiş erkek okşuyprmuş kafamı.erkeklerin olduğu spor salonuna gidemem gitmemde.denize giremem eşm olursa sadece veya havuza.maypkini giyebilirim dizlerde felan.işte böyle
Siz de aynısının kadın versiyonu gibi konuşuyosunuz, karı koca tencere kapak. O sadece sizi sindirerek istediklerini yapıyor siz de size engellerine tamam deyip devam ediyorsunuz.
Bu engellemeler normal bir zihniyetin ürünü değil, sapıkça. Ama bu bilgi size ne kazandıracak? Boşanacak mısınız? Veya sözünüzü geçirecek misiniz?

Vallahi cilt bakımı değil ben lazer epilasyona git diyorum eşime siz ona ölseniz göndermezsiniz herhalde :KK70: Şaka bir yana bu insanlar günde 200 tane yüz ve vücut görüyorlar belki sığ düşünmeyin bu kadar eşinizin yapası varsa çoktan yapardı
Orası öyle.hastanede bir kaç işlem yaptırdım estetik bölümünden onu birşey diyemem.ama onun bana yasaklarından rahatsız olup izin vermek istemedim.

Orası öyle.hastanede bir kaç işlem yaptırdım estetik bölümünden onu birşey diyemem.ama onun bana yasaklarından rahatsız olup izin vermek istemedim.
O başka, kısasa kısas yapmak istiyorsunuz. Eşinizin karakteri böyle olmasa saçmalıyorsunuz diyecektim fakat size nasıl hissettirdiğini ona göstermek istiyorsanız göndermeyin o zaman arayın randevusunu iptal edin habersiz :D

Back
X