önce bunu bana başka bi şekilde söledi.msnde konuşuoduk dedi ki "eskiden güzelliğe kapılırdım.artık önem vermiyorum" dedi.bu lafından şüphelendm ztn.sonra ben bu lafına kızınca "güzellik geçici" fln dedi bana çirkinsin demeye getirdi yani.ben bugün tekrar bu konuyu açtım.dedim sen bnm gözümden ondan daha güzelsin diyemiosun dedim.o da "neden kabul etmiosun.o senden daha güzel olamaz mı" dedi.sonra da arkadaşım "o kız o kdr da güzel deildi" deyince "sen onu gerçekte görmedin" demiş.ben de unutamadığından şüpheleniyorum.çok içim acıyo kızlar
ne kadar zamandan beri berabersiniz?
anlattığınıza göre pişman olmak yerine dahada üste çıkıyor. en iyi yaptığını anlamasını beklemek sonrasını siz bilirsiniz zaten :S
ben de bitirmeyi bile düşündüm o kdr üzüldüm.çünkü sonuçta her kız kendisini güzel hissettircek biri olsun ister hayatında.gerçekten "en güzel" olmasa bile gözlerinin içindeki güzelliği görmesini ister karşısındakinin.kıyaslanmamak ister.artık pişman olmasının hiç bi önemi yok düşünceleri ortada ve bu sizi çok üzmüş
bu düşünceyi kafanızdan atamıcanız belli...
bu şartlarda ilişki nasıl yürür bilmiyorum..
o kdr kırıldım ki artık direk düz mantık bakıyorum herşeye yada düz mantık değil direk ayrıntıya bakıyorum.Şimdi sana bunu söyleyen ilerde bak bu senden daha güzel şu senden daha güzel demeye devam edicek eğer affedersen ona bu hakkı vermiş olursun çünkü.hem nasıl bi gelecek bekliyosun ki böyle bi adamdan değer verse sevse gözü senden başkasını görmez eski sevgilisini özlemiş belli.yoksa ne alaka yani.Kendini aşalatma lütfen hem nasıl biri olduğunuda biliyomuşsun eski sevgilisinin bunu kaldırabilirsen affet . ama sana diyim affedersen okızla aynı seviyede olursun başkada bişey olmaz
o kdr kırıldım ki artık direk düz mantık bakıyorum herşeye yada düz mantık değil direk ayrıntıya bakıyorum.Şimdi sana bunu söyleyen ilerde bak bu senden daha güzel şu senden daha güzel demeye devam edicek eğer affedersen ona bu hakkı vermiş olursun çünkü.hem nasıl bi gelecek bekliyosun ki böyle bi adamdan değer verse sevse gözü senden başkasını görmez eski sevgilisini özlemiş belli.yoksa ne alaka yani.Kendini aşalatma lütfen hem nasıl biri olduğunuda biliyomuşsun eski sevgilisinin bunu kaldırabilirsen affet . ama sana diyim affedersen okızla aynı seviyede olursun başkada bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?