şimdi bi kaç gün sonra gelir özür diler senden sakın yumuşama arkdaşım
ilk defa birine bu kadar içten yardım etmek istiyorum bak sen bizi dinle pişman olmassın..
şimdide onu güzel buluyor ! insan kendisne acı veren birini ki artık başka sevgilisi varsa onu sevmiyordur güzel bulmaz ! bence erkek arkadaşınız yalancı ! ayrıca karşı tarafta bozuk falan değil
eski sewgilisin kötü izlenm bırakan bi kız oldgnu soylemişssn..hani derler ya iyi pabuç diil anladgm kadaryla öyle tabiri caizse..bu kız boyle olmasına ragmen sewgılın onun hakkında "senden daha güzel "diyebılıorsa bu onun midesizliğidir.senin saf sevgine karşılık o kızın görünüşünü üstün buluor demektr.tabi bnm bakış açım.sewgilin sana karşı nekdr hassas oldgu nasl dawrandgı da bu konuyu yorumlamak için önemli bi ayrıntı.fazla söze gerek yok.seçim senin tercih senin..
yok kızın nasıl biri olduğu belli o konuda yalan sölediğini sanmıyorum.
ama öyle bi kızı benden güzel bulması çok haksızlık
ben bikeresinde bi arkadaşım için sadece "yakışıklı çocuk" demiştim de sen benden başkasını yakışıklı bulamazsın diye günlerce başımın etini yemişti.erkekler neden böyle anlamıyorum
beni sevmediğinden emin olsam derhal bitiririm.ama benim için çok kez ağladı.bi erkeğin ağlaması gerçek sevgisini gösterir.o kdr çelişiyor ki davranışları, ne yapacağımı şaşırdım.zaman gösterecek
bu konu dışında bi sorununuz varmı peki?
hayır yoktu başka bi sorun
beni sevmediğinden emin olsam derhal bitiririm.ama benim için çok kez ağladı.bi erkeğin ağlaması gerçek sevgisini gösterir.o kdr çelişiyor ki davranışları, ne yapacağımı şaşırdım.zaman gösterecek
Bu durumdan rahatsız olmanıza rağmen "Yalan mı söyleseydim" rahatlığı bana fazla geldi ama madem bu kadar iyimser bakıyorsunuz içinizi ferah tutun diyelim...
Fakat böyle tehlikeli genellemelerle onu aklamayın yine de... Bu forumda çok okuduk aldatan erkeklerin gözyaşlarını... Önünde ağladıkları, yalvardıkları kızları terk ettiklerini... Her gözyaşı, gerçek sevgi göstergesi değildir... Temkinli olun...
arkadaşım hani beni sevmese ayrılırım demişsin ya insan sevdiğine böyle der mi hiç yaptığı çok saygızca bişi kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım ona vazgeçilmez olduğunuda hissettirme ne biliyim bi taraflarını pek kaldırmamak lazım.Haddini bilmeli biraz gerçekten burda sinir oldum.Ayrıca merak ettim ne kadar zamandır berabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?