Güzellik meselesi

şimdi bi kaç gün sonra gelir özür diler senden sakın yumuşama arkdaşım
ilk defa birine bu kadar içten yardım etmek istiyorum bak sen bizi dinle pişman olmassın..

sağol arkadaşım ben de uzun bi süre süründürmek istiyorum ama tabi sonu ayrılığa da gidebilir :S

şimdide onu güzel buluyor ! insan kendisne acı veren birini ki artık başka sevgilisi varsa onu sevmiyordur güzel bulmaz ! bence erkek arkadaşınız yalancı ! ayrıca karşı tarafta bozuk falan değil

şimdide onu güzel buluyor ! insan kendisne acı veren birini ki artık başka sevgilisi varsa onu sevmiyordur güzel bulmaz ! bence erkek arkadaşınız yalancı ! ayrıca karşı tarafta bozuk falan değil

yok kızın nasıl biri olduğu belli o konuda yalan sölediğini sanmıyorum.
ama öyle bi kızı benden güzel bulması çok haksızlık

bence bas k..na tekmeyi
bu ne rahtlik be dusuncesiz adam

eski sewgilisin kötü izlenm bırakan bi kız oldgnu soylemişssn..hani derler ya iyi pabuç diil anladgm kadaryla öyle tabiri caizse..bu kız boyle olmasına ragmen sewgılın onun hakkında "senden daha güzel "diyebılıorsa bu onun midesizliğidir.senin saf sevgine karşılık o kızın görünüşünü üstün buluor demektr.tabi bnm bakış açım.sewgilin sana karşı nekdr hassas oldgu nasl dawrandgı da bu konuyu yorumlamak için önemli bi ayrıntı.fazla söze gerek yok.seçim senin tercih senin..

aynen.hepimiz biliyoruz ki dünyada bizden güzel bir sürü kadın var.ama "eski sevgili" için bunu söylemek belden aşağı vurmak oluyo...

yok kızın nasıl biri olduğu belli o konuda yalan sölediğini sanmıyorum.
ama öyle bi kızı benden güzel bulması çok haksızlık

Erkek arkadaşınızın karakterindeki bozukluk geçmişini sahiplenememesinden belli oluyor... Bitmiş ilişkisi için kızın hakkında atıp tutuyorsa yarın da sizin arkanızdan "saydırır"... Siz de pek zevk almışsınız kızın hakkında ileri geri konuşmasından, "Nasıl biri olduğu belli" derken pek memnunsunuz ama unutmayın, sizin için de "takıntılı, çirkin" vs. diyecektir arkanızdan muhtemelen, hoş yüzünüze de benzerini söylemiş...

Kız "bozuk" vs. diye "sallıyor" ama hala aklında ki şu anda beraber olduğu insanı hiçe sayıp güzel olduğunu itiraf ediyor göğsünü gere gere... Kafanız karışmış moral bozukluğundan, hatırlatırım; erkekler kendilerine "kazık atan kızları" derhal unutmak isterler, adlarını anmazlar... O ise kızı size karşı yüceltmiş... Onu unutamamak bir yana arkasından kötü konuşarak bir nevi yad ediyor onu... Nefretle sevgi arasındaki ince çizgide yürüyor ki buna "aşk" diyoruz... Yoğun bir enerji var eski sevgilisine doğru, ta buradan hissediliyor...

Böyle söylediniz diye misilleme yaptığını düşünmüyorsunuzdur umarım... Eski kız arkadaşından başka hatun mu kalmadı... Adam resmen "ismini sayıklıyor" kızın... Onu uykusunda bırakın, sayıklamaya devam etsin... Ama siz... Uyanın...

beni sevmediğinden emin olsam derhal bitiririm.ama benim için çok kez ağladı.bi erkeğin ağlaması gerçek sevgisini gösterir.o kdr çelişiyor ki davranışları, ne yapacağımı şaşırdım.zaman gösterecek

bu konu dışında bi sorununuz varmı peki?

arkadaşım hani beni sevmese ayrılırım demişsin ya insan sevdiğine böyle der mi hiç yaptığı çok saygızca bişi kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım ona vazgeçilmez olduğunuda hissettirme ne biliyim bi taraflarını pek kaldırmamak lazım.Haddini bilmeli biraz gerçekten burda sinir oldum.Ayrıca merak ettim ne kadar zamandır berabersiniz?

Bu durumdan rahatsız olmanıza rağmen "Yalan mı söyleseydim" rahatlığı bana fazla geldi ama madem bu kadar iyimser bakıyorsunuz içinizi ferah tutun diyelim...

Fakat böyle tehlikeli genellemelerle onu aklamayın yine de... Bu forumda çok okuduk aldatan erkeklerin gözyaşlarını... Önünde ağladıkları, yalvardıkları kızları terk ettiklerini... Her gözyaşı, gerçek sevgi göstergesi değildir... Temkinli olun...

haklısınız, erkek sonuçta bugün ağlar yarın ağlatır.

"Gönül kimi severse güzel odur! "
insan sevdiği insanı çirkin dahi olsa dünyanın en güzeli görür dolayısıyla erkek arkadaşınızın sizi gram sevdiğine inanmıyorum böyle bir saygısızlığı yiyip yutabilcek kadar polyanna türk kızlarından birine benziyosunuz belliki size yazılan yorumlar yardımcı olamıcak..ayrıca daha önce hiçbir "sorun" yaşamadığınız erkek arkadaşınız sizin için sebepsiz ağladı heralde :) yok eğer sebepsiz değilse hiçbir sorun yaşamadık demen bizi değil kendini kandırmak olmuş böyle bir adamla birlikte olman yada ayrılman bize birşey kazandırmaz ama sana çok şey kaybettirir aklını başına topla böyle hemcinslerimi görünce hem üzülüyorum hem sinirleniyorum.
PS/ erkekler ağlıyosa aşıktır diye bir durum yok belliki daha cok tecrübesizsin

ona çok sinirliyim çok düşüncesizlik etti.
ama karakteri kötü biri değildir.bu konularda çok ince eleyip sık dokuyorum.öyle hemen çıkmam herkesle.o yüzden üzülüyorum zaten.hem iyi biri hem de bana bunu yapıyo

Eğer cidden güzel bir kızsan, etrafındaki insanlar seni beğeniyorsa ya da sen kendini çok beğenen biriysen ve bunu belli ediyorsan bu duruma sinirlenip canını yakmak istemiş olabilir. Bunu da düşün bence. Belki komplekse girmiştir bir mesele yüzünden ama sen farketmemişsindir.

Bunların hiçbiri değilse yaptığı çok ayıp ve onun hiç güvenilmeyecek biri olduğunu gösterir. Eski sevgili ile kıyaslama yapan adamdan korkarım ben.

çok haklısın cnm.6 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…