Güzellik rutinleri

kampanya vardı watsonsta the purest ürünlerinden alana yarısı kadar puan hediye.ben aha bha peeling peptit serum hyloronik serum aldım.başka yerden de niacinamide aldım bir c vitamini serumu kaldı.hyloronik kullanıyorum.cildime bayağı etkisi oldu.normale dönük karma ciltliyim.kuruluklar vardı alnımda çenemde.onlar geçti.neme doydu cildim.bariyerim iyice güçlensin.eylül ortası aldığım diğer serumlara başlayacağım.
Maşallah❤...asitler havada uçuşuyordu 😂😂 tırsmıyormusun kız aha bha diyo 😬
Ama ucunda güzellik varsa ve memnunsan daha ne olsun 🤗
Bariyeri güçlendirip darısı başıma 😁

Maşallah❤...asitler havada uçuşuyordu 😂😂 tırsmıyormusun kız aha bha diyo 😬
Ama ucunda güzellik varsa ve memnunsan daha ne olsun 🤗
Bariyeri güçlendirip darısı başıma 😁
Araştırıp netten bir de Nisa dan fikir alıp aldım. Bilmeden almıyorum. Valla dediklerini 1 aydan fazladır yapıyorum kurtuldum siyah noktalardan kapalı komedonlardan ve pullanmadan😍

IMG_20220723_143125.webp

2 yıkama jelim var birini hassas olduğumda diğerini daha yağlıyken kullanıyorum, 2 Salisilik asitim var biri yaz gelince ara verdim diğerini de kışın kullanırım zamlanmasın diye aldım yedekledım. fiddy için tabii... 2 yağ bazlı temizleyici var balm biri sıvı, gündüz ayrı gece ayrı göz kremim, kışın kullanıcam arbutinim, günlük de svr serumum var... kışın kullanıcam Purest niacinamade... 1Enzim peeling, 2 güneş kremi tamamdır yaz kış bu 😁 döndüre döndüre kullanıyorum

banyomda da cosmed yağ bazlı temizleyici var bazen dışardan gelir gelmez banyoya giriyorum hem makyaj hem güneş kremini çıkarıyorum birde yazım ve kışın alt bacaklarım kuruyor duştan sonra bacaklarıma sürüp sadece su tutup çıkıyorum krem sürmeme gerek kalmıyor nem veriyor :D
banyo düzenimde şöyle vücut yıkama jeli diye yazan şişede cosmed yüz yıkama jeli var
orta katda beyaz kapaklı şişede cosmed yağ dediğim var dibini görmüş cosmed yağ almam lazım
pompalı olanda yüz yıkama jelim var nip+fab den sarılı olan olur kendisi...
şampuanda clears kiraz çiçeği jel olan yeni formule taktık resmen inanılmaz güzel... eşimin seboreik dermatit sorununa da iyi geldi bende krem kullanmak zorunda kalmıyorum yumuşacık yapıyor eczacı önerisi...
ahsene de mustela kullanıyoruz
IMG_20220705_151314.webp

2 yıkama jelim var birini hassas olduğumda diğerini daha yağlıyken kullanıyorum, 2 Salisilik asitim var biri yaz gelince ara verdim diğerini de kışın kullanırım zamlanmasın diye aldım yedekledım. fiddy için tabii... 2 yağ bazlı temizleyici var balm biri sıvı, gündüz ayrı gece ayrı göz kremim, kışın kullanıcam arbutinim, günlük de svr serumum var... kışın kullanıcam Purest niacinamade... 1Enzim peeling, 2 güneş kremi tamamdır yaz kış bu 😁 döndüre döndüre kullanıyorum
Arbutin neden kışın kullanıyorsun

Arbutin neden kışın kullanıyorsun
arbutin her zaman bır tık hassasiyet yapabilir güneşe karşı , riske atmak istemem . içeriğide kışın işimi görecek şekilde oranı yerinde hemde svr ye göre daha nemli bitişi var gibi nedenlerden :)

birde salisilik asit haftada kaç kullanıyorsunuz çok sordum :)
yok çok soru sormadınız da bu sorular konuyu okumadım soruları :D

haftada 1 kışın fiddy için bazen regl sivilcem çıkarsa sadece sivilce üstüne lokal söndürmek için
yazın kullanılması tavsiye edilmez güneşe karşı hassasiyet geliştirir

Yok canım o kadar da değil , sadece rutininizi merak ettim birde Arbutin yazın kullanılır diye biliyorum
ya yazın retinol de kullanılabilir ama en güzeli bu tarz baskılayıcı yenileyici içerikleri yaz dışında kullanmak daha risksiz daha etkili ...birde yazın cildi nadasa bırakmak lazın terlesin coşsun kendi halinde kalsın nefes alsın ona da tatil olsun :D

ya yazın retinol de kullanılabilir ama en güzeli bu tarz baskılayıcı yenileyici içerikleri yaz dışında kullanmak daha risksiz daha etkili ...birde yazın cildi nadasa bırakmak lazın terlesin coşsun kendi halinde kalsın nefes alsın ona da tatil olsun :KK70:
Doğru Urfa’da yaşayan biri olarak benim tamamen askıya Almam lazım

Back
X