bende yayım bakım ve güzellik benim için çok önemli ,güzellikten kastım kaş göz güzelliği değil anladın sen beni ,bakınca şöyle temiz temiz tiril tiril şıkır şıkır durmalı insan göze hoş görünmeliBence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlar
Başak burcuyum cnm doğru tahminNisa skinkeyr kraliçesi. BEN de seviyorum sebboyu. Sebbocuğumun burcu ne acaba? Bu kadar ince eleyip sık dokuyor. Başak mı acaba? Biraz öyle vibe verdi bana. Vazelin aslında sürenler var. Özellikle Amerika'daki. Dr Dray çok seviyor mesela. En son nem buharlaşmasın diye son adım olarak kullanıyorlar.
Nasıl olmadı? Ben çok memnunum haftada 2 yapıyordum da Nisa durdurdu bire indirdim.Dun yapamadim Ama bugün yaptim enzim peeling. Gecenki gibi olmadi:)
Iste kizarmistim. Bu sefer yuzume surmem ile yikamam bir olduNasıl olmadı? Ben çok memnunum haftada 2 yapıyordum da Nisa durdurdu bire indirdim.
ayy süperDun yapamadim Ama bugün yaptim enzim peeling. Gecenki gibi olmadi:)
enzim peeling yaptığı hafta cildi pul pul oldu canım, birçok sebebi olabilirdi ama neden olduğunu bilemeyecek kadar çok seçeneğimiz vardıNasıl olmadı? Ben çok memnunum haftada 2 yapıyordum da Nisa durdurdu bire indirdim.
Aynen anladım canım bence de öyle sade bi ışıltısı olmalibende yayım bakım ve güzellik benim için çok önemli ,güzellikten kastım kaş göz güzelliği değil anladın sen beni ,bakınca şöyle temiz temiz tiril tiril şıkır şıkır durmalı insan göze hoş görünmeli
Bu durum da seda sayan safiye soyman karışımı bisey olmalıydınYükselen de aslan o da sever süs gösteriş Allah yansın parlasın
benim ruhum öyle desemBu durum da seda sayan safiye soyman karışımı bisey olmalıydın
Ben de bugün 40 dk burpee yaptım az önce de yürüyüşten geldim. Burpee tek başına iki gündür sırılsıklam yaptı ki eva ya şimdi başlayamıyorum çünkü en baştan hizli başlayıp öyle devam edince cabuk yoruluyorum çünkü ben önce bi 10 dk kardiyo sonra mat plates squata alışmışım fazla geliyor. Haftanın 3 günü spor salonuna gitsem pilates iki güne bir 10 km yürüyüp bi de gün aşırı burpee yapsam olur bu iş de mi ölçülerim aslında ilk zayıfladıgim zamanla hemen hemen aynı sadece 6 kg fazlam var ve sanırım yağ artımisben bu sıcakta çıldırmış gibi spor yaptım, bir ara zıplarken başımdan akan ter burnumun ucuna geldi, zıplamamla havaya sıçradı ,ter damlamın gözümün önünden film şeridi gibi geçtiğini gördüm
ne yapacağını oturtmuşsun bile en zoru plan yapmak en zorunu yapmışsın , spora başladın ya kas oranın arttıkça yağ oranın azalacak bi süre sonra oturduğun yerden bile yağ yakmaya başlayacaksın o yüzden yağ oranın korksun sendenBen de bugün 40 dk burpee yaptım az önce de yürüyüşten geldim. Burpee tek başına iki gündür sırılsıklam yaptı ki eva ya şimdi başlayamıyorum çünkü en baştan hizli başlayıp öyle devam edince cabuk yoruluyorum çünkü ben önce bi 10 dk kardiyo sonra mat plates squata alışmışım fazla geliyor. Haftanın 3 günü spor salonuna gitsem pilates iki güne bir 10 km yürüyüp bi de gün aşırı burpee yapsam olur bu iş de mi ölçülerim aslında ilk zayıfladıgim zamanla hemen hemen aynı sadece 6 kg fazlam var ve sanırım yağ artımis
Bak evde ruj sürme parfüm sıkma eşofman da olsa elbise de uyumlu olması bende de var ama giyim tarzım her zaman kadın kadın olmuyor spor çoğu zaman bazen klasik oluyo. Eskiden daha ciddi giyiniyormusum amabenim ruhum öyle desemdemin parfüm sıktım mesela gece kokusu bu evin içinde bile ay
Ya yuzde 35 lerden 19 mu 20 ye düşürmüştüm inşallah devamını getirebilirim em azından okuk başlamadan kış gelmeden bi ideale ulaşsam kışın korumaya alırdım çünkü is ev yoğunluğu, kisin kasveti ağırlığı yapamam. Sadece burpee ile de olur demi çünkü sevdim onu bazı hareketlerde tıkanıyorum ama sonunu getirebiliyorum yine dene yapacağını oturtmuşsun bile en zoru plan yapmak en zorunu yapmışsın , spora başladın ya kas oranın arttıkça yağ oranın azalacak bi süre sonra oturduğun yerden bile yağ yakmaya başlayacaksın o yüzden yağ oranın korksun senden
tabiikii olur tam 1 ay var ve 1 ayda bile çok farkeder hiç kilo verme mesela sadece o egzersizi yap 2 günde bir farklı videolar şeklinde , en az 5 kilo vermiş olursun yağdan giderYa yuzde 35 lerden 19 mu 20 ye düşürmüştüm inşallah devamını getirebilirim em azından okuk başlamadan kış gelmeden bi ideale ulaşsam kışın korumaya alırdım çünkü is ev yoğunluğu, kisin kasveti ağırlığı yapamam. Sadece burpee ile de olur demi çünkü sevdim onu bazı hareketlerde tıkanıyorum ama sonunu getirebiliyorum yine de
bugün kışlık bir üst aldım kendime evde tayt üstüne giyerim diyeBak evde ruj sürme parfüm sıkma eşofman da olsa elbise de uyumlu olması bende de var ama giyim tarzım her zaman kadın kadın olmuyor spor çoğu zaman bazen klasik oluyo. Eskiden daha ciddi giyiniyormusum ama
Inşallah yememe de dikkat etmeye başladım. Sadece burpee nin farklı videolarını diyorsun demitabiikii olur tam 1 ay var ve 1 ayda bile çok farkeder hiç kilo verme mesela sadece o egzersizi yap 2 günde bir farklı videolar şeklinde , en az 5 kilo vermiş olursun yağdan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?