Güzellik rutinleri

2 saattir online ingilizce sınavındaydım çocukla.valla sorular hazırlık atlama sınavı soruları gibiydi.benim çocuk onları bilse zaten ing biliyor demektir.okul açıldı açılalı 3. sınav delireceğim.kalaydık ya devlet okulunda.orda birinciydik.burada olduk vasat. :KK45: :rolleyes:

Hayat kısa kuşlar uçuyor beybisi 😀 retinal bywishtrend alamam malum kıvırcık market evimi barkimi yıkacak 😁 senin Grace day gozlemini beklicem.sivilce için bişey yapamıyorum çok belirgin değil isilik gibi duruyor.

Kardeşinin saçı gördüğün benimki gibi mı.

Cake ne ya yenilenebilir saç serumu mu:KK70:
Peptit snp prp bitsin barulab medik8 ya da bı iki şey vardı unuttum onlardan birini düşünebilirim. Glikolik Alicam sanırım she vec in içinde arbutin var Niasin var tester i denemistim beğendim.

Bana Tonik lazım elimde village 11 in besleyici koyu kahve renginde yoğun kıvamlı toniği var serum gibi esence gibi avcuma döküp bocaliyorum yüzüme ama böyle eksfoliye yapmadığım günlerde elimin altında dursun nazikçe temizleyecek bişi?
Villagenin ki yok stokta bahsettiğiniz kahve gisengli sanırım memnun musunuz ondan

Villagenin ki yok stokta bahsettiğiniz kahve gisengli sanırım memnun musunuz ondan
Memnunum sanırım bayağı yoğun kıvamı serum gibi hyalarumik asit niyetine sürüyorum içeriği çok zengin zaten dolgunlastirip nemlendorip yumuşattıgini düşünüyorum

ya resmen seni özledim :KK43: çok geçmiş olsun çok :KK200:
Beybiiiiii, ben de özledim, öyle böyle değil. :KK48:
ben bugün fiddyy yaptım eşim bu haftayı komple bana hediye etti kızla komple ben ilgilenicem canın ne istiyorsa yap kendine ayır dedi aklıma ilk fiddy yapmak geldi bende işte böyle bir manyağım :KK70: bugün evlilik yıldönümümüzdü birazda onun şerefine hazırlık:KK70: kızı okula gönderdikten sonra kutladık biz gündüz :halay:
Ben henüz fiddy sezonunu açmadım. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, bir ömür huzurla bir arada olun. :KK200: :KK49:

şu Watsons dan 400 e 200 u bha yağ bazlı temizlik kıl maskesi ya da Marc cigimin bukle serisi olarak değerlendireyim diyorum
Urban'ın dalgalı ve kıvırcık saçlar için olanına da bak beybisi. Bayağı memnun herkes. Serinin bir ürününü atayım dur:

Ay yine dayanamadım, Watsons siparişimi verdim. Kırmızı enzim peeling alamamıştım bir türlü, onu aldım. Tabii ki her alışverişimin vazgeçilmezi olan niacinamide attım sepete. N nscckts sağ olsun niacinamide sapığı yaptı beni :KK53: (Bir tane de SVR var yedekte, açılmamış) Ha bir de Urban şampuan aldım, 40 TL doğum günü indirimim vardı mis...

Peptit, retinol falan almıştım. Her şeye deli gibi zam geliyor, aklımda duracağına dolapta dursun. Rutinime şimdilik sadece arbutin ekledim. Sivilcelerim hep var, olsun beeee öyle de güzeliz :KK53::KK53::KK53:

Urban'ın dalgalı ve kıvırcık saçlar için olanına da bak beybisi. Bayağı memnun herkes. Serinin bir ürününü atayım dur:

Ay yine dayanamadım, Watsons siparişimi verdim. Kırmızı enzim peeling alamamıştım bir türlü, onu aldım. Tabii ki her alışverişimin vazgeçilmezi olan niacinamide attım sepete. N nscckts sağ olsun niacinamide sapığı yaptı beni :KK53: (Bir tane de SVR var yedekte, açılmamış) Ha bir de Urban şampuan aldım, 40 TL doğum günü indirimim vardı mis...

Peptit, retinol falan almıştım. Her şeye deli gibi zam geliyor, aklımda duracağına dolapta dursun. Rutinime şimdilik sadece arbutin ekledim. Sivilcelerim hep var, olsun beeee öyle de güzeliz :KK53::KK53::KK53:
Dermoskin arbutinee bayılıyorum ben ya, şu mevsim geçişi nem ihtiyacımı da sağladı zaten şuan effectha ve svr dönüşümlü haftada 3 veya 4 de dermoskin arbutin kullanıyorum gece, sen arbutin purest mi aldın öyle konuştuk zamanında hatırlıyorum sanki

Dermoskin arbutinee bayılıyorum ben ya, şu mevsim geçişi nem ihtiyacımı da sağladı zaten şuan effectha ve svr dönüşümlü haftada 3 veya 4 de dermoskin arbutin kullanıyorum gece, sen arbutin purest mi aldın öyle konuştuk zamanında hatırlıyorum sanki
Evet canım, temizleme yağı Cosmed, geri kalan her şey Purest. Ben bayağı beğendim, verdiği nem de hoşuma gitti. Toniği bile açmadım henüz, bir rutin çizelgesi yapacağım kendime. Yeşil olan peelingi pazar akşamları kullanıyorum, 20 dk sonra niacinamide pıt pıt... :KK48:

Geçen ay Dermoskin'in senin önerdiğin göz çevresi kremini aldım, henüz kullanmadım. Bence ondan da çok memnun kalırım. Göz çevrem de yavaş yavaş adam oluyor. :KK53:

Evet canım, temizleme yağı Cosmed, geri kalan her şey Purest. Ben bayağı beğendim, verdiği nem de hoşuma gitti. Toniği bile açmadım henüz, bir rutin çizelgesi yapacağım kendime. Yeşil olan peelingi pazar akşamları kullanıyorum, 20 dk sonra niacinamide pıt pıt... :KK48:

Geçen ay Dermoskin'in senin önerdiğin göz çevresi kremini aldım, henüz kullanmadım. Bence ondan da çok memnun kalırım. Göz çevrem de yavaş yavaş adam oluyor. :KK53:
Benim bi turlu adam olamıyor ya derkoskin bitti benim ama uçları kuru kuru çekilmiş gibi. Ne kullansam bitti nemlendiricim goz kremim. Güneş kremi Centella aldım çok kuru mineral filtreli oldugu icin.

Benim bi turlu adam olamıyor ya derkoskin bitti benim ama uçları kuru kuru çekilmiş gibi. Ne kullansam bitti nemlendiricim goz kremim. Güneş kremi Centella aldım çok kuru mineral filtreli oldugu icin.
Göz çevresi en problemli bölgem. 2 plastik cerrahla görüştüm, dermatolglara gittim... En sonunda ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim buradakiler de bilir. Sonra Purest'in serumunu kullanayım dedim. 10 Haziran'da başladım kullanmaya. Serum kurutuyor, geriyor. Üzerine bir de Pure Beauty yaşlanma karşıtı göz çevresi kremini aldım. Sabırla devam ettim, ışık dolgusunu erteledim. Şimdi beni gören herkes, göz çevremin daha aydınlık olduğunu söylüyor. Görüştüğüm doktorlardan birinin yanına tekrar gittim geçen hafta, ışık dolgusuna gerek yok dedi. Demek ki düzelme var. Ben çok fark edemiyorum ama herkes öyle söylediğine göre değişim varmış demek ki.

Şimdi de dudaklarıma taktım kafayı, dolgu yaptırayım diye düşünüyorum :KK48: kendimde uğraşacak bir şey buluyorum sürekli

Kolajen ile yeterince aslında ilerideki olası yan etkileri ongorulemediginden mesafeli olan da var. İ
Evet özellikle balık kolajeninin kalitesiz dip balıklarından yapıldığı ve ağır metal içerdiği söyleniyor. Suda kolajen şase aldım bir aylık, az kaldı bitmesine. Devam etsem mi şüpheliyim. O doktor sanırım osman müftüoğlu. Onun verdiği değerleri hiçbir markada bulamamıştım.

IMG_20220915_142548.webp
göz çevremde çok uzun zamandır dermoskin kullanıyorum puresti sabah dermoskin gece kullanıyorum ki ikisinden de etki alayım diye 🤗

Ben de çok sevmiştim dermoskin arbutin. İlk arbutin ürünümdü sonra hayranı oldum süreli bir arbutin aşkı oldu ki sormayın :)

Eki Görüntüle 3130347 göz çevremde çok uzun zamandır dermoskin kullanıyorum puresti sabah dermoskin gece kullanıyorum ki ikisinden de etki alayım diye 🤗
Ay cennet! Benim dolabıma benziyor valla :KK48:
Geçen gün benim kocayla birlikte Watsons'a gittik, yine puan vardı kartta. Reyonlara bakıyorum, eşim dedi ki ne aradığımızı söyle ki ben de bakayım. Dedim ki Pure göz kremi alacağım. Beni Purest standına götürdü. Diyorum ki Purest değil, Pure. Diyor, ne bileyim evde her yerde bunlardan var, banyo dolabı Purest dolu diye buraya geldim :D

Ben de çok sevmiştim dermoskin arbutin. İlk arbutin ürünümdü sonra hayranı oldum süreli bir arbutin aşkı oldu ki sormayın :)
Purest bitince ona da mı bi' el atsam acaba? Gerçi arbutin yoğun bir serum, yaza kadar ancak biter. Gelir gelmez kafamı karıştırmaya başladınız bak ya :D

Purest bitince ona da mı bi' el atsam acaba? Gerçi arbutin yoğun bir serum, yaza kadar ancak biter. Gelir gelmez kafamı karıştırmaya başladınız bak ya :KK70:
dermoskin arbutin svrnin daha nemli bitişlisi gibi sana öyle diyeyim , sivilce yapmıyor nem veriyor yapış yapış değil

Back
X