Güzellik rutinleri

c vitaminiyle niacinimade kullanılmaz,niacinimade ile glikolik, arbutin ,azeleik, mandelik ,peptit , salisilik ,tüm ahalar ,seramid çok iyi anlaşır özellikle birlikte kullanılır verim alınsın diye. niacinimade bariyer onarıcı dengeleyi leke önleyici olduğu için rutinlerde mutlaka eklenir ama c vitaminiyle iritasyon yapar.
Bende bir serum var cvit arbutin birarada. Önce onu sürüp 5-10 dk sonra hyalüronik asit ve niasinamidli olanı sürüyordum. Yanlış mıyım şimdi napıyım ben 😂

Canım sorarken adını geçirmemişim ama bildiklerini paylaş, mutlu edersin beni. :oops: Peelingden sonra ben 20 dk bekliyorum, saat tutuyorum resmen, sonra SVR rerumu bir pompa pıt pıtlıyorum. Daha önce öyle konuşmuşuz, not almışım. Çizelgemi oluştururken bile neyi ne ile kullanmamalıyım kısmına çok kafa yoruyorum kız, ders çalışır gibi çalışıyorum üzerinde. :oops:
peelingden 20 dk sonra cilt zaten kendi ph ına yaklaşır o zaman purest niacinimade kullanabilirsin svr belki o anlık saniyelik yakma yapabilir içindeki antiaging maddesinden ötürü,effectha krem alırsın peelingden sonra daha memnun kalırsın hyoluronik falan da var içinde peeling sonrası nemde verir

c vitaminiyle niacinimade kullanılmaz,niacinimade ile glikolik, arbutin ,azeleik, mandelik ,peptit , salisilik ,tüm ahalar ,seramid çok iyi anlaşır özellikle birlikte kullanılır verim alınsın diye. niacinimade bariyer onarıcı dengeleyi leke önleyici olduğu için rutinlerde mutlaka eklenir ama c vitaminiyle iritasyon yapar.
Ben tercihen sanırım ya retinol ya arbutin ya ginseng ya peptit ile kullanırım yani ona dikkat ediyorum çünkü cildim irritasyona yakın gibi hissediyorum.

Düşün bu kadar yıldır yapıyorum aha lardan en nazikleri mandelik ve pha ile başladım. Glikolik ve bha yi daha yeni yeni eklicem bu yıl 🙈🙈😁

Ben tercihen sanırım ya retinol ya arbutin ya ginseng ya peptit ile kullanırım yani ona dikkat ediyorum çünkü cildim irritasyona yakın gibi hissediyorum.

Düşün bu kadar yıldır yapıyorum aha lardan en nazikleri mandelik ve pha ile başladım. Glikolik ve bha yi daha yeni yeni eklicem bu yıl 🙈🙈😁
iyi yapmışsın bence de zaten genelde ilk mandelic veya azeleik ile başlanır asite sen hassas kuruya dönüksün ya glikolikli tonik varya purestin yeşil olan o sana daha iyi gelir onu kullandığımda epey nemli kalıyordu cildim nip+ fab salisilik de seversin diğerleri seni kurutur

Bende bir serum var cvit arbutin birarada. Önce onu sürüp 5-10 dk sonra hyalüronik asit ve niasinamidli olanı sürüyordum. Yanlış mıyım şimdi napıyım ben 😂
c vitaminiyle niacinimade asla kullanılmamalı,hyaluronik asitle iyi anlaşır c vitamini

Canım sorarken adını geçirmemişim ama bildiklerini paylaş, mutlu edersin beni. :oops: Peelingden sonra ben 20 dk bekliyorum, saat tutuyorum resmen, sonra SVR rerumu bir pompa pıt pıtlıyorum. Daha önce öyle konuşmuşuz, not almışım. Çizelgemi oluştururken bile neyi ne ile kullanmamalıyım kısmına çok kafa yoruyorum kız, ders çalışır gibi çalışıyorum üzerinde. :oops:
Süper.. aferin sana yıldızlı pekiyi 😛😍 ben well groomed mother var kimya öğretmeni onun çok net cetvelleri var kafam karıştığında hemen açıp bakıyorum .

Bu benim kurtarıcım

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-17-11-25-56-26_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    Screenshot_2022-09-17-11-25-56-26_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    48 KB · Görüntüleme: 42
bak o svr yıkama jelinin lavantalısı var o daha da güzel aynen hatırlıyorum bende severek kullandım gelenes c vitaminli jeli

toniği serumdan önce sürüyorsun rutinde değişiklik olmuyor arbutini kullanmadan 10 dk önce toniklersin

kırmızı enzimi yapabilirsin artık canım yüzünde fazla bekletme ama, enzim ve fiddy yapılan günler arbutin kullanma niacinimade kullan ki daha nem dengesi ve gözeneğe yönelik olduğundan çok daha fazla verim alırsın kırmızı peelingi 2 haftada bir yap canım yeşili haftada 2 yapabilirsin
Evet canım lavantalısı var hatta favorilere eklemiştim Trendyol'da ama kışın benim yüzüm yaz kadar yağlı olmuyor, karmaya dönüyor, o yüzden lavantalıyı elemiştim. Denemek için illaki alırız, eşim de seviyor yüz yıkama jellerini, bana değilse ona kesin uyar.

Kırmızı peelingi iki gün önce sipariş vermiştim, mağazaya teslim edilmiş. Gider alırım bugün, pazar günü başlarım. Dediğin gibi bir hafta arayla kullanayım, çizelgeme de öyle yazayım hemen.

Dün akşam arbutin günümdü. Şöyle bir geri çekilip aynada yüzüme baktım, ışıl ışılım resmen :confused: ay hep bu topiğin sayesinde oldu, emeği geçenlere duacıyım. Geçen hafta eşimin abisi beni görür görmez, "rengin açılmış," dedi :D

Onu kaydet bunu ekran görüntüsü al, yok anacım bana göre değilmiş bu işler. 😂 ara vercem cilt bakımına. Molaaa tatillll 😎
Öyle düşünme ya, hobi gibi oluyor bir süre sonra. Ben mesela bu ürünlerin resimlerine bile bakarken içim bir hoş oluyor, kalbim pıt pıt :D

Back
X