Güzellik rutinleri

Eğer çok hızlı ve fazla kalori harcamaya ihtiyacın yoksa bence çok gerekli değil. Çünkü sporda amaç kasları çalıştırmak ve güçlendirmek bunu en sakin yapma şekli de pilates. Sporu sağlık için yapıyoruz nefesini zorladığı zaman sağlıklı da olmuyor. Stepi pilatesle değiştir rahat rahat yap
Bu ay ortalarında yeniden kayıt yaptıracağım. Bunu sormam iyi oldu, tam zamanıymış gerçekten. 2 gün pilates, 1 gün trx alayım. Teşekkürler. :KK49:

Bunları diyorsun değilmi ikisinden birini alırım hangisi uygunsa❤️ N nscckts
aynen bence eczaneye git bu ikisini göster bana hangisi daha iyi olur de onu versinler yakından görsünler cildinin anlık durumunu ve şuan hangisini kullandığını da söyle

Sanırım 220 ydi canım

Ben hyoronoluk asit aldım evet böyle yazilmiyor bence de hahahah 140 tlydi

(89 a da ashley joy ) bu maas 2 urun tamam artık (ashley şampuan alırım bi de inşallah belki)

Enzim.daha sonraki maaşa inşallah
Hepsiburada da bi ara 175e düşmüştü. Yine takip etmek lazım.

Sanırım 220 ydi canım

Ben hyoronoluk asit aldım evet böyle yazilmiyor bence de hahahah 140 tlydi

(89 a da ashley joy ) bu maas 2 urun tamam artık (ashley şampuan alırım bi de inşallah belki)

Enzim.daha sonraki maaşa inşallah
220 yse henüz tam düşmemiş 140 sa süper kaç gün daha sürer acaba indirim yesa yesa

Step çok gerekli midir, acaba onu pilates ya da TRX ile mi değiştirsem? TRX de kol kaslarımı bayağı güçlendirdi, çok memnun kaldım. Step günlerinde ciğerlerime nefes gitmiyor gibi oluyorum cidden. Bu durum tehlike de yaratabilir.
O kadar okuyorsan hiç riske girme canım kardiyo hoplama zıplama kalp ritmini çok hızlandırıyo yağ yakımını da öyle ama kaslarım guclensin şekilleneyim omurgam düzelsin dersen kesinlikle pilates ve aletli pilates yani reformer mukoo👌

220 yse henüz tam düşmemiş 140 sa süper kaç gün daha sürer acaba indirim yesa yesa
Kız bak yine karıştırdın, 140'a aldığı enzim peeling değil :D Kırmızı olan enzim peeling o fiyatlara düşmez, yeşil olan biraz daha uygun fiyatlıdır. Sen favorilere ekle, kasım indirimlerini bekle dedim bak bir daha diyorum, bekle :D Ben sürekli bakıyorum, geçen hafta 3 saatlik indirimde 180'e düştü ama o 3 saatte sana ulaşacağım da sen onu sepete atacaksın da sonra oradan başka ürünlere zıplayacaksın da... Ohooo... 3 saat öyle biter, ben sana diyim :D

O kadar okuyorsan hiç riske girme canım kardiyo hoplama zıplama kalp ritmini çok hızlandırıyo yağ yakımını da öyle ama kaslarım guclensin şekilleneyim omurgam düzelsin dersen kesinlikle pilates ve aletli pilates yani reformer mukoo👌
Evet canım çooooook haklısın. Ciğerlerimi ve kaslarımı aşırı zorlamam bence kötü sonuçlara yol açar. Pilatesi 2 güne çıkarayım, trx zaten kol kaslarını güçlendiriyor, sıkılaştırıyor. Reformer fiyatı 3 katı daha fazla diye şimdilik sıcak bakamıyorum maalesef. Haftaya kaydımı yenileyeceğim, şimdiden bunları yazmanız iyi oldu.

Saçıma life Co dan aldığım hindistan cevizi yağını ve içine kırdığım bepanten evigen bemiks ampullerini karıştırıp sürdüm boy ve diplere. Ne kadar bekliyim ya akşam misafir var yemeğe iki saat yeter mi

Saçıma life Co dan aldığım hindistan cevizi yağını ve içine kırdığım bepanten evigen bemiks ampullerini karıştırıp sürdüm boy ve diplere. Ne kadar bekliyim ya akşam misafir var yemeğe iki saat yeter mi
Yarım saat yeterli olur diyor eczacım. Ben yine de saçım yanık olduğu için ve hepsi kesilmediği için 2 saat bekletiyorum.

Kız bak yine karıştırdın, 140'a aldığı enzim peeling değil :D Kırmızı olan enzim peeling o fiyatlara düşmez, yeşil olan biraz daha uygun fiyatlıdır. Sen favorilere ekle, kasım indirimlerini bekle dedim bak bir daha diyorum, bekle :D Ben sürekli bakıyorum, geçen hafta 3 saatlik indirimde 180'e düştü ama o 3 saatte sana ulaşacağım da sen onu sepete atacaksın da sonra oradan başka ürünlere zıplayacaksın da... Ohooo... 3 saat öyle biter, ben sana diyim :D
🤣🤣🤣❤️ Tm cnm nasip artık bekleyeceğim cosmedin enzim peeling düşünüyorum aslında hangisini uyguna bulursam onu alirim no problem S sepyazeytin

🤣🤣🤣❤️ Tm cnm nasip artık bekleyeceğim cosmedin enzim peeling düşünüyorum aslında hangisini uyguna bulursam onu alirim no problem S sepyazeytin
O da olur, o da benim favorilerimde. Fiyatı düşünce bildirim geliyor. Mesela ben Cosmed temizleme yağını 3 saatlik indirimden 70 TL'ye almıştım. 140'tan düşmüştü kısa süreli olarak. Niacinamide serum da bir gece vakti 103'e düşmüştü, kaptım hemen. İkisi de bir daha o fiyata hiç düşmedi. Takip etmek lazım.

O da olur, o da benim favorilerimde. Fiyatı düşünce bildirim geliyor. Mesela ben Cosmed temizleme yağını 3 saatlik indirimden 70 TL'ye almıştım. 140'tan düşmüştü kısa süreli olarak. Niacinamide serum da bir gece vakti 103'e düşmüştü, kaptım hemen. İkisi de bir daha o fiyata hiç düşmedi. Takip etmek lazım.
hepsi burada Trendyol fiyatlari böyle şimdi takip ettim indirim olunca haber gelir 🥰 S sepyazeytin

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-02-14-56-46-872_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-10-02-14-56-46-872_trendyol.com.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2022-10-02-14-54-03-497_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2022-10-02-14-54-03-497_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-10-02-14-52-40-396_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2022-10-02-14-52-40-396_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-10-02-14-50-20-485_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-10-02-14-50-20-485_trendyol.com.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
yeter canım

Back
X