- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Girl de demedi o da şaka yapmış.Ben rahatsız olmadım zaten o mesaja da güldümGül bacım gül, ben bir şey demedim vallaAllah hep güldürsün. Ben de okurken genelde gülüyorum. Bazı mesajlar da karışık oluyor dediğin gibi. Başı gülünçlü, sonu korkunçlu
Estağfirullah fikir almak için buraya yazıyoruzYaaa kusura bakmayın kafanız karıştıysaParabene dikkat etmek isterseniz hakkınızdır tercih etmeyebilirsiniz ki bu üründe yokmuş zaten. Kastım şu ben olsam ürünü kullanırım. Sülfatsız ise benim için iyi. Ph i de önemli benim için o da düşükse 5.5 6 ise hadi en fazla 6.5 olsun kullanırdım ben olsam. Phi yüksekse tercih etmezdim ama.
Yaa Tülay geri dönnn. Tülay seni çok seviyorum aşkkımmm. Aslında ben de hem başlamak istiyorum hem emin olamıyorum herkes gibiYav ben işe gitmeden önce yüz yogası ile ilgili bir sürü şey yazdım, onlar da ciddiye alınmamış. O kadar da ayrıntılı yazdım belki faydası olur diye. Sonrasında yüz yogası ile ilgili muhabbet dönmüş ama benim mesaja ne gönderme var ne başka bir şey. Ahan da ben demiştim ciddiye alınmıyorum diye. Gidiyom ben, daha da gelmem.
Abooo bir de bant mı çıktı? Bu kapitalist sistem zırt pırt birşey çıkarıyor yetişemiyorum artıkYaa Tülay geri dönnn. Tülay seni çok seviyorum aşkkımmm. Aslında ben de hem başlamak istiyorum hem emin olamıyorum herkes gibiBen manyağım başlasam düzgün yaparım yani ama işte sınıntı olacaksa belki çoğu kişi benim gibi manyak olmadığı için o kadar zararını görmeyebilir ben patlarım Allah korusun Melis hanımı beğenerek takip ediyorum ama ben de. Bir de yüz bantları meşhur oldu şimdi bantlarla egzersiz olayı da var. Aslında erkenden başlasam işe yararsa bir Nebahat Çehre yetişir mi sanmam o kadar da gaza gelmeyeiym bence Bir ara gua sha ile masaj yapıyorum annem orijinal yeşim taşı roller turkeyden aldığım gua shamı düşürüp kırdı kalpler kırık dostlar Yenisini alayım demişti de neyse boşver demiştim ya dur şimdi hatırladım alsın
Ben de seni çok seviyorum MakbuleeeeYaa Tülay geri dönnn. Tülay seni çok seviyorum aşkkımmm. Aslında ben de hem başlamak istiyorum hem emin olamıyorum herkes gibiBen manyağım başlasam düzgün yaparım yani ama işte sınıntı olacaksa belki çoğu kişi benim gibi manyak olmadığı için o kadar zararını görmeyebilir ben patlarım Allah korusun Melis hanımı beğenerek takip ediyorum ama ben de. Bir de yüz bantları meşhur oldu şimdi bantlarla egzersiz olayı da var. Aslında erkenden başlasam işe yararsa bir Nebahat Çehre yetişir mi sanmam o kadar da gaza gelmeyeiym bence Bir ara gua sha ile masaj yapıyorum annem orijinal yeşim taşı roller turkeyden aldığım gua shamı düşürüp kırdı kalpler kırık dostlar Yenisini alayım demişti de neyse boşver demiştim ya dur şimdi hatırladım alsın
Bantlarla bayağı egzersiz de yapılıyor galiba yüz pilatesi gibi.Ben de seni çok seviyorum MakbuleeeeBantları mimik kontrolü için yatarken kullanıyorlar. Kendimizi bantlayıp yatalım, sabah koca bizi görünce şaşkınlıktan bizi bantlanmış koli sansın. Bir Nebahat Çehre kolay yetişmiyor Makbuleeee
Bant var, Led ışıklı terapiler var, gua sahalar, face rollerlar, dermarollerlar, mikro akım veren aletler, göz çevresi in ayrı masaj aletleri,temizleme aletleri daha bilmediğim onlarca şey bir girsen çıkamazsın gerçekten aşırı da kaptırmamak gerekAbooo bir de bant mı çıktı? Bu kapitalist sistem zırt pırt birşey çıkarıyor yetişemiyorum artık
Hassas ciltlerde bantların alerji riski olabilir. O bantları fizyoterapistim omuz ağrım için uygulamıştı ertesi sabaha resmen yara oldu omzum ki hiçbirşeye alerjik reaksiyon göstermem. Gua sha bir dönem denedim herşey gibi düzenli yapılınca etkili oluyorBen de seni çok seviyorum MakbuleeeeBantları mimik kontrolü için yatarken kullanıyorlar. Kendimizi bantlayıp yatalım, sabah koca bizi görünce şaşkınlıktan bizi bantlanmış koli sansın. Bir Nebahat Çehre kolay yetişmiyor Makbuleeee
o bantlar beni de perişan ediyor maalesefHassas ciltlerde bantların alerji riski olabilir. O bantları fizyoterapistim omuz ağrım için uygulamıştı ertesi sabaha resmen yara oldu omzum ki hiçbirşeye alerjik reaksiyon göstermem. Gua sha bir dönem denedim herşey gibi düzenli yapılınca etkili oluyor
Dermaroler, dermapen, scarlet yaptırdım. Gözenekleri belirgin şekilde küçültüyor bence. Kış dönemi 3 seans scarlet düşinüyorum.Bant var, Led ışıklı terapiler var, gua sahalar, face rollerlar, dermarollerlar, mikro akım veren aletler, göz çevresi in ayrı masaj aletleri,temizleme aletleri daha bilmediğim onlarca şey bir girsen çıkamazsın gerçekten aşırı da kaptırmamak gerek
Bence de çok girmeyim ben kıyıdan kıyıdan yanaşıyım yoksa kafayı bakımla bozacam sonra stresten yine kırışcamBant var, Led ışıklı terapiler var, gua sahalar, face rollerlar, dermarollerlar, mikro akım veren aletler, göz çevresi in ayrı masaj aletleri,temizleme aletleri daha bilmediğim onlarca şey bir girsen çıkamazsın gerçekten aşırı da kaptırmamak gerek
Üstat tereciye tere satmak oldu benimkisi affetDermaroler, dermapen, scarlet yaptırdım. Gözenekleri belirgin şekilde küçültüyor bence. Kış dönemi 3 seans scarlet düşinüyorum.
Deyn cat Çağla foreo mini kullanıyor belirgin fark oldu nazobiyallerde. Acabaa alsam mı diyorum
ay aşkolsun bizi yok saymış olursun ama üzülürümBantlar beni de kaşındırıyor. Burnum için kullanılan malzeme ile o aynı şey sanırım.
NOT: Bundan sonra kimseyi alıntılamadan, ortaya, kendi kendime konuşacağım. Kendim çalıp kendim oynayacağım, hadi bakalım, millet deli görsün! Böylece kimseden cevap beklememiş olurum.
Öyle söyleme ben yazdıklarını okudum hatta deodorant kapaklı videoyu da hatırladım. Ancak haftanın ilk günü yoğunluğı vardı yazamadım.Bantlar beni de kaşındırıyor. Burnum için kullanılan malzeme ile o aynı şey sanırım.
NOT: Bundan sonra kimseyi alıntılamadan, ortaya, kendi kendime konuşacağım. Kendim çalıp kendim oynayacağım, hadi bakalım, millet deli görsün! Böylece kimseden cevap beklememiş olurum.
Burcunuz ne acaba? Merak ettim.Bantlar beni de kaşındırıyor. Burnum için kullanılan malzeme ile o aynı şey sanırım.
NOT: Bundan sonra kimseyi alıntılamadan, ortaya, kendi kendime konuşacağım. Kendim çalıp kendim oynayacağım. Hadi bakalım, millet deli görsün! Böylece kimseden cevap beklememiş olurum.
Sen bu muhabbetin içinde bile olamazsın beybi. Bizim ekibi ayrı tutuyorum, anlayan anladı sen üstüne alınmaay aşkolsun bizi yok saymış olursun ama üzülürüm
Bende onlardan istiyorum ya nazobiyaller canımı sıkıyor benimde. Scarlet nasıl bı uygulamaDermaroler, dermapen, scarlet yaptırdım. Gözenekleri belirgin şekilde küçültüyor bence. Kış dönemi 3 seans scarlet düşinüyorum.
Deyn cat Çağla foreo mini kullanıyor belirgin fark oldu nazobiyallerde. Acabaa alsam mı diyorum
Estağfirullah en büyük skincanki sensin yaş ile oranlarsak.Üstat tereciye tere satmak oldu benimkisi affetBenim yok tecrübem ya bu konularda maalesef. İyi diyorsan sen iyidir. Ssler alınsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?