Güzellik rutinleri

Yaaaa, canımsın. Ben bi' SS alıp bunu benim gittiğim plastik cerrah ile konuşayım. Ben de botoks istiyorum ama burada 3 bölge 2000 TL olmuş. 2000 de olsa o dediğin yere de işlem yapsın, burun ucum kalksın ya. Ay nedir benim bu burun ucundan çektiğim? Şapşal doktorum güya beni anlamıştı, hiç merak etme yaparım demişti. İyi ki anlamış yani, demek ki bir de anlamasaydı ne yapacaktı acaba?
bizim burda tek bölgeye 1750 dedi geçen bi dr. ablam için gittik sormaya adam saydı da saydı şuraya şu buraya bu falan 12500 tl fiyat çıkardı :confused:

Girl beni trolleme de bir de biri güneşin yükselenin biri ayın biri venüsünmüş ben de saf saf olsun 7ye indirsim diyormuşum 😂Aman ne kadar yer yandı büyük iş başardım 😂Şimdi biraz daha tanısam eliyeceğim diğerlerini de tam emin olamadım. Oğlağı da eledim kaldı 6.Bir su grubu etkisi var gibi ama. Ama aslanı ve boğayı da tam eleyemedim. İkizleri elemiş olayım hadi. Bundan emin olamadım ama hadi öyle olsun 😅😂
İyi gidiyorsun bence :KK53:

minnacık yapıyorlar burun ucu kalkıyor gerçekten hatta bende Atart Atart a geçen hafta ameliyatlık değil hemen çözülebilir dediğimde bundan bahsetmiştim A Ametistt çok güzel bir konuya parmak bastın çene ucu, çene kemiği, burun ucu gibi yerlerde yüzü mükemmelleştiriyor gerçekten işlem
Evet annem gece diş sıkması için çenedeki masater kaslarına yaptırmıştı. Yüzü yukarı kalktı çok güzel olmuştu.

bence normal fiyatı ,cilt ürünlerinin bile fiyatına bak güneş kremim 300 tl olmuş 3 ayda bitiyor en basiti... herşeye zam geldi :KK43:
Yok beybi ya, ben de güzellik merkezine değil de plastik cerraha gidiyorum. Adam cidden iyi malzeme getiriyor. Botoksun fiyatı öyle bir şey olamaz yani. Tek bölge 700 diyorlar hastanelerde. 12.000 nedir?

bence normal fiyatı ,cilt ürünlerinin bile fiyatına bak güneş kremim 300 tl olmuş 3 ayda bitiyor en basiti... herşeye zam geldi :KK43:
o da doğru gerçi, ben o konularda çok cahilim valla o piyasayı hiç bilmiyorum ama bize çok gelmişti.

Evet annem gece diş sıkması için çenedeki masater kaslarına yaptırmıştı. Yüzü yukarı kalktı çok güzel olmuştu.
Masater botoks bir bana yaramadı galiba 3 kere yaptırdım yok çok kısa süre ile yaradı hatta saf saf bir konu vardı oraya da yazmışım benim ilk yaptırışım 1 aydır iyiyim zaten anca o kadar iyi oldum daha da olmadım maksimum 1.5 ay. Ne çene varsa sık sık bitmiyor artık ne derdim var yeto yani 😅Görüntüsü de çok maskülen ama geçtim onu artık umrumda değil ağrısı fena. 😭

Masater botoks bir bana yaramadı galiba 3 kere yaptırdım yok çok kısa süre ile yaradı hatta saf saf bir konu vardı oraya da yazmışım benim ilk yaptırışım 1 aydır iyiyim zaten anca o kadar iyi oldum daha da olmadım maksimum 1.5 ay. Ne çene varsa sık sık bitmiyor artık ne derdim var yeto yani 😅Görüntüsü de çok maskülen ama geçtim onu artık umrumda değil ağrısı fena. 😭
Annemin dişleri aşınmaya başlamıştı 2 defa yaptırdı geçti sanırım hiç söylemiyor artık 😀
Yüzü zaten çok güzeldir daha da güzelleşmişti.

Girl sıksan tanık olur inanki çat çut öyle sesler geliyor ki Allah korusun berbo bir şey yani.
Yok kuzum, şaka bir yana beni çok uyandırırlar uykudan. Hatta dişlerim çok kırılıyor diş sıkmaktan. Minik minik kırılıyor. Gerçi son birlaç aydır sıkmıyorum galiba. Önceden sesine ben bile uyanıyordum ve çenemde acayip bir ağırlık oluyordu sonradan. Çenemden tır geçmiş gibi bir ağrı. Çeneden de nasıl tır geçiyor şu an yazdığımdan ben de anlamadım ama siz anladınız beni işte :D

Annemin dişleri aşınmaya başlamıştı 2 defa yaptırdı geçti sanırım hiç söylemiyor artık 😀
Yüzü zaten çok güzeldir daha da güzelleşmişti.
Benim de başladı maalesef. Ben 3 kere yaptırdım. Üstüne splint takıyorum 15 ayrıdır. Fizik tedaviye başladım 2 seans oldu bakalım darısı başıma.

Yok kuzum, şaka bir yana beni çok uyandırırlar uykudan. Hatta dişlerim çok kırılıyor diş sıkmaktan. Minik minik kırılıyor. Gerçi son birlaç aydır sıkmıyorum galiba. Önceden sesine ben bile uyanıyordum ve çenemde acayip bir ağırlık oluyordu sonradan. Çenemden tır geçmiş gibi bir ağrı. Çeneden de nasıl tır geçiyor şu an yazdığımdan ben de anlamadım ama siz anladınız beni işte :D
Anladım ya maalesef keşke anlamasam. Bak buna bile 😂 attıysam delirdim net olsun 😂İyi süper sıkma ya kimse sıkmasın ben sıkıyorum ama benim kapanış bozukluğum var ondan biraz biraz da kafadan 😂Kontrolcülük kendimi bırakamıyorum fizyoterapistler bile diyor hep bir kontrol hep. Boynunu bırak diyorum ama hep bir kontrolcüsün hep bir kendini kolluyorsun diyorlar 😂

Benim de başladı maalesef. Ben 3 kere yaptırdım. Üstüne splint takıyorum 15 ayrıdır. Fizik tedaviye başladım 2 seans oldu bakalım darısı başıma.
Onu gece yatmadan mı takıyorsun? Kullanımı zor mu? Ben de düşünüyorum. Medikalcilerden mi aldın, yoksa diş doktoru ölçü ile kendi mi yaptı? Gece yutarım diye korkuyorum ben. Gerçi yutulacak gibi de değil ama ben onu da beceririm, kendime çok güveniyorum öyle aksilikler konusunda :D

Anladım ya maalesef keşke anlamasam. Bak buna ble 😂 attıysam delirdim net olsun 😂İyi süper sıkma ya kimse sıkmasın ben sıkıyorum ama benim kapanış bozukluğum var ondan biraz biraz da kafadan 😂Kontrolcülük kendimi bırakamıyorum fizyoterapistler bile diyor hep bir kontrol hep. Boynunu bırak diyorum ama hep bir kontrolcüsün hep bir kendini kolluyorsun diyorlar 😂
O kontrolcülük bende de var. Diş doktorum, göz doktorum bile der. Hatta spor salonunda da söylerler. Sürekli kendini kontrol etmeye çalışıyorsun, kaslarını sıkıyorsun derler. Yüzmeyi de bu yüzden öğrenemedim zaten. Kendimi sürekli kasıyorum. Gül hadi, buna da gül vallahi ben alınmam :D

Hello kızlar

Yağ bazlı temizleyici ile yüzümü temizledim

Sonra şu bazlı temizleyici ile yüzümü temizledim

Sonra niacinamide sürdüm kuru cilde

Hyronolik asit istiyor gibiyim ama cildin mi istiyor ben mi istiyorum bilemiyorum hahahha
Oh, şifa olsun. :halay: Ben illaki süreceksem niacinamide'den önce sürerim hyalüronik asidi. Niacinamide her zaman son vuruş olur bende.

Back
X