- 28 Şubat 2018
- 1.357
- 4.375
- 133
- 32
Bu kuru cilt yıkama ürünü ilgimi çekti bundan alıcam sanırımBir duyuruda benden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kuru cilt yıkama ürünü ilgimi çekti bundan alıcam sanırımBir duyuruda benden![]()
Oo Süper onun nemlendiricisine göz diktim BndeBatacaksak birlikte batalım o zaman cream co. Ürünlerinde %30 indirim var![]()
Burun tıkanıklığı çok kötü ya baş ağrısı desen yapar hatta çene sıkmada bile nefes çok önemli yani. Antiage için de çok önemli. İnsan nefes alamadıkça sinirli bile oluyor yahu.YYok
Anladım çok iyi anlattınkulağa hoş geliyor canım ama kısa süreli hep tekrarı olmak zorunda olan uygulamalar bunlar..bı de benim geniz eti de var burnum sürekli tıkalı yaz kış o yüzden rast gelirse denk gelirse ameliyat isterim. Dolguyu botoksu tüm diger nimetleri de yaptırmadan ölmek istemem
![]()
Temizleyicisini kullanıyorum ben güzel bayağı. İki aşamalı temizliği teke de indiriyor hem nazik de. Peptit serumunda gözüm var alacağım galiba. Yedekte çok ürünüm var tarihlerinin geçmesinden korkuyorum sadece.Batacaksak birlikte batalım o zaman cream co. Ürünlerinde %30 indirim var![]()
Her bişey yapıyor valla çekmekten yoruldumBurun tıkanıklığı çok kötü ya baş ağrısı desen yapar hatta çene sıkmada bile nefes çok önemli yani. Antiage için de çok önemli. İnsan nefes alamadıkça sinirli bile oluyor yahu.![]()
Loreal i secme nedenin nedir ? Fiyati mi ?Kizlar Watsons da 300₺ alışverişe 100₺ değerinde puan veriliyormuş. Siz de bakabilirsiniz.
Şimdi ben acil olarak L'Oreal hyarulonik asit alacağım 204 lira yanında da ne alacağıma karar vermedim Garnier c vitamini serum düşünüyorum. Önerilere de açığım.
Garnier’den daha iyi C vitamini alabilirsiniz. Loreal yerine de cream co. dan peptit huarulonik asit birlikte 135 tl ye falan düşüyor onu da düşünebilirsinizKizlar Watsons da 300₺ alışverişe 100₺ değerinde puan veriliyormuş. Siz de bakabilirsiniz.
Şimdi ben acil olarak L'Oreal hyarulonik asit alacağım 204 lira yanında da ne alacağıma karar vermedim Garnier c vitamini serum düşünüyorum. Önerilere de açığım.
Loreal hyaloronic asid güzel gerçekten ben 2 tane bitirdim. Tekrar alırım. Garnieri genelde çok beğenmemiş insanlar ondan emin olamadım. Frudia narlı serinin serumu ve kremine bakabilirsiniz. Revolution skinkeyrde çok fazla ürün var ve güzel ürünler. Niacinamid serumu güzeldir. Ampül şeklinde Niacinamid de var o da iyi. Matrixl serumu güzel. Revolutionun hare care kısmına bakabilirsiniz belki. Asit istiyorsanız nip and fabde çok iyi ürünler var. The purest soliton ve cosmede de bakabilirsiniz.Cosmed enzim peeşing meşhur burada ben de denedim sonunda kardeşimde vardı bir kez kullandım ama beğendim gerçekten yumuk yumuk yaptı. Yap bazlı Temizleyicisi de olabilir. Day to Day cleanser ürünü de güzel. The puresttan leke baskılamak istiyorsanız arbutin serumu güzel. Hyaloronic asit de var içinde nem de veriyor. Niacinamid serumu da iyi.Kizlar Watsons da 300₺ alışverişe 100₺ değerinde puan veriliyormuş. Siz de bakabilirsiniz.
:) Yok daha önce Trendyol da olumlu yorumlara denk gelmiştim bir de şişesi büyük uzun süre gider diye düşündüm.Loreal i secme nedenin nedir ? Fiyati mi ?
Cok teşekkür ederim öneriler için. Enzim peeling almayı ne zamandır düşünüyordum ama cosmed yok, the purest solution kırmızı olan alsam iyi mi sizce? Yeşil olan yok..Loreal hyaloronic asid güzel gerçekten ben 2 tane bitirdim. Tekrar alırım. Garnieri genelde çok beğenmemiş insanlar ondan emin olamadım. Frudia narlı serinin serumu ve kremine bakabilirsiniz. Revolution skinkeyrde çok fazla ürün var ve güzel ürünler. Niacinamid serumu güzeldir. Ampül şeklinde Niacinamid de var o da iyi. Matrixl serumu güzel. Revolutionun hare care kısmına bakabilirsiniz belki. Asit istiyorsanız nip and fabde çok iyi ürünler var. The purest soliton ve cosmede de bakabilirsiniz.Cosmed enzim peeşing meşhur burada ben de denedim sonunda kardeşimde vardı bir kez kullandım ama beğendim gerçekten yumuk yumuk yaptı. Yap bazlı Temizleyicisi de olabilir. Day to Day cleanser ürünü de güzel. The puresttan leke baskılamak istiyorsanız arbutin serumu güzel. Hyaloronic asit de var içinde nem de veriyor. Niacinamid serumu da iyi.
Ben kullanmadım ama seviliyor burada. Asit deneyiminiz var mı acaba yeşil olan daha nazik. Kırmızı olan daha yüksek yüzdeki daha etkili.Cok teşekkür ederim öneriler için. Enzim peeling almayı ne zamandır düşünüyordum ama cosmed yok, the purest solution kırmızı olan alsam iyi mi sizce? Yeşil olan yok..
Güzel mı Gerçekten benim de aklımda olsun. Cream Co swissbio ve the fair in peptitlerini bı sonraki aşamada Düşünüyorum.Loreal hyaloronic asid güzel gerçekten ben 2 tane bitirdim. Tekrar alırım. Garnieri genelde çok beğenmemiş insanlar ondan emin olamadım. Frudia narlı serinin serumu ve kremine bakabilirsiniz. Revolution skinkeyrde çok fazla ürün var ve güzel ürünler. Niacinamid serumu güzeldir. Ampül şeklinde Niacinamid de var o da iyi. Matrixl serumu güzel. Revolutionun hare care kısmına bakabilirsiniz belki. Asit istiyorsanız nip and fabde çok iyi ürünler var. The purest soliton ve cosmede de bakabilirsiniz.Cosmed enzim peeşing meşhur burada ben de denedim sonunda kardeşimde vardı bir kez kullandım ama beğendim gerçekten yumuk yumuk yaptı. Yap bazlı Temizleyicisi de olabilir. Day to Day cleanser ürünü de güzel. The puresttan leke baskılamak istiyorsanız arbutin serumu güzel. Hyaloronic asit de var içinde nem de veriyor. Niacinamid serumu da iyi.
Revolution matrixyl mi bence fiyatına göre güzel fiyat performans olarak. The fair arbutin aldım ben daha açmadım ama peptitleri bayağı iyi duruyor almıyı düşünüyorum bir de asıl bywishtrendin yeni serumunu da merak ediyorum.Güzel mı Gerçekten benim de aklımda olsun. Cream Co swissbio ve the fair in peptitlerini bı sonraki aşamada Düşünüyorum.
Yok Nivea hya. Revoulation Matrix bitirdim ama ya ben peptitlerden cvit ya da retinol gibi daha belirgin etkiler bekliyorum sanırım. Bilemiyorum bende gözle görülür bi fark yaratmadı. Şey de düşünürum aslında peptit cvit ve retinale daha çok bütçe ayırmayı çünkü öyle görünüyor she vec ten de beklenen performansı gormicem. Bende theraderm cviti cookk merak ediyorumRevolution matrixyl mi bence fiyatına göre güzel fiyat performans olarak. The fair arbutin aldım ben daha açmadım ama peptitleri bayağı iyi duruyor almıyı düşünüyorum bir de asıl bywishtrendin yeni serumunu da merak ediyorum.
Nivea mı Canki Loreal demek istedin herhalde çok tatlısınYok Nivea hya. Revoulation Matrix bitirdim ama ya ben peptitlerden cvit ya da retinol gibi daha belirgin etkiler bekliyorum sanırım. Bilemiyorum bende gözle görülür bi fark yaratmadı. Şey de düşünürum aslında peptit cvit ve retinale daha çok bütçe ayırmayı çünkü öyle görünüyor she vec ten de beklenen performansı gormicem. Bende theraderm cviti cookk merak ediyorum