Müthiş bir açıklama olmuş beybi, ellerine sağlık. Bir pompa ile ilgili olan yazışmalarımızı çok net hatırlıyorum

Bana hâlâ bir pompa yetmiyor ama yetiyormuş gibi düşünüp ikinci pompayı kullanmıyorum hiç. Kız demek ki kupkuru cilde sürdüğüm için yetmiyormuş. Bak bu sabah nemli cilde sürdüm, boynuma bile yetti inan. Ay nasıl mutlu oldum, anlatamam
Cilt analizi yaptırmıştım geçen sene. Yazın yaptırdım, cildin yağlı dediler. Minik kâğıtlarla falan yapmışlardı o analizi. Kışın yüzümde kepeklenmeler oluyordu, yine yaptırdım bu defa da kuruya dönük karma dediler. Fakat SVR öncesi her yaz yüzümde bir kalıp yağla uyanırdım. Hatta yüzümü yıkamadan dudaklarımı yaladığımda böyle acı acı bir tat alırdım, ıyyyy... Yanaklarımda kocaman gözenekler var mesela ve ben güneş kremini ne zaman krem gibi sürsem bu gözeneklere doluyor, o yüzden tampon hareketlerle uygulama yapıyorum. Haa, şu da var ki güneş kreminden önce nemlendirici kullanırsam güneş kremi daha pürüzsüz yayılıyor fakat bu defa da terleme yapıyor.
Bence güzel bir özet geçtim