- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Bana fazlaymış gibi geldi beybi. Ben de çok geniş kullanıyorum göz çevresi kremlerini ama cidden bitmiyor, dediğin gibi gına geliyor artık. Hatta ben bazen gün içinde de göz çevremde kuruluk hissedip krem sürüyorum.Bezelye tanesi kadar sıkıp yediriyorum bilmiyorum ki ucuncusu geldi simdi geniş alana suruyorum ben bir de.
Fazla kullanmış olabilirim zararı olabilir mi ki. The purest arbutin ve nemlendirici serum ve arbutin de bitti mesela (bunu her gün surmeme rağmen) bi iki serum daha vardı mesela cvit bozuldu.
Lancome vardı probiyotik bana bi yerden sonra gına gelip boynuma vucuduma sürül bitirdim hepsini ya. Bi ri vardı 48 yaşında hiç kırışıklık yok ben nemlendirici taşırırım sürerim demişti umarım fazla gelmemiştir kremler
O diyorsa inanırım, ben de öyleymişim de haberim yokmuşBen de kuruya donuk karmayım gel sarılalım Nisa bana demisti sen kuru ciltli asla degilsin diye karma çıktım haklıymıs
Ben kuruyum zaten görl. Onu her gün sürmüyorum zaten, arada sürmek için aldımAvene kuru ciltlere daha uygun yani la roche un baume olanı da tabii yoğun ama Avene gibi değil Avene daha boğuyor gibi yani. Avene bir de sivilce de yapabiliyor uzun vadede yani artık bu benim kremim gibi değil de arada sürüp cildi sakinleştirmek için kullanıma uygun gibi ama çok hipe oldu tabii Hailey aşkım kullandığını gösterince. Zaten ne önerse sold outAdımı değiştirdim görls hakkını da veriyorum ama
nagual kozmetikde parayla yorum yaptırıyor sanırımkızlar inanmayın bunlara hepsi para basıp yorum yaptırıyor ve ne kadar ürün denediysem fayda etmedi bir de danışacağım kşilerde olmuyor bir sürü satıcıya vermişler çok ayıp gerçekten ya o kadar para verdik bizi kaale almıyorlaar ben nagual cosmetic diye bir mağaza var trendyolda ona bakıyorum ilk siğil kremi ile başladım bir haftada düşürdü doktorların yapamadığını yaptı şimdi diğer ürünlerini de aldım koltuk altım kararma kalmadı güneş krmeleri de doğalmış sivilce falan çıkarmadı diğerleri gerçekten berbat güneş kremleri bir de küçücük ürünleri 300 400 liraya satıyorlar çok yazık yaa
ya kıyamam sana yaÖnceden inanıyordum fakat sonra o kadar belli ettiler ki kendilerini, ben de uzak duruyorum. Yeni çıkan bir ürün aniden 1000 yoruma sahip oluyor. Anacığım ürün yeni çıktı; hangi ara aldınız, hangi ara kullanıp birden hepiniz yorum yazdınız ve neden kötü yorum yok? O konuda haklısınız. İlk okuduğumda bize diyorsunuz sandım, kusura bakmayın.
alışveriş sitelerinde ki yeni eklenmiş ürünlerde bir anda 300 400 minumum 100 yorumu olan ürünlerin yorumlarına inanmayın diyorum parayı basıp yorum yaptırıyorlar bir kaç influencer arkadaşım var gruplar halinde onlar bahsetti ve baya gözlerimle gördüm
Ben de hiçbir şey yazmadım prim vermeyeyim dedimya kıyamam sana yayeni üye 3 mesaj yazmış konuya sırf bunu yazmak için üye olmuş bir markayı övmüş doktorun yapamadığını yaptı diye alemsin bu dünyada harcarlar seni sepyaaa
Ve burada üç kişinin almasıyla köşeyi donuyolarBen de hiçbir şey yazmadım prim vermeyeyim dedimBiz de tanıtım yapıyoruz ama nasıl tanıtımda 58483 farklı ürün Sen kesin svr ajansın Hatta itiraf et eşin aslında Antepli değil de Fransız ve Svr sizin markanız
Aşko benim 777 ler devam baki vazgeçmek yok şuraya da bir 520 koyayımÇok hoj bir görl olmuşsun böyle ciks bi pp de yap da 777'lerin gercek olsun
Çok safım de mi?ya kıyamam sana yayeni üye 3 mesaj yazmış konuya sırf bunu yazmak için üye olmuş bir markayı övmüş doktorun yapamadığını yaptı diye alemsin bu dünyada harcarlar seni sepyaaa
İptal iptal iptalÇok safım de mi?
Aşko benim 777 ler devam baki vazgeçmek yok şuraya da bir 520 koyayımBut planladım sktlerine göre ayırdım çizelge yaptım falan gene açığım hoş markalara hemen iptal etmeyeyim tabii de fazla almamam gerek. Ph formulaları aldım çok isteyerek ama açamadım bir türlü
Seni harcarlar.Çok safım de mi?
Kız ben onların tasarımlarını yaptım, açılımları ı yazdım. Benim patronun kızı bunların tshirtlerini, kolyelerini falan yapıp satıyor. Seans mı ne, onlardan veriyor online. Öyle çok meraklısı var ki paraya para demiyor kızKac gundur soracagim. Su 777 ve 520 bige hu kadar populer oldu? Cin numerolojisinde onemli amenna. Orada 4 rakami asla kullanilmaz, diger rakamlarin bir manasi vardir ama su an trend kullanimi ne icin bilmiyorum. Mesela 520? Hangi amacla kullaniliyor?
Benden uyandığı yok 777 beni kimse kandıramaz 777 cin gibiyim, bilinçliyim, zengoyum 777İptal iptal iptal
Hadi ya, 20 yildir her yerde anlattik Cincesi su, su anlama gelir onun icin su sekilde kisaltilinca manasi budur diye. Anlatacagima tshirte bastirsaymisim keske.Kız ben onların tasarımlarını yaptım, açılımları ı yazdım. Benim patronun kızı bunların tshirtlerini, kolyelerini falan yapıp satıyor. Seans mı ne, onlardan veriyor online. Öyle çok meraklısı var ki paraya para demiyor kız
İşte buna "kendini pazarlama" diyoruz şekerim. Ticari olarak bakmayıp bedavaya bilgi verince zengo olamıyorsun. Nisa da öyle, şu bilgileri seanslarla online vermiş olsa SVR firmasının hisselerine ortak olacak parayı kazanırdı, hepimiz rahat ederdikHadi ya, 20 yildir her yerde anlattik Cincesi su, su anlama gelir onun icin su sekilde kisaltilinca manasi budur diye. Anlatacagima tshirte bastirsaymisim keske.
Sakin ol champ belese de anlatmadik.İşte buna "kendini pazarlama" diyoruz şekerim. Ticari olarak bakmayıp bedavaya bilgi verince zengo olamıyorsun. Nisa da öyle, şu bilgileri seanslarla online vermiş olsa SVR firmasının hisselerine ortak olacak parayı kazanırdı, hepimiz rahat ederdik
Ben çarpılacağım galiba çok anlamıyorum aslındaKac gundur soracagim. Su 777 ve 520 bige hu kadar populer oldu? Cin numerolojisinde onemli amenna. Orada 4 rakami asla kullanilmaz, diger rakamlarin bir manasi vardir ama su an trend kullanimi ne icin bilmiyorum. Mesela 520? Hangi amacla kullaniliyor?
Aşko kandıramaz yok olumsuz ekli şey kullanma. Mesela hasta değilim değilim sağlıklıyımBenden uyandığı yok 777 beni kimse kandıramaz 777 cin gibiyim, bilinçliyim, zengoyum 777
Aynen money çok valla bu işteKız ben onların tasarımlarını yaptım, açılımları ı yazdım. Benim patronun kızı bunların tshirtlerini, kolyelerini falan yapıp satıyor. Seans mı ne, onlardan veriyor online. Öyle çok meraklısı var ki paraya para demiyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?