Tabii, buarada yeni yeni başlıyorum son 1 aydır düzenli kullanmaya başladım. yüz yıkama jeli diadermine kuru ciltler için olan ama ben hergün kullanmıyorum sade suyla yıkıyorum makyaj yaparsam kullanıyorum jeli yoksa yüzüm çok kuruyor . Yüzüm nemliyken de bu resimdeki c vitamini olanı akşam diğerini de sabah sürüyorum. Buarada şu nemlendirici tek başınada sürsem yüzümü ovalayınca siyah siyah kir gibi çıkıyor onu sürmeyince diğer ürünlerde öyle birşy yokhaftada bir de claderm kil maskesine yeni başladım. Göz altlarımda çok kuru göz kremim var evde ama bir işe yaramıyor sanki düzenli kullanmıyorum oyüzden artk birde tek gözümün altında kuruluktan ufak bi kabuk gibi birşey oluştu gitmiyor ve çizgilenme daha belirgin. diğerinde yok
Hiç yutkunamıyorum, çok ağrıyor boğazım. Onun dışında iyiyim. Ceycey'in kuzusu da iyi olsun bir an önce, perişan oldu çocuk.
Benya da ben bu kadar ürünle uğraşamam bana tek bir nemlendirici olsun yüzümü yıkadıktan sonra akşam onu sürüp yatayım hem aydınlatsın hem nemlendirsin hem bakım yapsın diyorsanız
ah yaaa... ben ahseni ogün hemen ılık suyla yıkadım sıcak su torbasına sıcak su doldurup patiklerini giydirip montunu giydirip zahter ıhlamur kuşburnu çaylarıyla besledim toparladı ,iyi çok şükür ...kesin idrar yolu üşütür veya zatüre olur dedim ama birşey olmadı allahtan ... diğer servis arkadaşları hasta ama okula gidemeyenler var hasta olmuşlar hepHiç yutkunamıyorum, çok ağrıyor boğazım. Onun dışında iyiyim. Ceycey'in kuzusu da iyi olsun bir an önce, perişan oldu çocuk.
Ahsen geçen yağmurda üşümüştü, şifayı kapmadı di mi?
Daha iyi olsun inşallah miniğimah yaaa... ben ahseni ogün hemen ılık suyla yıkadım sıcak su torbasına sıcak su doldurup patiklerini giydirip montunu giydirip zahter ıhlamur kuşburnu çaylarıyla besledim toparladı ,iyi çok şükür ...kesin idrar yolu üşütür veya zatüre olur dedim ama birşey olmadı allahtan ... diğer servis arkadaşları hasta ama okula gidemeyenler var hasta olmuşlar hep
Çokk teşekkür ederim bütçeme uyanlari alacağımya cerave kuru ciltler için nemlendiricili yüz yıkama jeli alacaksınız ya da biodermanın hassas ciltler için olanını
yıkama jeli şu ikisinden birini kullanın
Bioderma Hassas Ciltler Için Yüz Temizleme Jeli Sensibio Foaming Gel 45 ml - Fiyatı, Yorumları
Bioderma Hassas Ciltler Için Yüz Temizleme Jeli Sensibio Foaming Gel 45 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yüzünüzü yıkadıktan sonra da daha tam kurumadan hafif ıslakken diadermen nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz
gözünüzü seveyim o serumları kullanmayıniçinde etkin olduğunu iddaa ettiği maddeesinden çok alkol ve parfüm falan var daha çok bariyerinizi bozar
kil maskesini sadece gözeneklerinizin olduğu yere sürün tüm yüze asla... ve kil maskesinden sonra şunu uygulayın
Luv it! Centella Özlü Serum 30ml - Fiyatı, Yorumları
Luv it! Centella Özlü Serum 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
eğer bütçenize uyarsa şu da olur Skin1004 Madagascar Centella Ampoule- Centella Günlük Yüz Serumu 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ya da ben bu kadar ürünle uğraşamam bana tek bir nemlendirici olsun yüzümü yıkadıktan sonra akşam onu sürüp yatayım hem aydınlatsın hem nemlendirsin hem bakım yapsın diyorsanız da EffectHA Cream Kuru Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu yüzünüzü yıkadıktan sonra cilt daha nemliyken süreceksiniz
rica ederimÇokk teşekkür ederim bütçeme uyanlari alacağım
Ama iris saçma de mi o o kadar sevilmemiş. Baerı da bilemesem asış ona ihtiyacım var çene hattı belirginleştieme ve sarma karşıtı çünkü ben sanki kırışmaktansa saracak gibiyim. Romantik çift çok tatlıo maske için ışıklı olanlar çok güzel ışık deyip geçme ipl de ışık sistemi bak tüyleri nasıl uyutuyor pürüzsüz yapıyor değil mi . ışık sistemi yüzeye en etki eden şey bence alırsan güzel olur canım
mali müşavirlik staj başlatma sınavına ameliyat olduğum için giremedim yoksa senelerce mali müşavir ortağımla muhasebe ofisim vardı ,erhanlada ilişkimiz öyle başladı zaten mükellefimdidefterini tam anlamıyla dürdüm adamın ahahha o kadar iyi muhasebeciyim yani bak kocam oldu sınava girseydim kesin şuan mali müşavirdim kısmet
Görl geçmiş olsun. Acil enerci temizlemesi yapalım konuya.Acil ada çayı tütsüsüHiç yutkunamıyorum, çok ağrıyor boğazım. Onun dışında iyiyim. Ceycey'in kuzusu da iyi olsun bir an önce, perişan oldu çocuk.
Ahsen geçen yağmurda üşümüştü, şifayı kapmadı di mi?
Görl dermoskin ile collaboration yap valla NisaXDermoskin.eyvah eyvah kuruluktan egzamaya dönecek göz çevresi için bakım kremi şunu öneririm
Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi Eye Treatment Complex 15 ml Yorumları - Trendyol sabah akşam sürebilirsiniz minnacık ama ...
Allah razı olsun. Düşünüyorum düşünüyorum bir insan nasıl gözeneksiz olabilir? Diye. Kafam basmıyordu. Şimdi rahatladım. Gözeneklerimle mutlu mesut geçinebilirim artıkgözenek mevzusuna herkes çok takılıyor volkanik yanardağ şeklinde gözeneklerim var asla takılmıyorum ki neredeyse doğduğumdan beri bu işin içinde olmama rağmen. gözeneksiz hiçbir canlı yok yeryüzünde. o sosyal medyada gördükleriniz gerçek değil . çoğu insanda nemlendiricisinin üstüne transparan pudra geçip pürüzsüzleştirip ayy gram makyaj yok allah vergisi diyor kocaman yalan. gözeneksiz insan olmaz canlı olmaz imkansız
Filtreyi basıyorlar anca öyle. Ama niacinamid olsun bha olsun fark ediyor. Bir de benim bu kadar ürün içinde oha gözeneklerim ne kadar az görünüyor dediğim bir ürün gece sürüp sabah kaldığımda vaov dediğim bu ne be reklam yapsam bu kadar olmazAllah razı olsun. Düşünüyorum düşünüyorum bir insan nasıl gözeneksiz olabilir? Diye. Kafam basmıyordu. Şimdi rahatladım. Gözeneklerimle mutlu mesut geçinebilirim artık
yense yiyip kendimi çalkalıcam içim dışım komple faydalansın diyeGörl dermoskin ile collaboration yap valla NisaXDermoskin.
Siyah noktayi direkt en etkili temizleyen salisilik asit dedikten sonra yorumuma baslayayim. Cok yakindan cekmissin ve buna ragmen cildin cok güzel bence. O kadar yakindan aynayla baktim da benimkiler daha belirgin ve ben gözenekli göründügümü hic düsünmezdim, yoksa ben de gözenekli miyimKızlar bu ürünü deneyen var mııı. Kuru nemsiz ciltliyim güneş lekelerim varresim ekliyim hatta son zamanlarda oluşan gözenek sorunum da var, burnuma doğru devam ediyor burnumda fazlasıyla siyah nokta var. sivilce haric birsürü sorunum var hiç bilgim yok. hyalüronik serum ve C vitamin serum kullanıyorum birde arada bi claderm kil maskesi yapiyorum. Nemlendirici olarakta diadermine kuru ciltler için olan. Bu delikler daha da büyür mü
sizce gerek var mı bu tarz ürünlere kullaniyor musunuz?
Allah senii yaaaAy şu bombeli küpeleri takınca hani bir instagram filtresi var ya ay onun gibi oldum aşırı makyajlı sesi böyle canım yalnız senin cildin çok sorunlu diyen cilt bakım uzmanı filtresiYa da gel sana kalıcı kal makyajı yapalıö çok boşluğun var diyen
Thanks görl kaydettim bunuFiltreyi basıyorlar anca öyle. Ama niacinamid olsun bha olsun fark ediyor. Bir de benim bu kadar ürün içinde oha gözeneklerim ne kadar az görünüyor dediğim bir ürün gece sürüp sabah kaldığımda vaov dediğim bu ne be reklam yapsam bu kadar olmazürün manyo bifida Complex ampule ama herkese iyi gelmiyor görl dikkat et fermante içerikler herkese iyi gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?