- 10 Nisan 2014
- 43.574
- 115.992
- 798
yarın akşam başlarsın o zaman çift aşamalı temizliğe.Cosmedim sonunda yola çıkmış kızlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın akşam başlarsın o zaman çift aşamalı temizliğe.Cosmedim sonunda yola çıkmış kızlar:)
Bn yağ bazlı temizleyici alamadım henüz iki temizleyici ile temizliyorum yüzümü şimdilikyarın akşam başlarsın o zaman çift aşamalı temizliğe.
aldınya haftasonu yves rocher den.Bn yağ bazlı temizleyici alamadım henüz iki temizleyici ile temizliyorum yüzümü şimdilik![]()
Almadim param yoktu sadece baktım doğum günümde alcam 28indealdınya haftasonu yves rocher den.
Önerdiğiniz ürün bu mu? Çift aşamalı temizlik için mi?aldınya haftasonu yves rocher den.
Ben serumunu kullanmıstım bana iyi gelmişti :)Slm canlar bime bu markanın ürünü geliyor nasıl sizce alınır mı
Dove u en son en bilinçsiz olduğum lisede kullandım. Isterse bebek poposu yapsın sürmem yüzüme şimdi iyi gelir ileriki dönemlerde kurutur bariyeri bozar sonra gel uğraş. Birsürü uygun muadil jeller var. Sabun faydalı olsaydı inanın influencerlar kullanırdı ( para için linke tiklayincilar dışında)Herkese merhaba:) 32 yasındayım ve ilk kez bu sene cilt bakımına başladım çok geç kaldım kabul ediyorum:)) Bir yıldır yüz yıkama jeli nemlendiriciler vs kullaniyorum.Şimdi tonige de başladim.Ancak aynı zamanda yine bir yıldır dove sabun kullanıyorum.Çok çok memnunum.Fakat instagramda filan görüyorum asla sabun surmeyin cildinize cok zararlı deniyor.Ph uymadığı için.Ama bana çok yaradı.Çok değisti cildim olumlu anlamda.Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Cildin nasıl bir ciltBen serumunu kullanmıstım bana iyi gelmişti :)
Bence macera aramaSlm canlar bime bu markanın ürünü geliyor nasıl sizce alınır mı
Svrde de yanma yaşamıştın senin cildin çok kuru cilt tepkisi veriyor enteresan, normalde yanma olmaz demek ki aşırı hassas ciltlisinBugün duştan sonra enzim peeling yaptım
Normalde bi 10 gun daha bekleyecektim ama dayanamadimzaten kontröllü biçimde yaptım bi iki ovaladım baktım ısınma hissediyorum allahina kadar duruladim
bu ısınma olayı normaldi dimi normal deyin
cilt tonunu ne güzel yaptı ya
cok detaylı ovalayamadiğimdan bazi yerlerde hala pütürlük var ama bazı yerler de mis gibi oldu
❤
Hiç gerek yok buna parana yazıkSlm canlar bime bu markanın ürünü geliyor nasıl sizce alınır mı
Allah aşkına yüzünüze sabun sürmeyin, yaramıyor siz dışardan izlenim öyle sanıyorsunuz, içten kurutuyor farkında değilsiniz sonra birden bire cilt sorunu yaşamaya başlarsınızHerkese merhaba:) 32 yasındayım ve ilk kez bu sene cilt bakımına başladım çok geç kaldım kabul ediyorum:)) Bir yıldır yüz yıkama jeli nemlendiriciler vs kullaniyorum.Şimdi tonige de başladim.Ancak aynı zamanda yine bir yıldır dove sabun kullanıyorum.Çok çok memnunum.Fakat instagramda filan görüyorum asla sabun surmeyin cildinize cok zararlı deniyor.Ph uymadığı için.Ama bana çok yaradı.Çok değisti cildim olumlu anlamda.Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Acaba diyorum havuz deniz vs'den nemsiz kalmış olabilir mi ya? Çünkü hemen hemen hergün ya havuz ya denizin dibindeydik gecen haftalara kadarSvrde de yanma yaşamıştın senin cildin çok kuru cilt tepkisi veriyor enteresan, normalde yanma olmaz demek ki aşırı hassas ciltlisin
Havuz cilde öyle zarar veriyor ki... denizinde tuzu e haliyle hassaslaşıyordur tabii, belki ovalamanın verdiği bir ısıdır sorun yaşamadıysan sıkıntı yokAcaba diyorum havuz deniz vs'den nemsiz kalmış olabilir mi ya? Çünkü hemen hemen hergün ya havuz ya denizin dibindeydik gecen haftalara kadar
Svr çok fenaydı ya cosmedin enzimi anlıktı lafı bile olmaz![]()
Yok sonrasında hic bir problem olmadı,ovalama sırasında bi ısınma oluştu yakma bile denemezHavuz cilde öyle zarar veriyor ki... denizinde tuzu e haliyle hassaslaşıyordur tabii, belki ovalamanın verdiği bir ısıdır sorun yaşamadıysan sıkıntı yok![]()
Centella kullanabilirsin tabiki güzel olurYok sonrasında hic bir problem olmadı,ovalama sırasında bi ısınma oluştu yakma bile denemez
Zaten svr allık sürülen bölgede bir hassasiyet yaratmıştı bence ondan kaynaklıydı..ne diyorsun bir centella ekleyim mi akşam rutinine peptit ve retinola başlamadan? Bariyeri güçlendirir mi?