Güzellik rutinleri

Yok şöyle yapmam yeterli nemli yüze hyaluronik serum sürdün hemen sonra effectha sürdün tamamdır, o nem yeter... Ek neme ihtiyaç duyarsan 15 dk sonra direkt centella sürersin 💪
ben banyo sonrası nemli cildime the purest hyaluronic serum sürüyorum.bekliyorum 5 dakika emmesini.sonra da ya kremsi serum ya da nemlendirici sürüyorum .dışarı çıkacaksam direkt serumun üstüne güneş kremi uyguluyorum nemlendirici kullanmıyorum.doğru mu yapıyorum?

E cesaret edemedim yağ bazlıyı ve nemlendiriciyi almaya yazmışsın

E cesaret edemedim yağ bazlıyı ve nemlendiriciyi almaya yazmışsın
İlk önerdiği cosmeddi ondan bahsediyorum onu aldım Yves Rocher alma fikri bnden çıktı sadece nasıl diye sormuştum iyi dedi bnde cosmedi bulunca ondan vazgeçmistim ama bugün gidip alicam😁

İlk önerdiği cosmeddi ondan bahsediyorum onu aldım Yves Rocher alma fikri bnden çıktı sadece nasıl diye sormuştum iyi dedi bnde cosmedi bulunca ondan vazgeçmistim ama bugün gidip alicam😁
şimdi neler aldın bir yaz tek tek.senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var mı bileyim.cosmed almışsın ben de kullanıyorum memnunum.

Yok şöyle yapmam yeterli nemli yüze hyaluronik serum sürdün hemen sonra effectha sürdün tamamdır, o nem yeter... Ek neme ihtiyaç duyarsan 15 dk sonra direkt centella sürersin 💪
Hyaluronik serumum yok ki tek serumum centella 😩 hya serum da mı alicam...o zaman effectha üzeri centella takılayım ben şimdilik 🤔

Ben yves den yıllardır kullanırım. İndirimde de attım stoğuma bir kaç ürün. İçeriği temiz kaliteli markadır. Sebbo simple markasını kullanıyor vazelin süreyim mi yüzüme diye bile sordu ama herkesin önerdiği markadan şüpheleniyor. İlginç
Hiç bir ürün almadan kullandığım ürün mahvetti cildimi okuru bölgeye vazelin süreyim mi diye sormuştum evt pişman değilim sorduğuma sürme deyince de sürmedim zaten herkes hata yapabilir deneye deneye öğreniyoruz işte yanlışi doğruyu:))

Hyaluronik serumum yok ki tek serumum centella 😩 hya serum da mı alicam...o zaman effectha üzeri centella takılayım ben şimdilik 🤔
hyaluronic serum efsane.ben çok faydasını gördüm.kremlerden daha etkili nemlendiriyor.ama üstüne bir krem ya da serum da istiyor.çünkü cildi bir miktar geriyor kuruyunca.

Ha ben var sandım çok pardon 🤗 direkt centella Tonik ten 5 dk sonra effectha kullanırsın o zaman sıkıntı olmaz

şimdi neler aldın bir yaz tek tek.senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var mı bileyim.cosmed almışsın ben de kullanıyorum memnunum.
Bunlari kullanıyorum şuan cnm

Eklentiler

• cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20220806_120751.webp
    IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20220804_182650.webp
    IMG_20220804_182650.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20220613_172326.webp
    IMG_20220613_172326.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 21
Ha ben var sandım çok pardon 🤗 direkt centella Tonik ten 5 dk sonra effectha kullanırsın o zaman sıkıntı olmaz
Kız tonikim de yok ama atartın dediği toniği alicam 3 gün sonra 😁 bi yer bulurum rutinde ona da ya
Bak elimdeki şu

ben banyo sonrası nemli cildime the purest hyaluronic serum sürüyorum.bekliyorum 5 dakika emmesini.sonra da ya kremsi serum ya da nemlendirici sürüyorum .dışarı çıkacaksam direkt serumun üstüne güneş kremi uyguluyorum nemlendirici kullanmıyorum.doğru mu yapıyorum?
Hyaluronik ten hemen sonra nemlendirici de sürebilirsin 👌 güneş kreminin nemi yetiyor demek ki doğru canım

Kız tonikim de yok ama atartın dediği toniği alicam 3 gün sonra 😁 bi yer bulurum rutinde ona da ya
Bak elimdeki şu
Evet bu güzel, ben nedense aklıma cica krem getirdim bir an bu serumu unuttum 🤭centella serum nem veriyor bunun nemide yeterli gelir sana o zaman bunu sürer hemen sonra effectha sürersin

Hiç bir ürün almadan kullandığım ürün mahvetti cildimi okuru bölgeye vazelin süreyim mi diye sormuştum evt pişman değilim sorduğuma sürme deyince de sürmedim zaten herkes hata yapabilir deneye deneye öğreniyoruz işte yanlışi doğruyu:))
Vazelini duştan sonra ayak topuğuma dirseğime ve dizime üreli krem sürdükten sonra onu hapsetmek için sürüyorum bebeklerinde sadece özel durumlarda poposuna sürülüyor gerisini sen düşün 🤷‍♀️

Back
X