Güzellik rutinleri

Centellaya bayıldım abi bu neee 🤩
Centella üzeri effectha üzeri güneş kremi= bb krem bildiğin

Yüzü o kadar güzel yaptı ki esitledi aydinlatti bebeksilestirdi canlandırdı ki ama t bölgeme fazla gelecek her gün kullanirsam
o yüzden sadece o bb efekti almak istediğimde t bölgeye sürücem,bu arada efekti diyorum ama geçici değil ha inanilmaz sağlıklı bir cilt bırakıyor yıkandıktan sonra da allah aşkına kupkuru ciltler bunu kaçırmasın mucize gibi bişey

N nscckts centellayi Güneş kremsiz kullandığım zaman effectha aynı su sürmemişim gibi geriyo cildi ama nemlenme açısından su kullandığımdan bile daha iyi nemliyor yanak bölgesini,normal mi o germe hissi?

etrafımı bildiğin centellatıyorum 😂
Sinek mi ısırdı sür bi centella,kocamin eli mi kurudu nemlendiriciye daldir bi kac damla centella ,arkadasin eli mi yandı damlat gitsin wuhuuu cok sevdim bunu ya

Bu arada tonikim de yolda :21:
Centellanın içeriğine bir bakmak gerek hyaluronik var mı o gerginlik hissi verir bilemiyorum neden oluyor 🤭önemli olan iyi gelmesi, ürün ciltle anlaşınca ne harika bir his oluyor değil mi

Centellanın içeriğine bir bakmak gerek hyaluronik var mı o gerginlik hissi verir bilemiyorum neden oluyor 🤭önemli olan iyi gelmesi, ürün ciltle anlaşınca ne harika bir his oluyor değil mi
Içeriği %100 centela başka birşey yok 🤷🏻‍♀️
Geren effecthanin içinde ki hyaluronik hala bence o zaman...güneş kremini ekleyince daha iyi oluyor tabi ama bu sefer t bölgem akşam üstüne doğru hafif parlıyor ama o bile nasıl sağlıklı parliyor bi gör 🤩 ama tabi çok yüklenmemem lazım eski yağlıya dönsün da istemem 😁

Effecthaya güzelinden bir hya serum edinmem lazım kullanmak için fark ettim,onun çözümü o
Birde genel kullanim icin effectha tarzi hyasiz bi nemlendirici bulmam lazım 😆😆

Içeriği %100 centela başka birşey yok 🤷🏻‍♀️
Geren effecthanin içinde ki hyaluronik hala bence o zaman...güneş kremini ekleyince daha iyi oluyor tabi ama bu sefer t bölgem akşam üstüne doğru hafif parlıyor ama o bile nasıl sağlıklı parliyor bi gör 🤩 ama tabi çok yüklenmemem lazım eski yağlıya dönsün da istemem 😁

Effecthaya güzelinden bir hya serum edinmem lazım kullanmak için fark ettim,onun çözümü o
Birde genel kullanim icin effectha tarzi hyasiz bi nemlendirici bulmam lazım 😆😆
Birçok nemlendiricide hyaluronik bulunur 😊 o yoksa mineral yağ vardır oda kuru ciltlere daha uygun, onun dışında da besleyici nemlendirici ekstratlardan oluşan centella cica kremler var mesela...şuan+hyaluronik asite ihtiyacın yok bence nemlendiricide varya o yeterli olur

Bnde bunu gördüm aklım buna kaydı arkadaşa sipariş verdirsem mi diye düşünmekteyim ama canım purestim gelecek cumaya onuda almak istiyorum delisiye🤣
Eki Görüntüle 3122398
Ben kullandım bundan bir tane çok güzeldi sivilce vs yapmadı ve yeni oluşan minik sivilce lekelerini açtı ve cildine aydınlık verdi.

20220901_135306.webp
Deneme boyu tonikim gelmiş 🤗 içinde hya türevleri varmış yani nemli yüze sürebilirim :KK76: ilk defa biri tester koydu ha nasıl sevindirik oldum 😒

Bnde bunu gördüm aklım buna kaydı arkadaşa sipariş verdirsem mi diye düşünmekteyim ama canım purestim gelecek cumaya onuda almak istiyorum delisiye🤣
Eki Görüntüle 3122398
Asla İnternetden sipariş vermiyordun sevindim artık İnternet alışverişi 😊düşünmene, bu iyi memnun kalırsın

Eki Görüntüle 3122628
Deneme boyu tonikim gelmiş 🤗 içinde hya türevleri varmış yani nemli yüze sürebilirim :KK76: ilk defa biri tester koydu ha nasıl sevindirik oldum 😒
Tonik gerçekten çok iyi özellikle kışın süper gelir. Serumu da yeni açtım ben havalar soğumaya başlayacak sabah serumu olarak kullanacağım. Işıltılı ve parlak olacak mıyım bakalım. Bu arada bebeğim isntree hyaluronic acid watery sun gel bitmek üzere :KK43: Meşhur barulabı sipariş ettim bakalım. Tekrar aynısını da alabilirdim ama skinkeyr cankilik bunu gerektirir :KK70:

Tonik gerçekten çok iyi özellikle kışın süper gelir. Serumu da yeni açtım ben havalar soğumaya başlayacak sabah serumu olarak kullanacağım. Işıltılı ve parlak olacak mıyım bakalım. Bu arada bebeğim isntree hyaluronic acid watery sun gel bitmek üzere :KK43: Meşhur barulabı sipariş ettim bakalım. Tekrar aynısını da alabilirdim ama skinkeyr cankilik bunu gerektirir :KK70:
Eminim ki ışıl ve parlaksındır 🤩

Kızlarrrrrr niacinamide im de geldi

Bakın mahşerin 4 atlısı hahahh

Darısı diğer ürünlere inşallah c vitamini olur hyraluronik asit olur

Aminnnn

nnEki Görüntüle 3122241
Bebeğim purestin serumundan bnde aldım nasıl hangi aşamada kullanıyorsun hergun mu sürüyorun anlatirmisin

Bebeğim purestin serumundan bnde aldım nasıl hangi aşamada kullanıyorsun hergun mu sürüyorun anlatirmisin

Ilk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım

Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum

Umarım doğrudur:)

Deneyimli kızlar yazarlar

Sabah da kullanmaya geçince
sabah şu bazlı temizleyici
sonra bu
sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim

Son düzenleme:
Ilk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım

Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum

Umarım doğrudur:)

Deneyimli kızlar yazarlar

Sabah da kullanmaya geçince sabah şu bazlı temizleyici sonra bu sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim
Bunu kullanınca ayriyeten bir nemlendiriciye ihtiyaç duyulmuyor ozaman dimi nisanin yazmasını sabırsızlikla bekliyorum deneyimli demişken bn 35 yaşıma kadar hiç asit kullanmadım oyuzden alışması lazım biraz evt nasıl kullanacağımı öğrenmem lazım🤣🤣

Bunu kullanınca ayriyeten bir nemlendiriciye ihtiyaç duyulmuyor ozaman dimi nisanin yazmasını sabırsızlikla bekliyorum deneyimli demişken bn 35 yaşıma kadar hiç asit kullanmadım oyuzden alışması lazım biraz evt nasıl kullanacağımı öğrenmem lazım🤣🤣

20220901_200930.webp

Back
X