güzel sözlerin için teşekkür ederim valla medeni insan bir lafım hareketim ona ters gelirse söyler çözeriz ,sende öyle kırıldınsa yazarsın konuşuruz çözeriz, burada insanlar birbirini yanlış da anlayabilir çok normal, yazarak ifade etmek aslında zor birşey ,özellikle benim gibi mimikleriyle eliyle koluyla çok konuşan biri için

birde hakkımda kızdı kızdı dedikleri şeyde sizlerin cildinize zarar gelmedin diye uyarılarım ha

ayrıca sanki senin aklın yokmuş gibi yönlendirmeye çalışılması, birinin sana doğru yolu göstermesi gerekmiş gibi bana karşı doldurması

canı gıybet çekmiş demek ki ,aslında bana değil resmen sana hakaret olmuş söyledikleri cümle ... ayrıca konu aylakkadının konusu topic onun benden rahatsız olan da gözardı eder sessize alır , burada en az benim kadar konuya hakim ürünlere içeriklere hakim arkadaşlar var ,kimsenin bana ihtiyacı yok bir süredir giremiyorum bile gayet güzel kendi kendine konu gidiyor

bak 1 ayda sende çözdün cilt bakım işini... bu kadar basit şey için menfaat ilişkisi nasıl akla gelir

hay allahım yarabbim