Güzellik rutinleri

Yarım kalmış 100 kere bı yere gitsem yine karıştırabiliyorum neredeydi diye tabi resmi bı raporum yok görsel hafızam çok iyi ama bu olayın neden olduğunu bilmiyorum senin de unutkanlık değil de dikkat dağınıklığı sorununun olabileceğini düşünüyorum
Aha bu ben. İşim görsel sanatlarla alakalı olduğu için görsel hafızam da genel hafızam da oldukça iyidir. Fakat gittiğim yeri bir daha bulamıyorum. Fakat bana kızarak yaklaşıyor eşim, abim falan. Bir insan çevresini nasıl bilmez diyorlar ama bir gittiğim yeri bir daha bulamıyorum. Bu konu neyden kaynaklıdır, geliştirilebilir mi inan bilmiyorum. Artık önemli bir yere gittiğimde ve sonra bir daha kendim gideceksem yol boyu fotoğraf falan çekiyorum ki bulayım. İşe yarıyor mu dersen, yaramıyor! :D

Haftanın iki günü kullandığım arbutin sivilce yapıyor sanki onu sürünce belli bir süre yüzüm kızarıyor sonra sabaha bir sivilceyle uyanıyorum bugün annem de dediki yüzüne ne sürdüysen kızarmışsin sivilce yapıyor sana dedi arbutin sivilce yapar mı kızlar normal mi yoksa hafta bire mi indirsem diye düşünüyorum arbutini N nscckts @Kova hatunu H Heytttt be @Winston Smith @bensimo
Bir tek beni etiketlememiş, takmıyor beni :D

e cilt bakım uzmanı sayılan atartı da unutmuş
Kız kil maskesi sordu markasını yazdım, nerede satıldığını yazdım, o hâlâ diyor ki her yere bakayım nerede satılıyormuş. Sonra görsel atıyor bunu mu alsam diye :KK70: Yüreğim kaldırmıyor, sanki birini tutmuşlar bizle eğlensin diye :KK70:

Kız kil maskesi sordu markasını yazdım, nerede satıldığını yazdım, o hâlâ diyor ki her yere bakayım nerede satılıyormuş. Sonra görsel atıyor bunu mu alsam diye :KK70: Yüreğim kaldırmıyor, sanki birini tutmuşlar bizle eğlensin diye :KK70:
valla o alana dek 2 katına çıkmış fiyatları.iyi ki bolca kızmetik stoklamışım.bu hafta gördüğüm fiyatlara inanamadım.yazın karınca gibi aldım ki kışın o pahalılıkta alamayıp ağustos böceği gibi olmayayım :KK45:

valla o alana dek 2 katına çıkmış fiyatları.iyi ki bolca kızmetik stoklamışım.bu hafta gördüğüm fiyatlara inanamadım.yazın karınca gibi aldım ki kışın o pahalılıkta alamayıp ağustos böceği gibi olmayayım :KK45:
Aynen beybi, ilk yazıştığımız zamanlarda sizler bana dediniz, şimdiden yavaş yavaş al ki kışın zorlanma diye. Çok mantıklı geldi cidden ve her ay ufak ufak alıp kenara koydum. Şimdi her birinin üzerine +50 TL gelmiş. Ben her şeyi favoriledim, kasım ayını bekliyorum büyük indirim için. Kupon falan da oluyor, onları da toplarım. Sonra N11 senin, Trendyol benim Allah ne verdiyse artık :D

Aynen beybi, ilk yazıştığımız zamanlarda sizler bana dediniz, şimdiden yavaş yavaş al ki kışın zorlanma diye. Çok mantıklı geldi cidden ve her ay ufak ufak alıp kenara koydum. Şimdi her birinin üzerine +50 TL gelmiş. Ben her şeyi favoriledim, kasım ayını bekliyorum büyük indirim için. Kupon falan da oluyor, onları da toplarım. Sonra N11 senin, Trendyol benim Allah ne verdiyse artık :KK70:
bana leke için olan ürünlerden lazım bir de retinal.onun dışındakilerden 2 şer üçer stokladım.3 kutu enzim peeling im var.karaborsacılar gibiyim valla :KK45:

ne kadar onun fiyatı?ben de cosmed var bir de yves rocherden aldığım var.siberian daha iyiymiş ama duyduğuma göre.
Ya normalde biodermanın misel suyunu hep kullandım. Bu aralar bu yağları öneriyorlar bir deneyeyim dedim baya iyi temizledi. En çok isana nın duymuştum ama burada baya övüldü deneyeyim dedim. Beğendim baya sonra jelle iyice arındırıyorum. Ama akşam rutinime dahil ettim sadece makyaj için. Fiyatı şu an 172 trendyolda ama ben geçen hafta 187 liraya aldım agjkk

ne kadar onun fiyatı?ben de cosmed var bir de yves rocherden aldığım var.siberian daha iyiymiş ama duyduğuma göre.
O benim de favorilerimde. Düşmüyor hiç fiyatı yav. Şu an Trendyol fiyatı 172 TL. Cosmed sonrası hemen ona başlayacağım. Tabii önce almam gerekiyor. :confused:

O benim de favorilerimde. Düşmüyor hiç fiyatı yav. Şu an Trendyol fiyatı 172 TL. Cosmed sonrası hemen ona başlayacağım. Tabii önce almam gerekiyor. :confused:
200 tl özel derse verdim bugün.yemeğe 210 verdim.lcw den bir ürün değiştirdim üstüne 55 tl verdim.bittim anacığımm.neyle kozmetik alayım? :KK45:

Ya normalde biodermanın misel suyunu hep kullandım. Bu aralar bu yağları öneriyorlar bir deneyeyim dedim baya iyi temizledi. En çok isana nın duymuştum ama burada baya övüldü deneyeyim dedim. Beğendim baya sonra jelle iyice arındırıyorum. Ama akşam rutinime dahil ettim sadece makyaj için. Fiyatı şu an 172 trendyolda ama ben geçen hafta 187 liraya aldım agjkk
çift aşamalı temizlikten 2 3 ay öncesine dek haberim bile yoktu.yüzümü temizlemeyi bilmiyormuşum ya meğer.su bazlı bir jelle yıkar geçerdim.enzim peeling den de haberim yoktu.normal peelinglerle yüzümü çiziyormuşum meğerse.

200 tl özel derse verdim bugün.yemeğe 210 verdim.lcw den bir ürün değiştirdim üstüne 55 tl verdim.bittim anacığımm.neyle kozmetik alayım? :KK45:
Sende haklısın ama şöyle düşün cilt bu ne kadar iyi bakarsak o kadar kardayız. Birde ne kadar sıklıkta alıyorsun. Benim jelim 6 ay oldu bitmedi. Tonik vs de öyle hemen bitmediği için paraya kıyıyorum mecbur. Bir arkadaşım gratisten bir ürün almıştı cildini mahvetti lazer tedavisine bir ton para harcadı

https://www.trendyol.com/mia-klinika/sivilce-ve-akne-karsiti-krem-p-167751697 sivilcem çıktı çenemde hormonal kistik 1 tane regl öncesi baş vermeyenden ,bir tanede yanağımda tahminimce çok yediğim tavuk budlarından kaynaklı :KK70: fazla yağ alımından ,burada güneş çokve ahseni de tam öğlen servise indiriyorum diye direkt salisilik asit sürmek istemedim kuzenimde vardı sürdüm ,kızlar hemen geçirdi lokal uyguladım ama bundan sonra evimde bulundururum acil sos gibi çok sevdim
Ooooo, stoğumuza yeni bir bebek geliyor desenize. İçeriği gayet iyi görünüyor. Yorumlar da bayağı iyi. Benim de ihtiyacım var böyle bir şeye. Meraklısı için içerik bilgisi paylaşıyorum:

• Sivilce Ve Akne Karşıtı krem Karma ve yağlı ciltler için kullanımı uygundur. Tıkalı gözenekleri açmaya yardımcı olur. Aşırı sebum üretimini düzenleyerek cildi matlaştırmaya yardımcı olur. Akne ve siyah noktalar ile mücadelede önemli bir destektir. Parlak cilt görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur. Ayrıca gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini ve böylelikle sıkılaşmasını sağlayarak cildin yenilenmesine ve canlı görünmesine katkıda bulunur.
  • İçindekiler:
  • NEMLENDİRİCİ HYALURONİK ASİT
  • YENİLEYİCİ SALİSİLİK ASİT
  • AKNE KARŞITI SÖĞÜT KABUĞU
  • CİLT TONUNU DÜZENLEYİCİ AZELAİK ASİT
  • PARLAK GÖRÜNÜMÜ ÖNLEYİCİ PİRİNÇ
  • YAĞ DENGELEYİCİ ÇİNKO
  • KORUYUCU ÇAY AĞACI
  • PARABEN İÇERMEZ

çift aşamalı temizlikten 2 3 ay öncesine dek haberim bile yoktu.yüzümü temizlemeyi bilmiyormuşum ya meğer.su bazlı bir jelle yıkar geçerdim.enzim peeling den de haberim yoktu.normal peelinglerle yüzümü çiziyormuşum meğerse.
Enzim peeling bende kullanmadım afhj deneyeceğim bende misel su +jel+tonik+serum +nemlemdirici rutinim var. Haftada iki üç kere maske birde arada peeling ama normal peeling adghj

Enzim peeling bende kullanmadım afhj deneyeceğim bende misel su +jel+tonik+serum +nemlemdirici rutinim var. Haftada iki üç kere maske birde arada peeling ama normal peeling adghj
Tanecikli peeling kullanmayın lütfen. Elinizde varsa atmayın, ben vücuduma kullanıyorum. Enzim peeling minnoşluğunu bir keşfetseniz neden öyle dediğimi hemen anlarsınız zaten.

Back
X