Güzellik rutinleri

Espri anlayışım kötü olabilir. Gene güleyim hatta😂Mesela komik butonuna bastım kusura bakma bana komik geldi yani 😅Ya da bir anda güneş kremini sürdüm işe gideyim de komik geldi konudan konuya geçmeler. Okurken gülümsüyorsam gülüyorum. Bazen başında gülüp koyuyorum başı komedi oluyor sonu drama. Çok gülmekten kırışacağım ya iptal iptal iptal 😂
bende çok gülen biriyim valla hatta hiç unutmuyorum bir tanesi bana kk da şey demişti ''o kadar çok gülüyorsun ki yazılarında ,seni ciddiye alamıyorum'' :D

Komik butonuna bastım ama kusura bakma :KK53: S Skinkeyrlover bana da genelde gülücük bırakır, şimdiye kadar sormak hiç aklıma gelmemişti. :KK70: Bir ara Ceycey'e sormuştum ama komiklik olduğu belliydi. Neyse güneş kremimi sürüp işe gideyim, akşama görüşürüz beybiler. :confused:
winstonu ben anlıyorum yorumları okurken yorumu yazan kişinin hal hareket mimiklerini de göz önüne getiriyor birde acayip konudan konuya atlıyoruz bence komik oluyor :D az çok bizi de tanıdı ya hareketlerimizi sevimli buluyor ondan gülüyor şahsen ben ondan gülüyorum :D

winstonu ben anlıyorum yorumları okurken yorumu yazan kişinin hal hareket mimiklerini de göz önüne getiriyor birde acayip konudan konuya atlıyoruz bence komik oluyor :D az çok bizi de tanıdı ya hareketlerimizi sevimli buluyor ondan gülüyor şahsen ben ondan gülüyorum :D
Aynen konudan konuya atlamak bana nedense komik geliyor günlük hayatta da yani saçma bir komikliği var bence 😂Normalde de sağlık sorunlarım var bir yandan acıdan ağlarken bir yandan kil maskemi yapıp ağlıyorum bizi de üzdüler ama kil maskemizi sürdük deyip gülüyorum 😂Alıştı evdekiler terazi burcuyum böyleyim diyorum. Onlar da diyor bir ikizler burcu bul Best kapıl olun diye dengesiz dengesiz 😅Bir de çok doğru ilk başta belki gülmüyordum tanımıyorum kimseyi ama sebbo kankimi tanıdım mesela başak burcu kraliçesi 😅Etrafımda çok başak var biliyorum yani yazmadan anladım onların o telaşlı halleri, dark halleri yani komik ama AA ne kötü dalga geçicem anlamında değil sevimli yani cute. Kız kardeşim de başak, bütün arkadaşlarım neredeyse başak alışkınım bana sevimli geliyorlar 😂

Ciddi bir sorunum var kızlar. She vec ten aldığım cviti bu sabah kullanayım diye açmaya çalıştım asla zor kullanmadım.plsstik kapağı çevir çevir derken elimde kaldı damlaligi içinde.bunca yıllık serum kullanıcısıyim ilk kez böyle bişey basına geliyor. Cvit bide nasıl kullanılır ki bu. Satıcıya yazdım instadan da mı yazsam

Eklentiler

• IMG20221003112105.webp
    IMG20221003112105.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 37
bende çok gülen biriyim valla hatta hiç unutmuyorum bir tanesi bana kk da şey demişti ''o kadar çok gülüyorsun ki yazılarında ,seni ciddiye alamıyorum'' :D
Olabilir herkese uymaz tabii anlayışla karşılıyorum. Sen yaysın ben de erken doğmasaydım yay olacaktım terazi oldum ama harita full yay eğlenmeyi, gülmeyi severiz yani 😅

Ciddi bir sorunum var kızlar. She vec ten aldığım cviti bu sabah kullanayım diye açmaya çalıştım asla zor kullanmadım.plsstik kapağı çevir çevir derken elimde kaldı damlaligi içinde.bunca yıllık serum kullanıcısıyim ilk kez böyle bişey basına geliyor. Cvit bide nasıl kullanılır ki bu. Satıcıya yazdım instadan da mı yazsam
Yaa kötü olmuş ben de hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle okside olur evet. Türev formda mıydı yoksa l ascorbik formda mı?Türevse gene o kadar sıkıntı olmaz. Boşta ona uyabikecek bir damlalık var mı bozulmasın diye. Yaz bence de.

Yaa kötü olmuş ben de hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle okside olur evet. Türev formda mıydı yoksa l ascorbik formda mı?Türevse gene o kadar sıkıntı olmaz. Boşta ona uyabikecek bir damlalık var mı bozulmasın diye. Yaz bence de.
Yüzde 5 var ayrıca ferulic ve niasinamide var bence.dm den yazdım. Bitmek üzere olan the purestin arbutin başlığı olur mu bilmiyorum

Arbutinin damlaligini iyice boşaltıp taktım oldu da gene de üretim hatası bence telafi isterim. Yapmazlarsa tüm fluencerlara resimli yorum atarım. Damlalık elinde olmasaydı ne olacaktı haram olurdu gene belki olacak bilmiyorum. Neyse şimdi she vec düşünsün 😈

canım içine minik parçalar düşmediyse o içindekini parçayı al at sadece kapağını kapatıp açmak için kullanırsın enjektörle çekebilirsin içinden her kullanımda veya avucuna minicik akıtırsın iki elin arasında tampon yapar kullanırsın , c vitaminini sabahları güneş kremi altında hergün kullanırsın birde sıcaktan çabuk bozulduğu için genelde buzdolabında saklanır sen bunları biliyorsunda yazılarımızdan bilmeyenlerde faydalansın diye anlatıyorum ,
satıcıdan yeni kapak veya boş şişe talep edersin gönderirler bence belliki bir fabrikasyon hatası var şişede

Haftanın iki günü kullandığım arbutin sivilce yapıyor sanki onu sürünce belli bir süre yüzüm kızarıyor sonra sabaha bir sivilceyle uyanıyorum bugün annem de dediki yüzüne ne sürdüysen kızarmışsin sivilce yapıyor sana dedi arbutin sivilce yapar mı kızlar normal mi yoksa hafta bire mi indirsem diye düşünüyorum arbutini N nscckts Kova hatunu Kova hatunu @ceycey0406 S Skinkeyrlover @bensimo
"it's skin power 10 formula li effector" cok cok iyi. Ben cogu ürünü gözaltima da uyguluyorum, eger yanma hissedersem bunu sürüyorum aninda geciriyor. Yine asit ve retinol sonrasi yüzümde kizariklik görürsem hemen 2-3 damla bunu uyguluyorum hemen gidiyor kizariklik. Süper bir ürün, ayni adi gibi "firefighter". Bu ürün rozasi olanlara, cilt lekesi, melazmasi olanlara falan da öneriliyor, yüzü aydinlatiyor, gözalti morluguna da iyi geldigi söyleniyor. Iceriginde Licorice Root Extract var, o yapiyor bunlari. Bu icerigin oldugu herhangi bir ürün isini görür ;)

canım içine minik parçalar düşmediyse o içindekini parçayı al at sadece kapağını kapatıp açmak için kullanırsın enjektörle çekebilirsin içinden her kullanımda veya avucuna minicik akıtırsın iki elin arasında tampon yapar kullanırsın , c vitaminini sabahları güneş kremi altında hergün kullanırsın birde sıcaktan çabuk bozulduğu için genelde buzdolabında saklanır sen bunları biliyorsunda yazılarımızdan bilmeyenlerde faydalansın diye anlatıyorum ,
satıcıdan yeni kapak veya boş şişe talep edersin gönderirler bence belliki bir fabrikasyon hatası var şişede
Canım tamamen elimde kaldı damlaligi yani kırılmamış olduğu gibi çıktı plastik kapağından ayrılip. Bazılarına gerek Yok diyorlar buzdolabında ama bakıcam daha önceki Alphascience i banyoda muhafaza ediyordum. Klairsi buzdolabında.

Aman yüz kere yazsan da 101. Kez aynı soru sorulur 😆🙈

"it's skin power 10 formula li effector" cok cok iyi. Ben cogu ürünü gözaltima da uyguluyorum, eger yanma hissedersem bunu sürüyorum aninda geciriyor. Yine asit ve retinol sonrasi yüzümde kizariklik görürsem hemen 2-3 damla bunu uyguluyorum hemen gidiyor kizariklik. Süper bir ürün, ayni adi gibi "firefighter". Bu ürün rozasi olanlara, cilt lekesi, melazmasi olanlara falan da öneriliyor, yüzü aydinlatiyor, gözalti morluguna da iyi geldigi söyleniyor. Iceriginde Licorice Root Extract var, o yapiyor bunlari. Bu icerigin oldugu herhangi bir ürün isini görür ;)
Tsk cnm SpinoZa87 SpinoZa87

Ben de ihtiyacım yok iyi durumdayım diye diye erteliyorum😂 açıkçası siyah nokta ve leke problemlerime çare bulundu, fiddy zaten ona yönelik değil miydi… yağ dengesini de sağladım. Fiddy de olmayıversin ayol. Ama nazolabial çizgiler ve alnımdaki yollar için yüz yogası istiyorum ona da üşeniyorum artı doğru yapamazsam kırışırım diye korkuyprum
Yüz yogasi ben yapiyorum bazen. Kirisiklik olmamasi icin tek elimizle kirisiklik olusabilecek bölgeyi (alnimizi ya da göz kenarlarini) sabit tutuyoruz. Ben kas arasi cizgi icin denedim. Botoksa para vermek istemedigim icin yüz yogasi yapiyorum :D

Merhaba kızlar doa dan retinal aldım %5 bana gönderdikleri %25 telefonu arıyorum açmıyorlar iade etmeye çalışıyorum sayfada sorun çıkıyor ,ne kadar iğrenç bi firma ya ilk defa karşılaştım böyle bişeyle

Merhaba kızlar doa dan retinal aldım %5 bana gönderdikleri %25 telefonu arıyorum açmıyorlar iade etmeye çalışıyorum sayfada sorun çıkıyor ,ne kadar iğrenç bi firma ya ilk defa karşılaştım böyle bişeyle
trendyoldan aldın değil mi, trendyolun sisteminde sıkıntı vardır müşteri hizmetine yazarsan dönüş sağlarlar

Komik butonuna bastım ama kusura bakma :KK53: S Skinkeyrlover bana da genelde gülücük bırakır, şimdiye kadar sormak hiç aklıma gelmemişti. :KK70: Bir ara Ceycey'e sormuştum ama komiklik olduğu belliydi. Neyse güneş kremimi sürüp işe gideyim, akşama görüşürüz beybiler. :confused:
Gulen güldüğüne güldüğünü söylesin 😆

Komikli şeyler yazıp emoji koyduğumuzda zaten kendimizin güldüğü şeylere başkasına da gülme hakkı tanıyoruz aslında. Beni kızdıran şey oluyor ciddi bı sorundan bahsederken gayet ciddiyken birinin laubali laubali espri yaparak duyarsız olması. Ona işte tahammül edemiyorum cevabını verip sınırı çiziyorum.damlalik olayı mesela şuan hallettim ama İlk yazdığımda benim için afallama oldu o an biri dalgaya alsaydı bozardim kesin 🙈 cikistigim da olmuştur

Gülmekten zarar gelmez empatiyi koruyarak her zaman gülelim güzelleşelim 😍

Gulen güldüğüne güldüğünü söylesin 😆

Komikli şeyler yazıp emoji koyduğumuzda zaten kendimizin güldüğü şeylere başkasına da gülme hakkı tanıyoruz aslında. Beni kızdıran şey oluyor ciddi bı sorundan bahsederken gayet ciddiyken birinin laubali laubali espri yaparak duyarsız olması. Ona işte tahammül edemiyorum cevabını verip sınırı çiziyorum.damlalik olayı mesela şuan hallettim ama İlk yazdığımda benim için afallama oldu o an biri dalgaya alsaydı bozardim kesin 🙈 cikistigim da olmuştur

Gülmekten zarar gelmez empatiyi koruyarak her zaman gülelim güzelleşelim 😍
Ay hiç mimik yapmayanlar falan var kırışamamak için helaller olsun ya ben çok mimikliyim maalesef 😅Skinkeyr cankiyiz ama mimikler başıma iş açabilir.Acil botoks yardımı mı demeliyim yoksa 😂

Back
X