Güzellik rutinleri

Yarım kalmış 100 kere bı yere gitsem yine karıştırabiliyorum neredeydi diye tabi resmi bı raporum yok görsel hafızam çok iyi ama bu olayın neden olduğunu bilmiyorum senin de unutkanlık değil de dikkat dağınıklığı sorununun olabileceğini düşünüyorum
Bende de yer ile ilgili dikkat daginikligi var. Unutkanlik da cok feci. Gecmisimde kac kere telefonumu bir yerlerde unuttum. Ben önceden ritalin aliyordum ama sonra o psikolojimi biraz etkiliyor diye biraktim, bir de ritalinle kahve icmeyin diyorlar. Ginkgo+ginseng li günlük hap aliyorum bayagi iyi geldi. Bir de kahve iciyorum günde iki kere, en büyük etkiyi o yapiyor. S sebbo dikkat konusunda sikayetci gibiydin o yüzden seni de etiketleyeyim :)

Dikkat eksikliginin zekayla pek bir ilgisi yok, o yüzden rahatca yaziyorum :D Ama saf bir tipim var, gecenlerde yolda (Berlin merkez istasyonu girisi) birisi (beni bir sürü kisi arasindan secti. Türk, genc, yakisikli, ingilizce almanca cok iyi konusuyor) ortadogu ve afrikalilara yardim kampanyasi adina standina götürdü, ibanimi almaya calisti. Ben basta kacmaya calistim, Türk oldugunu anlayinca iyi davrandim ama vermedim ibanimi tabi. Siteyi not alayim kendi bilgisayarimdan gönderirim parayi dedim, hic hosuna gitmedi ve ikna etmeye calisti ibanimi vermeye. Nitelikli dolandirici diye bunlara diyorlar sanirim. Burada ibanini birisi biliyorsa seni bir seylere yillik üye yapabiliyormus ve bir yil boyunca o üyelikten cikamiyorsun ve paran gidiyor.

Ay hiç mimik yapmayanlar falan var kırışamamak için helaller olsun ya ben çok mimikliyim maalesef 😅Skinkeyr cankiyiz ama mimikler başıma iş açabilir.Acil botoks yardımı mı demeliyim yoksa 😂
ben iş yaparken bile mimik yapıyorum :confused: farkedince durduruyorum kendimi sonra bi bakıyorum yine aynı. kaş ortasında ve alnımda çizgi oluştu bile

Yüz yogasi ben yapiyorum bazen. Kirisiklik olmamasi icin tek elimizle kirisiklik olusabilecek bölgeyi (alnimizi ya da göz kenarlarini) sabit tutuyoruz. Ben kas arasi cizgi icin denedim. Botoksa para vermek istemedigim icin yüz yogasi yapiyorum :KK70:

ben de bi ara instagramdan bir yüz yogası programına katılmıştım. 1 aylık falan ama düzenli yapmadım tabi. düzgün yapılmadığında olumsuz etki riski var. ben bazı hareketleri yanlış yaptığımı farkedip sonradan ayna karşısında yapmaya başlamıştım.

ben iş yaparken bile mimik yapıyorum :confused: farkedince durduruyorum kendimi sonra bi bakıyorum yine aynı. kaş ortasında ve alnımda çizgi oluştu bile
Ben de çok yapıyorum seni büyüten insanların bebekken seni büyütenlerin hareketlerine benziyoruz diyorlar benim annem de bakıcım da aşırı mimikşov yandım 😂Mimik neyse de bende diş sıkma var fena halde çözmeye çalışıyorum bakalım asıl o kötü hep sıkarken buluyorum kendimi 😭

Rossmanda enzim peeling fiyatı böyle. İyi gibi geldi bana. Nette de en ucuz 175 e görmüştüm yeşilini.

Eklentiler

• 20221003_143743.webp
    20221003_143743.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 48
İyi yapıyorsun. Onları da tek tek ayrı zamanlarda yaptırırsın umarım. Feddy yönteminde bha içerikli ürün ne oluyor tam olarak?
Ben de not düşeyim bha içerikli ürünleri sadece akşam kullanmak gerekiyormuş gündüz zararlıymış

Ben de ihtiyacım yok iyi durumdayım diye diye erteliyorum😂 açıkçası siyah nokta ve leke problemlerime çare bulundu, fiddy zaten ona yönelik değil miydi… yağ dengesini de sağladım. Fiddy de olmayıversin ayol. Ama nazolabial çizgiler ve alnımdaki yollar için yüz yogası istiyorum ona da üşeniyorum artı doğru yapamazsam kırışırım diye korkuyprum
Yüz yogası için her hareket herkese uyumlu olmayabiliyor mu? Yani kozmetik ürünler gibi o da kişiden kişiye farklı etki bırakıyor mu? Soru saçma olabilir ama aklıma takıldı gülmeyin yeniyim topikte 🙈

Yüz yogası için her hareket herkese uyumlu olmayabiliyor mu? Yani kozmetik ürünler gibi o da kişiden kişiye farklı etki bırakıyor mu? Soru saçma olabilir ama aklıma takıldı gülmeyin yeniyim topikte 🙈
Yok, öyle değil. Hatalı yapıp kırışır mıyım düşüncesi benimki

Hareketi yanlış yaparsan olumsuz etki yapabiliyor, ayna karşısında yapmakta fayda var. Ya da ilk etapta bir eğitmenle yapılabilir

Arkadaşlar bana parabensiz sülfatsız yüz yıkama jeli önerebilir misiniz? Diaderminin parabensiz jelini almıştım güya. Araştırdığım kadarıyla parabensiz ürünler zor köpürüyor. Ama bu bildiğin diğer jeller gibi bayağı bayağı köpürüyor. Parabensiz olduğundan emin olduğunuz markalar hangileri?

Arkadaşlar bana parabensiz sülfatsız yüz yıkama jeli önerebilir misiniz? Diaderminin parabensiz jelini almıştım güya. Araştırdığım kadarıyla parabensiz ürünler zor köpürüyor. Ama bu bildiğin diğer jeller gibi bayağı bayağı köpürüyor. Parabensiz olduğundan emin olduğunuz markalar hangileri?
Paraben meselesi çok tartışmalı bir konu. Bazı kişiler parabenden kaçınıyorkenn işte kanser meselesinden dolayı bazı kişiler araştırmanın yanlış yorumlandığını ve zararlı olmadığını söylüyor. Paraben bir koruyucu türü. Başka tür koruyucular da var. Parabene karşı olmayanlar da diğer koruyucular paraben kadar araştırılmadı diyorlar veya örneğin doğal koruyucular da var bazı kişiler de aksine onları tercih etmiyorlar çünkü o kadar dayanıklı olmuyorlar ve ürünün açıldıktan sonra ömrü daha kısa oluyor diye. Köpürmesiyle parabenin bir alakası yok sürfaktanla alakalı bir mesele o. Sülfat da sürfaktanlardan biri.Yani yüzey aktif madde. Temizleme ürünlerinde oluyor. Hatta bazen temizleme ürünlerinde değil de serumlara falan da koyuyorlar insanlar bu serum niye köpürdü ki şimdi falan diyor 😂Tabii tek köpürme nedeni bu değil de nedenlerden biri bu. Sülfatlı ürünler daha çok köpürüyor evet ve daha sert temizleme yaptığı için cilt bariyerine zarar verdiği için uzun vadede kuruttuğu için çok tercih edilmiyor. Daha nazik sürfaktanlar içeren temizleyiciler tercih ediyor artık insanların çoğu. Bazen nazik sürfaktan içerdiği halde güzel köpüren temizleme ürünleri şampuanlar ya da yüz temizleyiciler var. Çünkü insanların alışkanlıkları var ve köpürmeyen ürünlere alışmak zor olabiliyor ve aksine tercih etmeme sebebi olabiliyor. Mesela Dr ceuracle dökülme karşıtı şampuan kullanıyorum sürfaktan olarak sülfat yok ama bazı kullandığım sülfatşı şampuanlardan eksik kalmıyor köpürmesi gibi

Paraben meselesi çok tartışmalı bir konu. Bazı kişiler parabenden kaçınıyorkenn işte kanser meselesinden dolayı bazı kişiler araştırmanın yanlış yorumlandığını ve zararlı olmadığını söylüyor. Paraben bir koruyucu türü. Başka tür koruyucular da var. Parabene karşı olmayanlar da diğer koruyucular paraben kadar araştırılmadı diyorlar veya örneğin doğal koruyucular da var bazı kişiler de aksine onları tercih etmiyorlar çünkü o kadar dayanıklı olmuyorlar ve ürünün açıldıktan sonra ömrü daha kısa oluyor diye. Köpürmesiyle parabenin bir alakası yok sürfaktanla alakalı bir mesele o. Sülfat da sürfaktanlardan biri.Yani yüzey aktif madde. Temizleme ürünlerinde oluyor. Hatta bazen temizleme ürünlerinde değil de serumlara falan da koyuyorlar insanlar bu serum niye köpürdü ki şimdi falan diyor 😂Tabii tek köpürme nedeni bu değil de nedenlerden biri bu. Sülfatlı ürünler daha çok köpürüyor evet ve daha sert temizleme yaptığı için cilt bariyerine zarar verdiği için uzun vadede kuruttuğu için çok tercih edilmiyor. Daha nazik sürfaktanlar içeren temizleyiciler tercih ediyor artık insanların çoğu. Bazen nazik sürfaktan içerdiği halde güzel köpüren temizleme ürünleri şampuanlar ya da yüz temizleyiciler var. Çünkü insanların alışkanlıkları var ve köpürmeyen ürünlere alışmak zor olabiliyor ve aksine tercih etmeme sebebi olabiliyor. Mesela Dr ceuracle dökülme karşıtı şampuan kullanıyorum sürfaktan olarak sülfat yok ama bazı kullandığım sülfatşı şampuanlardan eksik kalmıyor köpürmesi gibi
Teşekkür ederim bu kadar uzun uzun anlattığın için. Şimdi kafam karıştı ne kullanıcam ben 🙁

Teşekkür ederim bu kadar uzun uzun anlattığın için. Şimdi kafam karıştı ne kullanıcam ben 🙁
Yaaa kusura bakmayın kafanız karıştıysa 😅Parabene dikkat etmek isterseniz hakkınızdır tercih etmeyebilirsiniz ki bu üründe yokmuş zaten. Kastım şu ben olsam ürünü kullanırım. Sülfatsız ise benim için iyi. Ph i de önemli benim için o da düşükse 5.5 6 ise hadi en fazla 6.5 olsun kullanırdım ben olsam. Phi yüksekse tercih etmezdim ama.

Espri anlayışım kötü olabilir. Gene güleyim hatta😂Mesela komik butonuna bastım kusura bakma bana komik geldi yani 😅Ya da bir anda güneş kremini sürdüm işe gideyim de komik geldi konudan konuya geçmeler. Okurken gülümsüyorsam gülüyorum. Bazen başında gülüp koyuyorum başı komedi oluyor sonu drama. Çok gülmekten kırışacağım ya iptal iptal iptal 😂
Gül bacım gül, ben bir şey demedim valla :D Allah hep güldürsün. Ben de okurken genelde gülüyorum. Bazı mesajlar da karışık oluyor dediğin gibi. Başı gülünçlü, sonu korkunçlu :D

bende çok gülen biriyim valla hatta hiç unutmuyorum bir tanesi bana kk da şey demişti ''o kadar çok gülüyorsun ki yazılarında ,seni ciddiye alamıyorum'' :KK70:
Ben de çok gülüyorum. Zaten hep emoji kullanırım. Sanırım ben de o yüzden pek ciddiye alınmıyorum. Bilen bilir, aha bunlar favorilerim mesela: :confused: :KK53::KK45:

Gül bacım gül, ben bir şey demedim valla :KK70: Allah hep güldürsün. Ben de okurken genelde gülüyorum. Bazı mesajlar da karışık oluyor dediğin gibi. Başı gülünçlü, sonu korkunçlu :KK70:
buna kahkaha attım ama ay :D

Back
X