- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Teşekkür ederimmAfiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmAfiyet olsun![]()
Önemli olan yakmak, afiyet olsun.Gitti dün yakılan kaloriler![]()
Ahahaa çok iyi yaaÖnemli olan yakmak, afiyet olsun.
Bizim salonda kadınlar spordan çıkıp güne gidiyorlarmış. Hocaya börek yedik, baklava yedik, kısır yedik diyorlarmış. Hoca yabancı türkçesi de bozuk. Çıldıracaaam anlamıyor bu kadınlarii diyor![]()
benimde geliyor her yapışımda minikcik tuz tanesi gibi değil miSen kuru ciltlisin ya ondandır zaten çok yok siyah nokta falan benim karma ilk yaptığımda normale göre biraz daha yağlıydı nasıl gelmişti elime noktalar 3 yıl önce falandı şok olmuştum![]()
Aynen tuz tanesi doğru dedin ya aklıma gelmezdi bu benzetme ama doğrubenimde geliyor her yapışımda minikcik tuz tanesi gibi değil mibende şeyde çıkıyor kil maskesini yıkadıktan sonra yağ bazlıyla masaj yapılıyor ya hah o masajda geliyor elime 1-2 tane hepde çene altıma masaj yaptığımda geliyor
![]()
Son günlerde spor günü olmasa bile 11 gibi acıkıyorum. Normalde tüm yeme içmeyi 9 da kesiyordum. Aynı vicdani rahatsızlığı duyarak yiyorum. Bisküvi hiç sevmem son günlerde canım istiyor. Yoğurt yulaf tarçın karıştırıp yiyorum.Ahahaa çok iyi yaapastam da dursun karnım da doysun hesabı
ben Ağustos sonu Eylül sonu arasında daha dikkat ediyordum ya okul başlayınca biraz saldım sporu asla kaçırmıyorum devam da edicem bıkac ay ama böyle bol çikolatalı şeyler yiyince ya da akşam Spor dönüşü 11 gibi acikip bısiler atistirinca çok vicdan yapıp pişman oluyorum sigara gibi içiyorum ama sevmeden korkarak yani arkasında oh iyi ki de içtim yedim rahatlığı olmuyor
![]()
ay hoca çıldırmakta haklı birde hocaya sinir hastası ters ters konuşuyor da derler daha hoca çok kızıyor derler hiç şaşmaz aynı tipler hep nedenseÖnemli olan yakmak, afiyet olsun.
Bizim salonda kadınlar spordan çıkıp güne gidiyorlarmış. Hocaya börek yedik, baklava yedik, kısır yedik diyorlarmış. Hoca yabancı türkçesi de bozuk. Çıldıracaaam anlamıyor bu kadınlarii diyor![]()
süpersinSon günlerde spor günü olmasa bile 11 gibi acıkıyorum. Normalde tüm yeme içmeyi 9 da kesiyordum. Aynı vicdani rahatsızlığı duyarak yiyorum. Bisküvi hiç sevmem son günlerde canım istiyor. Yoğurt yulaf tarçın karıştırıp yiyorum.
Leptin zincirini bozuyormuş gece beslenme ve bir süre sonra hoşgeldin insülin direnci
sen çok iradelisin ve hareketlisin ayrıca da zaten zayıfsın son halini gördüğümde resmen şoka girmiştim. normal insan gibi besleniyorsun abartmıyorsuz cozutmuyorsun toparlıyorsun hemen iradeni seviyorum seninTeşekkür ederimmağır geldi ama demek bu kadar şekerli tatlardan uzaklasmisim bayağı, içim bayıldı
![]()
iyi senin ertesi günmüş benim 2-3 saat sonra doluyorBen yanlış yapmış olabilir miyim bilmiyorumburnumda var temizleyince bembeyaz ama ertesi gün yine siyah
![]()
Ay keşke bende de biraz irade olsasen çok iradelisin ve hareketlisin ayrıca da zaten zayıfsın son halini gördüğümde resmen şoka girmiştim. normal insan gibi besleniyorsun abartmıyorsuz cozutmuyorsun toparlıyorsun hemen iradeni seviyorum senin
Fiddy bana uygun değil dimiiyi senin ertesi günmüş benim 2-3 saat sonra doluyoröyle olur gözenek her zaman hemen dolar . ama içinin sebumunu çift aşama+peeling+fiddy ile temizleye temizleye zamanla sebumu oturuyor ve bak göreceksin ileride (2 ay sonra) yarısına inmiş olacak
az yemek olağanüstü yanlış birşey dengeli yemek lazım. az yiyerek diyet yapacağına hiç yapma , diyete girip bozduktç metebolizma yavaşlıyor daha çok yağlanıyorsun . kıtlık modunu açıyor savaş ilan ediyor yağları saklıyor normalde hemen gidecek kilo gidemez oluyor günde 2 en fazla 3 öğün dengeli beslenilmeli benim mottom doyana kadar ye ama sağlıklı ye arada yeme. bol salata ye ayran iç bol su iç ekmeği kes şekeri kes çorba tüket bu şekilde yapınca ömürlük oluyor . diyet çok yanlış bence diyet sadece düğün öncesi ameliyat öncesi falan yapılır. sağlıklı beslenmeyi seçmek lazım. kilo verirken komple sağlıksızları kesip koruma döneminde hayata çok yavaş bazı şeyleri dahil edip beslenmeyi oturtmak gerek yoksa verir verir alır başlar geri bırakırsın eziyete de dönüşürAy keşke bende de biraz irade olsadiyeti bıraktığım gibi cozutuyorum. Sanırım ben de yeme bozukluğu var. Az yiyim düşüncesi aklımdan geçtiği anda kendimi mutfakta buluyorum
![]()
evet maalesef olmaz sana ama çift aşama işini görürFiddy bana uygun değil dimi![]()
Aslında diyetteyim diye şartlanmamak lazım. Ben artık sağlıklı besleniyorum yaşam şeklimi değiştirdim şeklinde kodlanmak daha etkili oluyor. Bir süre sonra zaten yaşam şekli haline geliyor. Ve az da olsa spor eklemek. Spor yaparken zorlanınca tövbe bir daha yemem diyorsunAy keşke bende de biraz irade olsadiyeti bıraktığım gibi cozutuyorum. Sanırım ben de yeme bozukluğu var. Az yiyim düşüncesi aklımdan geçtiği anda kendimi mutfakta buluyorum
![]()
bana ölümü gör ye ya 1 kaşıktan birşey olmaz ye nolur ya bugünlük ye yarın yemezsin yedikten sonra yürür yakarsın dediler . bi kerelikten birşey olmaz diye bile bakmadım çünkü sağlıklı besleniyorum diyet yapmıyorum ki bu mideme dokunuyor resmen reflüm azar dedim yalan ha reflüm yokAslında diyetteyim diye şartlanmamak lazım. Ben artık sağlıklı besleniyorum yaşam şeklimi değiştirdim şeklinde kodlanmak daha etkili oluyor. Bir süre sonra zaten yaşam şekli haline geliyor. Ve az da olsa spor eklemek. Spor yaparken zorlanınca tövbe bir daha yemem diyorsun
Ben de disiplinli biriyim ama bunu işte Rocky formunda işte ne bileyim kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım gibi değil normal akışında yapıyorum eskiden normal sanıyordum farkında değildim disiplinli olduğumun belki mükemmeliyetçilikten bilmiyorum ama bir şeyi yapıyorsam fark etmeden düzenli yapıyorum ama herkes aynı olmadığı için bazen bir şeyle ilgili deneyimlerini anlatırlarken negatif konuşuyorlarsa çok etkileniyorum ama belki o kadar düzgün yapmıyorlar o şeyi hemen bir çok zor çok kötü deyince insan etkileniyor. Yani tabii olabilir herkesin görüşü belki kendilerini objektif değerlendirememektendir. Mesela üniversite sınavı dönemi de olur ya çok zor çok kötü çalışsan da ancak 683738.olabilirsin herkes müthiş muhabbeti falan ne bileyim ben şey demem mesela bazı der o salak yapmamıştır ben yaparım der ego kasar bende o yok o kişi müthiş uğraştığı halde olmadı yandım ben de öyle olacağım gibi düşünüyorum istemsizce. Sağlıklı beslenme, kilo olayında da yaşamıştım. Tabii bireysel farklar önemli genetik, şans kısmet işleri de vardır inanırım ona da ama bir şekilde oluyor ya gayet derece de yaptım gayet 20 kilo da verdim. Biraz alakasız gibi oldu ama seni de ondan seviyorum negatif basmıyorsun her şeyin yapılabileceğini anlatıyorsunay hoca çıldırmakta haklı birde hocaya sinir hastası ters ters konuşuyor da derler daha hoca çok kızıyor derler hiç şaşmaz aynı tipler hep nedensehoca o kadar konuşuyor yönlendiriyor emeğe yazık biirde kaçamak yapanlar grubun motivasyonunu da bozar. tamam arada mesela 10 günde bir yersin tadımlık anlarım onlar açıkcası hobi olsun diye salonu işgal edip hocanın yüreğini tüketiyorlar.
ben disiplinliyimdir ve karşımda da iradeli disiplinli görmek isterim kimse kimsenin vaktini almamalı bence... ondan böyle düşünüyorum sanırım. aksi halde dalga geçmek gibi geliyor bana. benimde başıma geldi de nisaaa ne olur beni zayıflat söz ne dersen onu yapıcam deyip gereksiz gereksiz beslenenler beni sinir hastası ilan ettiler denasıl kilo verilir ,nasıl sağlıklı kalınır ,yağ kas oranı nedir ,neden tartıya odaklanmamak gerek ,önemli olan yağ kaybetmek vs anlattığımda bana öyle değil tartıda gitsinde nasıl giderse gitsin dediler bu doğru olmaz diyerek neden doğru olmayacağıyla ilgili görseller paylaştığımda aynen şunu dediler bana '' canan karatay usluplu terbiyesiz , inatçı ''vs demişlerdi resmen eller belde ağızda sakız çen çen konuşan mahalle kadınları gibi laf saymışlardı şoka girmiştim
oldu o zaman size iyi günler deyip hemen aralarından ayrılmıştım
![]()
O mekanizmaları baya araştırmıştım bi ara pkostan dolayı. Sanırım biraz da pkostan kaynaklanıypr bilemiyorum. Bi düzen de oturtamadım. İradesizim işte lafın kısasıaz yemek olağanüstü yanlış birşey dengeli yemek lazım. az yiyerek diyet yapacağına hiç yapma , diyete girip bozduktç metebolizma yavaşlıyor daha çok yağlanıyorsun . kıtlık modunu açıyor savaş ilan ediyor yağları saklıyor normalde hemen gidecek kilo gidemez oluyor günde 2 en fazla 3 öğün dengeli beslenilmeli benim mottom doyana kadar ye ama sağlıklı ye arada yeme. bol salata ye ayran iç bol su iç ekmeği kes şekeri kes çorba tüket bu şekilde yapınca ömürlük oluyor . diyet çok yanlış bence diyet sadece düğün öncesi ameliyat öncesi falan yapılır. sağlıklı beslenmeyi seçmek lazım. kilo verirken komple sağlıksızları kesip koruma döneminde hayata çok yavaş bazı şeyleri dahil edip beslenmeyi oturtmak gerek yoksa verir verir alır başlar geri bırakırsın eziyete de dönüşür
ayyBen de disiplinli biriyim ama bunu işte Rocky formunda işte be bileyim kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım formunda değil normal akışında yapıyorum eskiden normal sanıyordum farkında değildim disiplinli olduğumun belki mükemmeliyetçilikten bilmiyorum ama bir şeyi yapıyorsam fark etmeden düzenli yapıyorum ama herkes aynı olmadığı için bazen bir şeyle ilgili deneyimlerini anlatırlarken negatif konuşuyorlarsa çok etkileniyorum ama belki o kadar düzgün yapmıyorlar o şeyi hemen bir çok zor çok kötü deyince insan etkileniyor. Yani tabii olabilir herkesin görüşü belki kendilerini objektif değerlendirememektendir. Mesela üniversite sınavı dönemi de olur ya çok zor çok kötü çalışsan da ancak 683738.olabilirsin herkes müthiş muhabbeti falan ne bileyim ben şey demem mesela bazı der o dalak yapmamıştır ben yaparım der ego kasar bende o yok o kişi müthiş uğraştığı halde olmadı yandım ben de öyle olacağım falan gibi. Sağlıklı beslenme, kilo olayında da yaşamıştım. Tabii bireysel farklar önemli genetik, şans kısmet işleri de vardır inanırım ona da ama bir şekilde oluyor ya gayet derecede yaptım gayet 20 kilo da verdim. Biraz alakasız gibi oldu ama seni de ondan seviyorum negatif basmıyorsun her şeyin yapılabileceğini anlatıyorsun![]()
Ben onu anca diyetteyken yapabiliyorum. Diyetteyken asla bir lokma bile yemem. Ama sonra işte kıtlıktan çıkmış gibibana ölümü gör ye ya 1 kaşıktan birşey olmaz ye nolur ya bugünlük ye yarın yemezsin yedikten sonra yürür yakarsın dediler . bi kerelikten birşey olmaz diye bile bakmadım çünkü sağlıklı besleniyorum diyet yapmıyorum ki bu mideme dokunuyor resmen reflüm azar dedim yalan ha reflüm yoköyle dedim kurtuldum. şimdi bana sen nasıl olsa yemezsin diyorlar çok mutlu oluyorum
![]()