pkos ama kilo vermeyi bir tık zorlaştırıyor bu doğru . iştahlı olmak kötü birşey değil hatta iyi birşey yemek seçmezsin herşeyi yiyebilirsin

yemeğin miktarından çok ne olduğu önemli bak hergün yemekden önce 1 dolu tabak salata 1 bardak ayran 1 çorba ye eser miktarda yemek ye ekmek yeme sadece bunu yap akşam. öğlen yoğurt yanında elma mı yersin kuruyemişle kahve mi içersin küçük birşey sabahta 1 tabak dolusu salata haşlanmış yumurta 2-3 yemek kaşığı lor peynir 7 tuzsuz zeytin ye günde 2 litre su iç bunu 1 ay yap sadece bunu yap en az 4 kilo gidecek belini ölç en az 5 cm incelecek olmazsa ahada burdayım
ama şeker unlu mamül nescafe falan yok asitli içeçek kızartma yok. kızartma yerine ızgara olacak meşrubat yerine maden suyu olacak yerine koyma metodu uygulayacaksın sağlıksızları sağlıklıyla değiştir bak sana konumun linkini atayım şekersiz unsuz tatlılar yapabilirsin bugün kızıma beslenmesine mercimekten elde ettiğim unla poğaça yaptım. baharatlı maydonozlu peynirli poğaca ama un yok mercimekle yapıldı bende oturdum yedim