- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisamed serum hangisi Yeni mı çıkmışNisamed serumum da var ayriyeten oyuzden kararsız kaldım çünkü bu nemlendiricimin içinde herşey var maşallah![]()
Koş koş, nisamed yazmış vallaaaaHersey olabilüüü bence evet![]()
Ay sen de çok cinsin ha, aslan burcu zekâsıSondaki simgeyi goremedim. Rica etsem ekran goruntusu atar misiniz?
yeni üye hoşgeldinnn.nikine bayıldımmm.gözlerin bir afettt galibaa.bizim kremlerle serumlarla 5 katı afet olurrr.Peki öyle diyorsanız rahatladim şimdi
yeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızdaKimse gerizekalı değil onu diyom![]()
Tamam beybi, senin koruman altındaysa asla ses etmezükyeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda![]()
Evlat edin. Bonusu da annesi olur.yeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda![]()
onunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmmEvlat edin. Bonusu da annesi olur.![]()
Agac kovugundan cikmadi ya.onunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmm![]()
sebboma kimseler tatlı şapşikkk diyebilemezzz.bugüne bugün evladım sayılırrr.hamili kart yakınımdırrrAgac kovugundan cikmadi ya.
Neyseki ayni kisi olunca sorun degil. Bir takim kucuk tatli sapsiklikler![]()
Estagfirullah.sebboma kimseler tatlı şapşikkk diyebilemezzz.bugüne bugün evladım sayılırrr.hamili kart yakınımdırrr![]()
heee pardonnn.sebbo olunca konu gözüm kimseleri görmüyor.bir koruma içgüdüsü kabarıyor içimde.Estagfirullah.
Sapsik demedim, sapsiklikler dedim. Yapilan hareketi betimledim.![]()
Allah muhabbetinizi artirsin ne diyelim.heee pardonnn.sebbo olunca konu gözüm kimseleri görmüyor.bir koruma içgüdüsü kabarıyor içimde.![]()
Annem var çok şükür hala hayatta ablamonunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmm![]()
Nasıl da tınlamıyor amaKoş koş, nisamed yazmış vallaaaaGaliba düşündüğümüz şey
![]()
Puhahhahayeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda![]()