• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Şu mümkün olabilir mi mesela🤔 ne diyorduk? La prairie 7777777777777😂😂
İşlem yaptırırdım bu paraya 😂obagi zo biologique recherche falan alırım daha uygun bundan gene pahalı olsa da 😂khielsın retinolü çıktı ya yeni o çok beğeniliyor alsam onu alırım ama şuan var retinol elimde. Ben de ph formulaya başlayacağım ocak gibi elindekilerim bitmesi gerek. Yeni yıl yeni başlangıçlar. Daha iyi neler mümkün? 777.Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. 😂🥰

İşlem yaptırırdım bu paraya 😂obagi zo biologique recherche falan alırım daha uygun bundan gene pahalı olsa da 😂khielsın retinolü çıktı ya yeni o çok beğeniliyor alsam onu alırım ama şuan var retinol elimde. Ben de ph formulaya başlayacağım ocak gibi elindekilerim bitmesi gerek. Yeni yıl yeni başlangıçlar. Daha iyi neler mümkün? 777.Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. 😂🥰
Kiehls benim platonik aşkım😂 arada girip fotoğraflarına bakıyorum. Belki bir gün kavuşuruz…😂😂

Ay kızlar :KK6:
Cyrene multivitamin göz kremini kullanıyorum ya ben 2 aydır kesinlikle mimik çizgilerine işe yarıyor ama dipnot olarak ben altına skin1004 centelladan sürüyorum birer damla silikleşme var kesinlikle gülerken 🤩
O iş öyle olmaz Hatun, bu mesajda eksiklik var. İki ürünün de linki yok burada :KK53: Mesela ben baktım, 10044'ün bir sürü centellası çıktı. Link lazım link. Göz altı sorunlu olanlar listesinde ilk sırada benim adım var, böyle bilgiler önemli.

Hadi başladım gel yetiş

Fab lab

Kıl maskesi

Yağ bazlı temizleyici

Ve ben

4umuz bekliyoruz seni hahaha
Ben yapmadım çünkü hâlâ kavurucu bir güneş var İzmir'de. Yarın dışarıda olmam gerekiyor gün boyu. Bir ara hava soğumuştu, asitlere başladım ama şu güneşe baktığımda ara vermeyi düşünüyorum. O yüzden fiddy'i de diğer gün evde olacağım bir güne denk getireceğim. Cumartesi gece yaparım sanırım.

Bebek gibi oldun mu, her seferinde daha da güzelleştiriyor mu? :KK45:

O iş öyle olmaz Hatun, bu mesajda eksiklik var. İki ürünün de linki yok burada :KK53: Mesela ben baktım, 10044'ün bir sürü centellası çıktı. Link lazım link. Göz altı sorunlu olanlar listesinde ilk sırada benim adım var, böyle bilgiler önemli.
Istediğin link olsun kız 🤭🤭 en uygun fiyatlısı bu
Bu da göz kremi

Ben yapmadım çünkü hâlâ kavurucu bir güneş var İzmir'de. Yarın dışarıda olmam gerekiyor gün boyu. Bir ara hava soğumuştu, asitlere başladım ama şu güneşe baktığımda ara vermeyi düşünüyorum. O yüzden fiddy'i de diğer gün evde olacağım bir güne denk getireceğim. Cumartesi gece yaparım sanırım.

Bebek gibi oldun mu, her seferinde daha da güzelleştiriyor mu? :KK45:

bu sefer burnum.daha iyi oldu sanki valla

Herkese iyi haftasonlari.

Bu urun hakkindaki gorusunuz nedir? 🫠

Eklentiler

• D506A416-8311-4377-B6A2-503857E51244.webp
    D506A416-8311-4377-B6A2-503857E51244.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 41
AHA BHA kullanıldığında retinol kullanılmıyor. AHA BHA ayrı ayrı mı acaba? Birlikteyse zaten haftada bir gün yeterli. Haftada 2 ya da 3 gece de retinol olur. Peptit ve retinol birlikte kullanılır. Niacinamide, cica sabah olur. Çözüldü mü sorun? İnşallah daha fazla karıştırmamışımdır kafaları :KK70:
Ceyceyim Retinol ne kullanıyorsunuz ben de rutinler de hep kafam karışık biliyorsunuz 😂
Niacinamide peptit serum göz serumu peptit goz kremi var celenes nemlendirici var
Sabah göz serumu nemlendirici gunes kremi
akşam niacinamide göz serumu nemlendirici
Sürüyorum cildim yağlandı biraz. Peptit göz kremi ve peptit serum gelcek şimdi.

Back
X