- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Evet nisaya dedim ki sepya güven vermedi bide sen alHem bizim yorumlamamızı beğenmiyor hem de bize enerjileri yok diyor.Oy anammmm çoh üskünüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nisaya dedim ki sepya güven vermedi bide sen alHem bizim yorumlamamızı beğenmiyor hem de bize enerjileri yok diyor.Oy anammmm çoh üskünüm
Frekansımın yuksekliginden haberin yok galibasıhaydiii kavga edin .haydi yolun birbirinizi.kan istiyorummmm vahşetttt istiyorummmmm![]()
![]()
Şöyle bi' düşündüm de ay yok ya, başkası olsa belki düşünebilirim ama Kova olmaz
Hem benim kadar kavga gürültü sevmeyen biri daha var mıdır? Minnoş ve tatlılık abidesiyim ben
![]()
heee biliyommmmm.klas naif bir salon kadınısın.bize çekmemişsinnn.Frekansımın yuksekliginden haberin yok galibasıben öyle şeyler kolay kolay etmem ❤
![]()
Seviyoruz bacım seni, frekansına öldüğümFrekansımın yuksekliginden haberin yok galibasıben öyle şeyler kolay kolay etmem ❤
![]()
hiç denemedim ama iyidir sanırım.Seviyoruz bacım seni, frekansına öldüğüm
Kızlar Dermoskin'in şampuanları nasıl? Erkekler için olan şampuanını eşime alayım mı? Saçlarını uzatmaya karar verdi de kendileri![]()
Liste kalabalık Ceyhiç denemedim ama iyidir sanırım.
Süper olmuş gerçekten şarkı bayıldımOhh be bir ferahlama geldi
Bu ne ateş bebeğimnerden yaptın bunu linkle bizi ...
Nisa da beğendi bi ara alalım takalım
Fazla tek taş göz çıkarmaz![]()
Enerjileri farklı bir yöne verilmiş ama kollektif bilinçle hepimiz birlik olarak enerjimizi güzel bir yöne çeviriyoruz"Enerjileri yok" demeyecen, "yok" denmez, no olumsuz içerik nooo![]()
Evet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleriSüper olmuş gerçekten şarkı bayıldımAstrology masterdan baktım. Bende yay çok ya ondan öyle oldu
Su ve toprağı dengelemek gerek de mi
520 777 tektaşlar gelsin. Ben bir para mıknatısıyım
![]()
Enerji var sosyallik var ama toprak yok köklenemek ve devamlılık yok ve sudan dolayı da sezgiler kuvvetli değilEvet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleri
Koku olarak da yine sucul ve toprak kokuları olabilir mesela
Ben kesin full toprak çekerimbi bakayım
88 zengoyum 88 daha da zengolaşabilirim 777Ben bir para mıknatısıyım
ben varımhayatımda toprak harici kimse yok gibi![]()
Sen istisnasın sanaltimas bitmez bende yak söndür diyeceğim yeterince ateşim daha da yanmayayım sen de aslansın sen de ateşsin88 zengoyum 88 daha da zengolaşabilirim 777
ben varım![]()
Evlerden ırakBaşak kankim var nişanlısının da yükseleni başakmış dedim eyvah eyvah![]()
Aşko öyle deme annem hiç inanmaz bana güler böyle şeylere o bile nee oldu her yer ama her yer Başak bütün arkadaşlarım ya da bir drhe gidiyorum Başak ya da en kötü yükseleniEvlerden ırak
Bu arada benim de en sevdiğim renk turunjuuukelebeğin ateşe yürümesi gibiyim, eyvahlar olsun skingörl
![]()