• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

Biri türkçeye tercüme etse arkadaşın demek istediğini. Allah rızası için cümlelerimizi düzgün kuralım.

Biri demiş sen güzelsin
Biri demiş sen girilirim
Biri demiş burnun büyük
Biri demiş burnun güzel
Biri demis bence cok güzel olmuşun
Soru:internetteki erkekler neden guzel kız arıyorlar? Bu erkeklerin dedikleri ne kadar doğru?

Biri demiş sen güzelsin
Biri demiş sen girilirim
Biri demiş burnun büyük
Biri demiş burnun güzel
Biri demis bence cok güzel olmuşun
Soru:internetteki erkekler neden guzel kız arıyorlar? Bu erkeklerin dedikleri ne kadar doğru?

Ay çok merci şekerim :)

Valla internetteki erkekler değil her insan güzel/yakışıklı partner arıyor. Doğruluğa gelince de insanına göre değişir. Çözdüm olayı, dağılabiliriz. :KK53:

:KK70::KK70:Tövbe tövbe gece geve günaha giriyoriz. Ama erkege benziyor ya. Hic gercek degil gibi. :-)
ben bi ara baya bi sardım bu kadına ay çok komik.haberlerdede çıkmıştı.sonra bidaha gitmişler mahalleye anneside var yanında.dedeye sahip çıkamadık dedecik öldü diyo :KK70:

ben bi ara baya bi sardım bu kadına ay çok komik.haberlerdede çıkmıştı.sonra bidaha gitmişler mahalleye anneside var yanında.dedeye sahip çıkamadık dedecik öldü diyo :KK70:

Ama varya sinir oluyorum böyle seylere. Resmen insanlarin kusurlariyla dalga geciyorlar. Belli ki zeka özürlü.
Elinden tutup ilgileneceklerine dalga gecmisler. Ama ben nedense hala erkek diye düşünüyorum.

Konunuzu anladığım kadarı ile yazıyorum. Dünyadaki her göze hitap edebilmenize imkan yok. Kate upton'un Rihanna'nın memelerini sarkık, cara delevingne'nin yüzünü çirkin bulan insanlar var, ama içinizi rahatlatmak için söyleyeyim, hala aşırı özgüvenli bir tavırla karşısındakini kızdırmanın geçerli bir flört yöntemi olduğunu sanan erkekler var. Güzelsin diyenlere gülüp geçerken çirkinsin diyen aklına takılıyor ve mail yazıyorsun mesela, tekniğin mantığı bu. Ayrıca 20 cm öteden karşı çekim yapan bir kamerada burun deliklerinin büyük çıkması normal.

İçini rahatlattıktan sonra şunu söylemek zorundayım, kendini ifade etmede zorlanıyorsun ve yüzeyselsin, şikayet ettiğin tipler kadar dış görünüş odaklısın, bu konularda kendini geliştirmen şart

O tip insanlar senin cameradaki goruntunu kayit edip orda burda kullanir.nasil guveniyorsunuz pes.ayrica o tipler seni begense ne olur...anket mi yapiyorsun guzelligin hakkinda yok artik ya..

Hdhskadudkabdd BH dhelwowsvdznbxxka
Zhsiskdbgbsjheos

Hsjsjsls m bsskdhdbispwwmls
Hshsndbslsbsbwklwkw
Hshsjsowiqlakqwh29obs
Bshsksid u wipqmansbsakmas zhusamvs hshsh. Hshsjslanavda.sjavoaveh
:KK67:
inanın sizin ne demek istediginizi daha çok anladım :KK70::KK70:

(arkadaşım daha düzgün ve sade cümlelerle anlat yardım istiyorsan yoksa böyle olmayacak bu iş.)edit:son cümlem konu sahibinedir.

Back
X