guzelsin ama kilon fazla lafindan bikanlar buyursun birlikte hizli kilo verelim

bende varım kızlarrrr 10günde nasıl 9 kilo verdin arkadaşım nolur bana da söyle :) ben şeker kullanmayı bıraktım sabahları kızarmış 2 dilim ekmek yiyorum aksamda ne yemek varsa az az yiyorum ekmek yersem 1 dilim o kadar... şimdilik 2 kilo verdim

Selam kizlar ben yeni diyete basladim bir haftada 5 Kilo verdim eger yapmak isterseniz size tarifini yapiyorum biz üc arkadas basladik diyete ve verdik suan hala devam ediyorum hedefim 20 Kilo Vermek eger yapmak isterseniz lahana corbasi diyetini yapin diyet listesini internete var hizli yagyakma lahana corbasi diye yazin ama lutven diyete uyun inan vereceksiniz

Diyet listeni açıklar mısın lütfen?

Ben yazılanları okuyunca zayıflamak adına içimde azim oluştu. Diyetisyene para döküp kendimizi o şekilde motive etmktense burada birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
Ben 2010 Mayıs'ta ve 2012 Temmuz'da iki doğum gerçekleştirdim. Kilom şimdi 80 ilk hedefim 70 e inmek ve sonrasında da azar azar 65 e düşmek istiyorum.
Bende şuandan itibaren ağzıma fermuar çekiyor yediklerime dikkat ediyor olacağım. Bide şu yapabilirsem lahana çorbası diyetini denirim diyorum.
Yüzü güzel bedeni büyük olup güveni bu yüzden az olanlar, beraber küçülün güzelliğimize güzellik katalım

uyguladığın progmanı bizimle paylaşır mısın? okuduğum anda beni kazandın,dehşet içinde kaldım

arkadaşlar merhababen yeni geldim diyetede yeni başladım yalnız 2 haftadır diyetteydim 3 kilo verdim bile yalnız regl dönemine girdiğim için allak bullak oldum tartıya çıkmak mantıklı değil inanın 2 kilo fazla çıkıyorum bu dönemde olduğumdan solayıdır dimi o kadar ugraştım o 3 kilo için geri almış olamam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…