guzelsin ama kilon fazla lafindan bikanlar buyursun birlikte hizli kilo verelim

tombistipelin

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
7
0
6
35
İçel Mersin
:nazar: arkadaslar ben aralik 2013 te 10 gun 10 kilo diyeti ile 9 kilo verdin sonra dikkat etmedim 4.5 kilosunu geri aldim:18::18: dun tekrar basladim gelim birlikte verelim fazla kilolardan kurtulalim dun tartida 84.5 goruyordum bugun sabah yuruyusten sonra tartildim 83.2 gelim yarisalim birlikte verelim :4:

Kizlar ben 1.5 yillik evliyim 65 e inmeden esim hamile kalmama izin vermiyor. Ben 2 hafta devam edecem her yaptigimi buraya yazarim umarim faydasi olr dun 64 dk 6km yurudum ve 30dk mekik gibi yer hareketleri yaptim her sabah 7.30 ta kalkiyorum diyetimede harfiyen uyuyorum gunde 2.5 litre su iciyorum 3 bardak yesilcay listeyi istiyen olursa verebilirim kolay gelsin hepimize :49:

:nazar: arkadaslar ben aralik 2013 te 10 gun 10 kilo diyeti ile 9 kilo verdin sonra dikkat etmedim 4.5 kilosunu geri aldim:18::18: dun tekrar basladim gelim birlikte verelim fazla kilolardan kurtulalim dun tartida 84.5 goruyordum bugun sabah yuruyusten sonra tartildim 83.2 gelim yarisalim birlikte verelim :4:

eh yine iyi, 9 kilo nun 4.5 kilosunu geri almissin. Hepsini geri almadigina sevinmelisin bence :21:
( hem tebrik ederim 10 gunde 9 kilo vermek, her yigidin harci degil yani ) :46:

bende 71 den 65e inmek istiyorum, hamile kalmadan önce :21:

bende 70den 63 e dustum oyle zaman bicmedim kndime ama iki ay rahat oldu ne cok sktim kndimi nede ipin ucunu biraktim mesela yarn misafrim gelecek yiyecem ama az smdi once 3 kilo yu vermek istiyorum asama asama gidiyom birden bire ben on kilo verecem dersem gozum korkuyo

boyle kacamaklar oluncada agir veriliyo kilolar tbi ama dayanamiyom napim yaaa...bi 60 olumda gersine bakariz bn hamilelik icin dglde saglik icin istiyorum

almak cok kolay ya bir bakmisin ki sismisiz insan kendnden tartidan kaciyo ama gercek ne zaman olsa cikiyo karsimiza ama napalim bikac kilo versek oda iyi verenlerden neyimiz eksik dimi..ama bunun icin zaman gerekiyo bizde hemn olsun istiyoruz

Canım diyetin içeriğini de paylaşır mısın ? :/

Kizlar kusura bakmyn misafrlerden dolayi giris yapamadım hem de diyeti ikinci gu unde bozdum yarin basliyorum ve cok iradeli kararli istikrarli olmamiz gerekiyor bunun ucundan sunun kenarindan ve e tehlikelisi yarinlara ertelemekten vazgeciyorz anladimki yarinlr bitmiyor gelecegi hep hayal ediyorum ama bugunu yasayamiyorum ben artik 65 kilo olup anne olmak istiyrm taha:emir_bebek: m içim Adidas hazır oğlumun arkadaşlar başlıyoruz yeter bozdum yeter erteledi şimdi kilo verme zamanı size ikl gün menüsünü veririm yarın devamını yazarım ilkgun zor ama arkadaşlar ben yaptım verdim tekrar yapabilirsiniz sabah 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,1 yeşil elma ,az şekerli Türk kahvesi yada susuz şekersiz Nescafe:56:

Kizlar 9 kilo verdim herkes şok oldu 89.9 kilodan 10 sonra 80.8 e düştüm 3 hafta sonra saldim kilo mu öyle 4.5 kilosunu aldım ama be çok istahliyim çok yedim ondan bu arada kilom suan 83.6 hergün yazmaya devam kızlar birbirimize destek verelim yorumlar katkılar için tsk arkadaşlar :nazar:

Papatya yarın diyetin hepsini yazarım benimde misafiri hiç bitmez hep erteledi durdum hep başkalarına öncelik veriyorum bu sefer öncelik benim se de öyle yapmalısınız benim yatılı misafir dönemim sömestr tatilinde dolayi misafire ayrı kendime ayrı hazırlarim hedefim 10. Gün 74 kiloy u görmek gel birlikte verelim :4:

Son düzenleme:
neden diyet listeni sir gibi sakliyorsun ki bizlere katilin diyorsun ama neye katilcaz sen listeni yaz deki bu bu bize zor gelmezse yapariz ama bakiyrum bise yok tamm giremesen nete anlariz ama brseyler yaziyosun...

Papatya yarın diyetin hepsini yazarım benimde misafiri hiç bitmez hep erteledi durdum hep başkalarına öncelik veriyorum bu sefer öncelik benim se de öyle yapmalısınız benim yatılı misafir dönemim sömestr tatilinde dolayi misafire ayrı kendime ayrı hazırlarim hedefim 10. Gün 74 kiloy u görmek gel birlikte verelim :4:

benim yatili misafirim gelmiyor gunu birlik onlarada gelme diyemiyosun..

bikac gundur birileri geliyor birileri gidiyor ee bende gidip geliyorum tabi...ama dikkat ettim yinede. az az tadimlik aldim nefsim korelsin diye....63 kiloyum smdi hedefim 60 olmak.. zorda olsa veriyorum ama kilo..vermek zorundayimda...yemek guzel ama sonrasi okdar guzel olmuyoo

bu 10 günde 10 kilo diyeti nasıl bir şey acaba?

Back
X