- Konu Sahibi tombistipelin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben aralik 2013 te 10 gun 10 kilo diyeti ile 9 kilo verdin sonra dikkat etmedim 4.5 kilosunu geri aldim:18::18: dun tekrar basladim gelim birlikte verelim fazla kilolardan kurtulalim dun tartida 84.5 goruyordum bugun sabah yuruyusten sonra tartildim 83.2 gelim yarisalim birlikte verelim
![]()
arkadaslar ben aralik 2013 te 10 gun 10 kilo diyeti ile 9 kilo verdin sonra dikkat etmedim 4.5 kilosunu geri aldim:18::18: dun tekrar basladim gelim birlikte verelim fazla kilolardan kurtulalim dun tartida 84.5 goruyordum bugun sabah yuruyusten sonra tartildim 83.2 gelim yarisalim birlikte verelim
![]()
Papatya yarın diyetin hepsini yazarım benimde misafiri hiç bitmez hep erteledi durdum hep başkalarına öncelik veriyorum bu sefer öncelik benim se de öyle yapmalısınız benim yatılı misafir dönemim sömestr tatilinde dolayi misafire ayrı kendime ayrı hazırlarim hedefim 10. Gün 74 kiloy u görmek gel birlikte verelim![]()
![]()